Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Agata
Data: 2012-10-17 23:17:42
Treść:
---------------------
Polecam AUTKO wszystkim, którzy jeszcze szukają szkoły dla siebie.
Cierpliwość, serdeczność, poczucie humoru, a przy tym stanowczość i niewątpliwie skuteczne metody aby wydobyć i rozwinąć potencjał każdego kandydata na bycie kierowcą to dla mnie największe atuty instruktorów AUTKA. Miałam przyjemność uczyć się z Panem Leszkiem oraz Panią Agnieszką, których profesjonalizm i umiejętności instruktorskie zaowocowały w moim przypadku egzaminem zdanym za pierwszym podejściem!
Ale AUTKO to coś więcej niż nauka - to miejsce, do którego chce się przychodzić i ludzie, z którymi chce się spędzać czas. Bardzo ciepła atmosfera jest z pewnością także zasługą przemiłej Pani Joli w sekretariacie. Dziękuję i życzę wielu równie zadowolonych kursantów!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Renata
email: renatawites@o2.pl
Data: 2012-10-16 23:06:13
Treść:
---------------------
Dlaczego \"Autko\"? Bo sympatyczna nazwa, która rokuje dobrze na przyszłość :) bo bliskość miejsca pracy, bo solidne miejsce w rankingu WORDowskim.
Z dumą daję znać, że pozycji w rankingu nie zaniżyłam, egzamin zdałam za pierwszym razem :)
Tomek, dzięki przede wszystkim za cierpliwość! Za prowadzenie moich umiejętności małymi kroczkami i rzucanie ich na „głęboka wodę”. Za przystępne tłumaczenie wątpliwości i pomoc w panowaniu nad nerwami. Za podnoszenie do pionu (mnie i motocykla) w sytuacjach kryzysowych i wiarę w to, że dam radę. W tym miejscu również podziękowania dla pana Leszka za rzucenie nowego światła na sposób puszczania sprzęgła ;) i odświeżenie teorii w sposób pozytywnie zaskakujący.
Wybór szkoły jazdy był strzałem w dziesiątkę. Panowie, praca z Wami była wielką przyjemnością!
Polecam wszystkim. To, że „Autko” i jego fachowcy przygotują was porządnie do egzaminu to pewne, ale co moim zdaniem najważniejsze - dostaniecie solidne podstawy bycia w przyszłości doskonałym kierowcą.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: BB
Data: 2012-10-13 15:44:18
Treść:
---------------------
Na samym początku zacznę od szczęśliwego końca mej historii, gdyby nie przeFANTASTYCZNY p.Leszek Pławiak, nie mogłabym dziś cieszyć się długo wyczekiwanym prawem jazdy. A teraz wrócę do samego początku mej historii-długiej drogii ku zdaniu egmzaminu. Gdy zdecydowałam się na naukę jazdy wybrałam \"bardzo dobrą szkołę jazdy\" szkoda, że z kiepskimi instruktorami, którzy nie mieli w sobie tego, co dał mi Pan Leszek czyli duuuużo cierpliwości, serce i wiarę w samą siebie. Gdy po paśmie porażek \"w super szkole\" nie wiedziałam, co dalej robić, los skierował me kroki ku szkole AUTKO i teraz wiem, jak wygląda SUPER SZKOŁA JAZDY i napewno nie był to przypadek, że do niej trafiłam,bo nagle okazało się, że jest KTOŚ, kto pochyla się nade mną i z wrodzoną w sobie życzliwością, krok po kroku otwiera me oczy, słowem rysuje w mej wyobraźni skręty w prawo i banany na drodze, a wszystko umiejętnie składa w jedną całość, aby ma historia mogła zakończyć się sukcesem-ZDANYM EGZAMINEM. Tym KIMŚ jest właśnie Pan Leszek, któremu niestraszny najtrudniejszy \"zawodnik\". W mgnieniu oka wychwyci słabości, zadba o szczegóły i podniesie na duchu, a gdy trzeba przemilczy niepowodzenie i znajdzie sposób by pokonać trudności, a potem wspaniale pochwali widoczne rezultaty by dodać skrzydeł. I tak to właśnie było Panie Leszku, miał Pan rację z poczwary stałam się motylem :) Ale żeby móc \"tworzyć\" nowych kierowców trzeba mieć pasję w sobie i dzielić się nią z innymi. Jestem pewna, że w szkole AUTKO tej pasji nie brakuje i nie ma w niej miejsca na byle jakość. Wielkie dzięki! 6+ za całokształt :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kaśka
Data: 2012-10-07 17:52:16
Treść:
---------------------
Egzamin na motocykl zdany za pierwszym razem! Pan Tomek to świetny instruktor, lekcje naprawdę dużo dają. Wszystkim polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Konrad
email: konrad@mamf.pl
Strona: http://www.mamf.pl
Data: 2012-10-04 17:53:12
Treść:
---------------------
Bardzo polecam profesjonalizm i kompetencje szkoleniowców z firmy Autko
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wiktor
Data: 2012-10-02 19:44:03
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę jazdy AUTKO! Świetnie prowadzone teoria, wykładana w przejrzysty sposób. Sebastian natomiast jest super instruktorem, daje praktyczne rady dotyczące egzaminu (co pozwoliło mi zdać za pierwszym podejściem), potrafi zmotywować. Miła atmosfera, sympatyczni ludzie.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dawid M.
Strona: http://grydaw.prv.pl
Data: 2012-10-01 12:24:05
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy \"autko\". Są tu bardzo mili i fachowi instruktorzy. Zdałem za pierwszym razem bez większych problemów :) Warto tu się zapisać.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Anna B
Data: 2012-09-29 11:34:11
Treść:
---------------------
Wielkie dzięki przede wszystkim dla Pana Leszka za bardzo dobrze przeprowadzone wykłady, świetne przygotowanie do egzaminu i prowadzenia samochodu w warunkach normalnych(!), cierpliwość, zaangażowanie, indywidualne podejście, całą masę dobrego humoru i gumy do żucia :D
Egzamin zdałam za 3 razem (stres robi swoje i nawet Pan Leszek nic na to nie poradzi), zaniżając nieco statystyki Autka :) Także to 2 miejsce w rankingu to przeze mnie :(
Czas spędzony na wykładach i jazdach był dla mnie wielką przyjemnością.
Polecam tę Szkołę z najczystszym sumieniem, a całą drużynę Autka serdecznie pozdrawiam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mariusz
Data: 2012-09-20 16:52:33
Treść:
---------------------
Polecam Autko wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć motocyklem, zwłaszcza Pana Tomka jako instruktora. Egzamin okazał się dużo łatwiejszy niż można było sobie wyobrazić, oczywiście zdany za pierwszym podejściem, co chyba jest najlepszą możliwą reklamą :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Aga W.
email: aga.walczak90@gmail.com
Data: 2012-09-20 10:05:33
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam \"Autko\". Teoria prowadzona w sposób ciekawy. Na początku nie miałam zamiaru na nią chodzić, ale p. Leszek przekonał mnie sposobem prowadzenia zajęć. Oprócz suchych faktów opowiada ciekawe anegdotki. Jeśli chodzi o praktykę to z całą pewnością mogę polecić Sebastiana. Wszystko fajnie tłumaczy, nie uczy tylko pod egzamin, ale również jak poradzić sobie za kierownicą w normalnym życiu. Atmosfera na jazdach luźna, można się pośmiać. Czasami nawet baaaardzo pośmiać ;) Generalnie sama przyjemność;) Miałam okazję jeździć też z Mirkiem, również polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa
email: czekoladka.e@poczta.fm
Data: 2012-09-19 17:26:15
Treść:
---------------------
Wczoraj zdałam prawko za pierwszym razem. Jeździłam z Panem Leszkiem jest świetnym instruktorem wystarczyło mi 30 gdzin by poznać wszystkie skrzyżowania i pułapki na mieście. Na egzaminie nic nie mogło mnie zaskoczyć. Zawsze panuje miła atmosfera zarówno na jazdach jak i teorii. I na pewno będę polecać wszystkim znajomym tą szkole jazdy.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Martynka D.
email: martyna.dedyk@gmail.com
Data: 2012-09-12 11:57:42
Treść:
---------------------
2 godziny po egzaminie mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć - POLECAM :) Egzamin (zdany za pierwszym razem) okazał się łatwiejszy niż niektóre jazdy :) \"Autko\" jest zdecydowanie najlepszą szkołą we Wrocławiu :) I z całego serduszka dziękuję Panu Leszkowi za cierpliwość, każde parkowanie równoległe tyłem, za wszystkie minuty spędzone nad dopieszczaniem łuku na placu, za wszystkie ciepłe słowa, nawet wtedy kiedy nic nie wychodziło, a przede wszystkim za to, że jest Pan najlepszym instruktorem na świecie :) !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
Data: 2012-09-10 12:46:35
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy AUTKO przy Tęczowej 7 (nazwa mówi sama za siebie) :) Super atmosfera podczas wykładów z Panem Leszkiem, profesjonalizm i sympatia instruktorów sprawiają, że zawsze będę miło wspominać naukę w tej szkole. Dziękuje serdecznie Tomkowi za wspólne godziny za kółkiem i za to, że nauczył mnie jeździć :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: ta fajna Kasia :)
Data: 2012-09-06 17:07:22
Treść:
---------------------
Wszystkie opinie które są pod moją, są w 100% prawdziwe :) przekonałam się sama zdając za PIERWSZYM RAZEM ! oczywiście to zasługa najlepszego, najmilszego i najbardziej profesjonalnego instruktora P. Mirka ;)
teoria z P. Leszkiem jest rewelacyjna pod każdym względem ;)
GORĄCO POLECAM WŁAŚNIE TĄ SZKOŁĘ JAZDY !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wiola
Data: 2012-09-05 22:00:19
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam Autko i Panią Agnieszkę! Zdałam za pierwszym razem. Nie miałam żadnych wątpliwości w czasie egzaminu, znałam wszystkie możliwe pułapki i doskonale wiedziałam, co i gdzie może się wydarzyć :-) Dla wszystkich, którzy zastanawiają się, czy iść na wykłady z teorii - polecam, warto iść, by nie kuć, a zrozumieć przepisy. Pełen profesjonalizm!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Michał
Data: 2012-09-05 14:43:59
Treść:
---------------------
6 lat od ostatniego oblanego egzaminu, 3 tygodnie jezdzenia z Mirkiem i egzamin zdany od reki. Jezeli szukacie kogos kto nauczy was spokojnego podejscia do jazdy i pomoze radzic sobie ze stresem to polecam. Swietna atmosfera, brak problemow z wolnymi terminami i dobra rada na kazda okazje. Polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Grzegorz
email: g.sokolowski12@wp.pl
Data: 2012-09-02 21:53:07
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą profesjonalnie przygotować się do egzaminu.
Przeniosłem się z innej szkoły i byłem mile zaskoczony. Po pierwsze profesjonalizmem instruktorów, którzy poświęcali mi całe 2 godziny bez załatwiania swoich spraw, po drugie sympatyczną atmosferą. Mogę polecić szczególnie Pana Sebastiana i Pana Tomka, dzięki którym 3 dni temu zdałem egzamin, Panowie, WIELKIE DZIĘKI!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jagoda
Data: 2012-09-02 20:06:51
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim i AUTKO i PANA TOMKA jako instruktora.
Spokój,opanowanie,poczucie humoru i profesjonalne podejście do kursanta.
Od miesiąca jeżdżę na swoim wymarzonym motorze.
Zdałam za pierwszym razem (teoria i praktyka)!!!
Dzięki
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sylwia
email: sylwia_piotrowicz1@vp.pl
Data: 2012-08-08 18:42:27
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć jeździć tak jak rozum/kodeks przykazał.
Świetna atmosfera, instruktorzy cudowni, pan ratownik na szkoleniu wymiata:)
Podejście psychologiczne na 5+ :))
Przed egzaminem pozwolą się wypłakać, a nawet trochę pocieszą:)
Dla znerwicowanych za kółkiem szybka terapia odstresowująca! :D
Jednak profesjonalne podejście do nauki przede wszystkim, za co jestem bardzo wdzięczna.
Dziękuję raz jeszcze!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Basia
Data: 2012-08-03 08:22:48
Treść:
---------------------
Witam.Chcę złożyc wielkie dzięki Pani Agnieszce za wielką cierpliwośc i wyrozumiałosc,Panu Leszkowi za to że wbił mi do głowy wiare w to że potrafie. Szkoła fantastyczna i wspaniali profesjonalni instruktorzy,polecam wszystkim a w szczególności tym którzy nie bardzo w siebie wierzą.Dzięki wielkie!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agata W
email: agatkaw1@wp.pl
Data: 2012-07-31 20:27:30
Treść:
---------------------
Jeszcze niedawno powątpiewałam w prawdziwość pochwalnych wpisów w tej Księdze Gości, a dziś wpis taki zamieszczam sama.. :) Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Autko! AUTKO to niezwykłe miejsce, gdzie spotkałam ludzi uczciwych i szczerze zaanażowanych w to co robią. Pan Leszek - człowiek z nieprawdopodobnym jak na dzisiejsze czasy podejściem do kursanta, wielką wolą przekazania wiedzy i prawdziwym talentem do tego. Panu Robertowi dziękuję zaś szczególnie, za nieustające mobilizowanie mnie, wielką cierpliwość i szczere zaangażowanie w uczynienie ze mnie kierowcy. Najbardziej zaś dziękuję za zdany już za DRUGIM razem egzamin praktyczny z wynikiem ZERO BŁĘDÓW! Dziękuję też zwyczajnie, zupełnie prywatnie za prawdziwie mile spędzony czas z niezwykłymi ludźmi, jakimi są Pan Leszek i Pan Robert. :)
-----------------------


Oto jego treść:
> Dodał: Dominika
> Data: 2012-07-28 09:12:22
> Treść:
> ---------------------
> Szkoła jazdy \'AUTKO\' jest rewelacyjna i profesjonalna. Teoria wyłożona > przez pana Leszka Pławiaka była tak świetna, że z chęcią poszłabym na nią > jeszcze raz. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem dzięki mojemu > instruktorowi Sebastianowi, który przygotował mnie do tego pod każdym > calem :) Również dziękuję Tomkowi, który przekazał mi cenne wskazówki. > Atmosfera luźna i przyjemna, szczerze mogę ją polecić wszystkim, którym > zależy na zdaniu egzaminu :)
> -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Irek
Data: 2012-07-17 19:16:33
Treść:
---------------------
Witam, Pragnę polecić Państwu szkołę AUTKO w której przygotowywałem się do egzaminu na prawo jazdy kat.A będąc kierowcą z kilkudziesięcioletnim starzem i kierowcą prawa jazdy kat B. Szkoła posiada profesjonalną bazę motocykli tych które spotkamy na egzaminie w WORD ( nawet w lepszym stanie).
Elastyczne , dogodne terminy spotkań, nauka z instruktorem mającym profesjonalne,psychologiczne, cierpliwe i bez stresowe podejście do kursanta.Pozdrawiam i dziękuję. Panie Tomaszu w przyszłym roku planujemy z żoną na motorach objechać skandynawię.
Ireneusz
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
email: monikpal@poczta.fm
Data: 2012-07-12 21:15:28
Treść:
---------------------
Dziewczyny na motory!!! A jak na kurs to tylko z AUTKIEM :) bardzo przyjemna atmosfera, bez stresów, dogodne godziny kursu, profesjonalne przygotowanie do egzaminu:) zdałam za pierwszym razem!!!
Pozdrawiam,
Monik


Oto jego treść:
Dodał: Marek
email: marek@gotronik.pl
Data: 2012-07-02 20:37:23
Treść:
---------------------
Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. W AUTKU realizowałem kurs na prawo jazdy kategorii A. Szkoła posiada motocykle na których zdaje się egzaminy w WORDzie i daje aktualne pytania egzaminacyjne. Kurs miałem z Panem Tomkiem – rewelacyjny nauczyciel/instruktor. Dokładnie omawia wszystkie popełnione błędy podczas jazdy i robi z tego powtórki. Ponadto p. Tomasz udziela dużo praktycznych porad na temat procedury egzaminu jak i techniki jazdy motocyklem. Do egzaminu przygotowany byłem perfekcyjnie. Zdałem oczywiście za PIERWSZYM RAZEM. Pozdrawiam całą ekipę AUTKA – dziękuję za kurs i POLECAM WSZYSTKIM, którym zależy na zdaniu egzaminu za pierwszym podejściem i bez stresu.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila
Data: 2012-07-02 15:52:48
Treść:
---------------------
Szkoła zdecydowanie godna polecenia!!! Nie wierzyłam, że będę kierowcą... Jeździłam w dwóch szkołach jazdy, ale dopiero z Autkiem, a w zasadzie z Panem Mirkiem udało mi się zdać! To dzięki niemu po zaledwie kilku godzinkach jazdy zdałam egzamin bezproblemowo:) Cierpliwość, spokój, wyrozumiałość, pełen profesjonalizm i do tego rewelacyjna, przemiła atmosfera. Mirek stara się, aby kursant rozumiał wszystko co robi, to on nauczył mnie jeździć z rozwagą, opanowaniem i pomyślunkiem! Bardzo, baaaaaardzo dziękuję!!!
P.S. Na pewno będę polecać:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Gosia
Data: 2012-06-26 12:27:44
Treść:
---------------------
Chciałabym podziękować mojemu instruktorowi Sebastianowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu, który udało mi się zdać za pierwszym razem - o co nikt by mnie nie podejrzewał;)
Dzięki nauce w szkole jazdy \"Autko\" dostałam solidne podstawy, aby być coraz lepszym kierowcą:)
Bardzo polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: OLA
email: aleksandra-nasilowska@wp.pl
Data: 2012-06-25 22:14:54
Treść:
---------------------
WITAM PONOWNIE...W ZESZŁĄ ŚRODĘ ODEBRAŁAM PRAWO JAZDY I OD RAZU ZACZĘŁAM JEŹDZIĆ.A TO WSZYSTKO ZASŁUGA MOJEGO ULUBIONEGO I NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA-LESZKA PŁAWIAKA.NA POCZĄTKU BAŁAM SIĘ JECHAĆ SAMA BEZ KOGOŚ KTO TRZYMA RĘKĘ NA PULSIE ALE OKAZUJE SIĘ ŻE TO WCALE NIE JEST TAKIE STRASZNE.WSZYSTKO TO CO USŁYSZAŁAM OD LESZKA PODCZAS KURSU PRZYDAJE SIĘ A NAWET NIE DA SIĘ ZAPOMNIEĆ. DLATEGO TEŻ JESZCZE RAZ POLECAM SZKOŁĘ JAZDY AUTKO.A JA RUSZAM W DROGĘ-TRENING CZYNI MISTRZA... :-) ;-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł
Data: 2012-06-25 14:18:47
Treść:
---------------------
Jestem przekonany, że szkoła Autko PANA LESZKA PŁAWIAKA to najlepsza szkoła w mieście, ponieważ tworzą ją profesjonaliści z wieloletnią praktyką którzy wiedzą \" o co w tym chodzi\". Z perspektywy (bo zdałem miesiąc temu) - aż miło na to patrzeć że są ludzie którzy rzetelnie i z pasją nuczają zamiast tylko kasować za wykonywane usługi.

Szczególnie chciałbym podziękować Panu Robertowi - dzięki jego cierpliwości i chęci współpracy z \"początkowo trudnym kursantem\" którym byłem, zdałem ZA PIERWSZYM RAZEM!!! NA EGZAMINIE NIC MNIE NIE ZASKOCZYŁO - PAN ROBERT WIEDZIAŁ DOSKONALE JAK MNIE PRZYGOTOWAĆ DO EZGAMINU KTÓRY - KONIEC KOŃCÓW - BYŁ DLA MNIE ZDECYDOWANIE ŁATWIEJSZY NIŻ EGZAMIN WEWNĘTRZNY.

Ostrzegam tych którzy po kilku pierwszych jazdach nie wierzą w sukces, plączą im sie kierunkowskazy, mylą znaki, robią po 10 błędów na prostej 100 - metrowej. Podejdźcie na luzie do nauki i jednocześnie słuchajcie instruktorów - będzie na 100% dobrze :))

JESZCZE RAZ PANOWIE NISKIE UKŁONY ZA PEŁEN PROFESJONALIZM - TRZYMAJCIE TAK DALEJ I DO ZOBACZENIA NA SZOSIE !!!! :))))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
email: lukasz_plawiak@wp.pl
Data: 2012-06-24 21:49:13
Treść:
---------------------
Zdałem za pierwszym razem dzięki szkole \"Autko\"!!! Miałem przyjemność jeździć z p. Robertem i Panem Sebastianem. Dziękuje za przygotowanie. Pełen profesjonalizm. Panu Sebastianowi dziękuje za spokój i wytrwałość. Panu Robertowi za dobór taktyki i przygotowanie bojowe przed samym egzaminem. Jedno trzeba przyznać egzamin państwowy był prostszy niż wewnętrzny :) -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Michał Zieliński
email: michalzielinski@hotmail.com
Data: 2012-06-22 17:51:56
Treść:
---------------------
Świetna szkoła, pełne informacje i miła atmosfera . Naprawdę to szkoła godna polecenia .
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
email: domso@poczta.onet.pl
Data: 2012-06-20 09:15:44
Treść:
---------------------
Szkoła Nauki Jazdy Autko to bardzo dobry wybór. Miałam okazję się przekonać co to znaczy beznadziejna szkoła i okropni instruktorzy, na szczęście polecono mi \"Autko\" i zdałam za 2gim razem :) Szczególne podziękowania dla p. Sebastiana!! za cierpliwość,wsparcie i zrozumienie że można mylić \"prawo\" i \"lewo\" :) polecam!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
email: domso@poczta.onet.pl
Data: 2012-06-20 09:15:44
Treść:
-----------
Szkoła Nauki Jazdy Autko to bardzo dobry wybór. Miałam okazję się przekonać co to znaczy beznadziejna szkoła i okropni instruktorzy, na szczęście polecono mi \"Autko\" i zdałam za 2gim razem :) Szczególne podziękowania dla p. Sebastiana!! za cierpliwość,wsparcie i zrozumienie że można mylić \"prawo\" i \"lewo\" :) polecam!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Asia St.
Data: 2012-06-11 22:20:44
Treść:
---------------------
Autko to naprawdę szkoła godna polecenia!Teoria z p. Leszkiem to czysta przyjemność i zero nudy.Jazdy z p. Mirkiem Kucharskim to lekcja pokory.Przyznam, że nie jestem pokornym uczniem, ale p. Mirek i na mnie znalazł sposób.Opanowany, cierpliwy, a poza tym to człowiek przemiły i kulturalny.Jego spokój sprawia, że automatycznie mija zdenerwowanie związane z jazdą.Ku mojemu zdziwieniu zdałam za pierwszym razem, za co serdecznie dziękuję.Polecam wszystki szkołę przyjazną kursantom. Pozdrowienia dla p. Mirka :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina
email: karolinafijolek@wp.pl
Data: 2012-06-03 11:44:14
Treść:
---------------------
Witam!Zdałam za pierwszym razem i to tylko dzięki Mirkowi-niesamowity nauczyciel, profesionalista w każdym calu, mega cierpliwy!Przygotował mnie na każdą ewentualność na drodze, a wynik egzaminu mówi sam za siebie! Uwierzyłam we własne możliwości i przełamałam lęk. Dziękuję i polecam :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: patrycja
Data: 2012-06-01 18:24:34
Treść:
---------------------
Jak mawiają: \"Lepiej późno niż później\".... :)
Podpisuję się obiema rękami pod opiniami o \"Autku\"!!
Teoria z p. Leszkiem - rewelacja! Zajęcia prowadzone w tak interesujący sposób, językiem tak prostym i rzeczowym, że sformułowania i przykłady prowadzącego do tej pory brzęczą mi w głowie! Ale największe zaskoczenie umiejętnościami dydaktycznymi p. Leszka czekało mnie przy rozpoczęciu części praktycznej. Stoicki spokój, Jego złote rady (w dosłownym tego słowa znaczeniu) i motywowanie pochwałami pozwoliły mi bezproblemowo zdać egzamin.
Jeszcze raz szczerze dziękuję, panie Leszku!!!
Pozdrawiam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2012-06-01 08:58:24
Treść:
---------------------
Szkoła w 100% godna polecenia!!! Jeździłam w trzech szkołach jazdy, ale dopiero z Autkiem udało mi się zdać! Zaledwie kilka godzin z instruktorem Tomkiem i egzamin zdany bezproblemowo!
A do tego miła atmosfera i cenne wskazówki! Dzięki! Dzięki!
Dzięki! :)
P.S. Na pewno jeszcze do Was wrócę ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Radek
email: budzikanu@o2.pl
Data: 2012-05-31 19:06:34
Treść:
---------------------
Polecam Autko, z ich pomocą taki motoryzacyjny \"lewar\" jak ja zdał egzamin za drugim razem:) Dobra atmosfera, elastyczność oraz przede wszystkim profesjonalizm i kompetencje to ich wyróżniki. Rekomenduję Tomasza M. jako instruktora, pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila
email: kam.bla@onet.pl
Data: 2012-05-30 14:06:56
Treść:
---------------------
Ogromne wyrazy wdzięczności dla szkoły Autko za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.
A przede wszystkim podziękowania dla Pana Mirka Kucharskiego za dużą dozę cierpliwości i wyrozumiałości:) Szkoła warta polecenia każdemu - z Autkiem na pewno zdacie!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
email: evidance@op.pl
Data: 2012-05-27 23:53:45
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim AUTKO...REWELACJA!!!dziękuję Panu Leszkowi-Czarodziejowi :-)który udzielił mi wielu cennych wskazówek ,rzetelnie przygotował do egzaminu .Mimo krążących opinii na temat ilości podejść do egzaminu ,po nauce z Panem Leszkiem zdałam za pierwszym razem .Dzięki Panu jestem szczęśliwszym człowiekiem.Dziękuję i życzę powodzenia
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Adrian
email: adriannowotarski@gmail.com
Data: 2012-05-25 22:52:34
Treść:
---------------------
Szkoła warta polecenia każdemu. Znajomemu, sąsiadowi, ale również nieznajomemu. Ja ją chwalę wszystkim. Wszystko świetnie zorganizowane, zero problemów. Super teoria z P. Leszkiem Pławiakiem. Doskonała praktyka z P. Sebastianem Kocikiem. Ogólnie wszyscy w szkole jazdy \"Autko\" są bardzo mili i sympatyczni, jednak to co najważniejsze wyśmienicie uczą. Zaczynałem od podstaw, ponieważ nigdy nie miałem okazji bliżej obcować z samochodem, a tu egzamin zdany za pierwszym razem! Przygotowanie po prostu ekstra, nawet jako tako stresu za bardzo nie było, może na początku, ale został opanowany. Co również przyczyniło się do zdanego egzaminu. Dziękuję wszystkim z \"Autka\" serdecznie i pozdrawiam oraz zachęcam każdego do szkolenia się właśnie tutaj. Czyli w NAUCE JAZDY \"AUTKO\" WROCŁAW.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: ARKADIUSZ ZADOWOLONY KURSANT
email: niedzwiedziolak@wp.pl
Data: 2012-05-22 13:48:45
Treść:
---------------------
WYBÓR SZKOŁY JAZDY AUTKO TO BYŁ STRZAŁ W 10.
KURS ZACZĘTY W 23 MARCA NA KAT. A ZAKOŃCZYŁEM EGZAMINEM PAŃSTWOWYM 27 KWIETNIA Z WYNIKIEM JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNYM. SZKOŁA PRZYJAZNA KURSANTOWI ZERO PROBLEMÓW. BARDZO DOBRA I KOMPETENTNA KADRA SZKOLĄCA. UCZĄ WSZYSTKIEGO CZEGO MOŻNA SPODZIEWAĆ SIĘ NA EGZAMINIE. DZIĘKI CZEMU NIC MNIE NIE ZASKOCZYŁO. EGZAMIN ZALICZONY ZA PIERWSZYM RAZEM BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW. INSTRUKTOR KAT A PAN TOMEK NAPRAWDĘ WIE CZEGO UCZYĆ I JAK UCZYĆ ABY ZDAĆ EGZAMIN. POLECAM AUTKO WSZYSTKIM TYM KTÓRZY CHCĄ SZYBKO I SKUTECZNIE NAUCZYĆ SIĘ JEŹDZIĆ I BEZPROBLEMOWO I BEZSTRESOWO ZDAĆ EGZAMIN PAŃSTWOWY.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ligia
Data: 2012-05-22 14:23:34
Treść:
---------------------
Szkoła Nauki Jazdy \"AUTKO\" to najlepsza szkoła pod słońcem! ;p Serdeczne podziękowania za kursy teoretyczne dla Pana Leszka oraz dla najlepszego i najfajniejszego instruktora Sebastiana Kocika! :)) Jeżeli chcecie nauczyć się dobrze jeździ i zdać egzamin państwowy bez problemu- polecam oczywiście AUTKO!
Pozdrawiam ;]
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
Data: 2012-05-21 17:58:43
Treść:
---------------------
Witam Serdecznie J
Na początku chciałem podziękować Panu Leszkowi za wspaniale wyłożoną teorię. A również Panu Zenonowi i Robertowi Którzy byli bardzo wytrwali i cierpliwi, dzięki temu zdałem Egzamin na Prawo Jazdy. Wszystkim polecam „AUTKO”.
Pozdrawiam


Oto jego treść:
Dodał: Zosia
Data: 2012-05-21 14:44:49
Treść:
---------------------
Dzisiaj zdałam egzamin na prawko.Instruktorzy z Autka są super.Dziękuję p.Mirkowi za cierpiwość. Dziekuję również p.Leszkowi za wspaniałą atmosferę podczas teorii a w szczególnośći podczas jazd. Przepraszam za ewentualne wrzody żołądka.Jesteście zaje.......!!!!! POLECAM !!!!!!!!!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Xawery
email: xwry@wp.pl
Data: 2012-04-28 14:35:33
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim Autko. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem. Moim instruktorem był Pan Robert Wierus, przygotowqał mnie kompleksowo do wszystkich sytuacji jakie mogą zdarzyć się na drodze i placu. Mój sukces w dużej mierzy zawdzięczam właśnie Panu Robertowi, który ucząc mnie jeździć wykazał się cierpliwością i profesjonalizmem. Wykłady z teori, prowadzone przez Pana Leszka, były na wysokim poziomie i w luźnej atmosferze. Wszystkim tym, którzy chcą zrobić prawko mówię AUTKO.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Konrad
Data: 2012-04-22 13:04:43
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim. Do egzaminu na kategorię A przygotowywał mnie Pan Tomek. Całe szkolenie przebiegało w luźnej i przyjaznej atmosferze. Już po zdanym egzaminie mogę powiedzieć, że wiedza, którą przekazał mi instruktor była naprawdę pełna i sprawiła, że na egzaminie nie byłem w żaden sposób zaskoczony, co jak widziałem wielu osobom się zdarzało. Istotne jest również to, że miałem okazję jeździć na każdym z modeli motocykli dostępnych w wordzie (oraz poznac ich budowę i obsługę łącznie z takimi detalami jak inny sposób włączania świateł w dwóch wersjach Yamahy TW125).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dagmara
email: dagmarasulak@wp.pl
Data: 2012-04-13 17:46:53
Treść:
---------------------
Długo się zastanawiałam, jakby tu opisać, jak bardzo jestem zadowolona z wyboru Autka - ale o tym można się przekonać tylko osobiście:) Świetna szkoła, świetna kadra, świetna atmosfera, po prostu wszystko, czego można oczekiwać po najlepszej szkole jazdy. Podziękowania kieruję przede wszystkim do Sebastiana - Sebek, dziękuję Ci za morze cierpliwości, wszystkie uwagi i rady, no i oczywiście za uśmiech i podejście:) Jesteś genialnym instruktorem:) Wszystkie jazdy z pewnością zapamiętam na długo. Dziękuję też p. Leszkowi za wspaniale wyłożoną teorię - jeśli ktoś sądzi, że jest nudna, to tutaj można się przekonać, że jest dokładnie na odwrót:) Pozdrawiam całą ekipę Autka i zachęcam wszystkich niezdecydowanych - za zadowolenie mogę osobiście poręczyć.
A co do egzaminu - zdany za pierwszym podejściem:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: EwelinKa
email: zijaa@wp.pl
Data: 2012-04-13 13:49:46
Treść:
---------------------
a wiec.. szkoda, ze moj czas w AUTKU juz minal.. bede tesknic za humorem p.Tomka - bo tylko dzieki jego cierpliwosci zdalam egzamin kat. A. Wszystkim chcacym znac i zdac idealnie trase egzaminacyjna z czystym sumieniem polecam instruktora ANIOLA (cierpliwosc anielska) TOMKA!!! Oczywiscie teoria z p.Leszkiem - na temat + humor = zestaw idealny :)
POLECAM i pozdrawiam EwelinazwanaKarolina ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: IZA
email: iwronska@gmail.com
Data: 2012-04-12 11:46:36
Treść:
---------------------
Witam Wszystkich!Wpis zacznę od najlepszej wiadomości - egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!!!;) Nie wyobrażam sobie wybrania innej szkoły nauki jazdy niż AUTKO! Wykłady z p.Leszkiem pełne humoru i jasnego zrozumienia, a następnie rewelacyjne przygotowanie praktyczne do egzaminu przez instruktorów.I tutaj chciałam szczególnie podziękować p.MIRKOWI , który z wielką cierpliwością i zaangażowaniem przeprowadził mnie przez godziny jazd.Profesjonalne, ale zarazem indywidualne podejście do osoby uczącej się sprawia, iż jazda samochodem nie wydaje się niczym strasznym i z dnia na dzień robi się postępy:)Dodatkowo chcę podziękować p.Agnieszce, z którą także miałam okazję jeździć tuż przed samym egz:):)
Ze 100% pewnością polecam AUTKO!Jeśli się ktoś zdecyduje to na pewno nie pożałuje:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Grzegorz
email: 94maly@interia.pl
Strona: http://www.youtube.com/user/enerxxl/featured
Data: 2012-04-11 19:41:02
Treść:
---------------------
Hmm... Zacznę może od tego że zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem i jest to w większej części zasługa oczywiście Autka. Mniejsza część jest to nauczenie się testów we własnym zakresie. Przygotowanie do egzaminu zaczyna się od pierwszych godzin teorii aż do ostatnich godzin praktyki. Mnie bardzo dobrze do jazdy przygotował Pan Robert Wierus za co jestem Mu bardzo wdzięczny ponieważ dzięki temu przygotowaniu znałem większość pułapek przez które mógł bym nie zdać. Dziękuję także Panu Leszkowi, Który w bardzo dobry a zarazem humorystyczny sposób prowadził wykłady z teorii. Dziękuję wszystkim i polecam tą szkołę.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania
email: anna_gabryk@o2.pl
Data: 2012-04-09 00:28:47
Treść:
---------------------
Dziękuję wszystkim instruktorom, z którymi miałam okazję jeździć: Sebastianowi, Tomkowi i Pani Agnieszce, a w szczególności Panu Mirkowi, który pomógł mi uwierzyć w moje możliwości. Dziękuję za profesjonalizm, cierpliwość, pełne zaangażowanie w przygotowaniu mnie do egzaminu. Egzamin zdałam bezbłędnie. Egzaminatorka pochwaliła moje umiejętności, które oczywiście wyniosłam ze Szkoły Autko. Tutaj nauczysz się nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim nabierzesz kompetencji, które ułatwią Ci jazdę w późniejszych okolicznościach na drodze. Chciałabym również wspomnieć Pana Leszka, który interesująco i humorystycznie prowadził wykłady:) Bardzo szczerze i gorąco POLECAM miejsce, w którym wszystkim zależy, by zrobić z Ciebie dobrego kierowcę. Pozdrawiam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
email: monikadusza9@o2.pl
Data: 2012-04-05 19:39:11
Treść:
---------------------
Wielkie dzięki dla Pana Mirka!w ciągu sześciu wyjeżdżonych z nim godzin przekazał mi więcej wiedzy i bardzo cennych rad niż kiedy byłam u innego instruktora z którym wyjeździłam 30godz gdybym od razu wybrała tą szkołę jestem pewna że zdałabym za pierwszym razem.Na egzaminie egzaminator szukał tylko jakiejś okazji żeby mnie oblac ale po tak dobrym przygotowaniu mnie przez Pana Mirka nie udało mu się:) szczerze polecam szkołę AUTKO!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
email: luk140@op.pl
Data: 2012-04-02 11:04:29
Treść:
---------------------
Wszystkim niepewnie czującym się po 30h serdecznie polecam wykupienie kilku godzin dodatkowych, tak aby ktoś inny spojrzał na wasze nawyki i zachowanie za kierownicą. Na pewno dorzuci swoje trzy grosze i zwróci wam uwagę na inne także bardzo ważne rzeczy!!! Ja jeździłem z panem Mirkiem Kucharskim który naprawdę pomógł mi w tym aby egzamin praktyczny miał wynik pozytywny!!! Dziękuje i Pozdrawiam!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania
email: ania-wo@o2.pl
Data: 2012-03-15 14:33:02
Treść:
---------------------
Trudno nie polecić Autka znajomym, sama w ten sposób trafiłam do tej szkoły i nie żałuję. Zajęcia teoretyczne pobudzają w człowieku chęć prowadzenia auta, a we mnie ta chęć wcześniej zbyt duża nie była. Część praktyczna okazała się czystą przyjemnością, co skutkowało zdanym egzaminem. Dzięki Sebastianowi nie dałam się egzaminatorowi, który męczył mnie przez godzinę. Jego lekcje i rady naprawdę się przydały. Oczywiście nie mogę zapomnieć o Tomku, który również ma wiele cennych wskazówek. Obydwaj instruktorzy przekazują je w bardzo jasny i przejrzysty sposób. Chłopaki, bardzo Wam dziękuję za cierpliwość! :) Miło będę wspominać każdą lekcję ;) Do zobaczenia na drodze ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2012-03-13 14:09:43
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę nauki jazdy AUTKO. Na jazdach z panem Robertem panuje miła atmosfera, jest wymagającym instruktorem, ale świetnie przygotowuje do państwowego egzaminu praktycznego :))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
email: kazet1988@gmail.com
Data: 2012-03-10 19:59:13
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę \"Autko\"! Świetne przygotowanie merytoryczne i praktyczne! Dzięki panu Leszkowi (zero nudy na teorii:)) i Jackowi Śmietanie (wielkie dzięki za cierpliwość i świetna atmosferę:)) egzamin zdany za pierwszym razem :D
Pozdrawiam i jeszcze raz szczerze polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patryk
email: skora1719@gmail.com
Data: 2012-03-09 17:43:00
Treść:
---------------------
Wielkie Dzięki dla Pana Roberta za mistrzowskie przygotowania w dobrych warunkach i milej atmosferze ! Polecam szkole \"Autko\"
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Małgosia
Data: 2012-03-09 11:37:25
Treść:
---------------------
Gorąco polecam Pana Roberta Wierusa (a jeździłąm z trzema instruktorami w tej szkole)! Tylko dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem:). Wyjeździłam duuuużo godzin, ale warto było. Instruktor przede wszystkim bardzo konkretny (idealny dla tzw. opornych, bojących się i roztrzepanych:P), bardzo angażujący się, cierpliwy i profesjonalny. Jazda z egzaminatorem była chyba najłatwiejszą z jazd jaką miałam:)). Aż szkoda,że już po wszystkim, bo jeszcze bym pojeżdziła w autku:P.
Ślicznie dziękuje i trzymam kciuki za wszystkich przyszłych kierowców:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wanda
email: wanda.szreder@gmail.com
Data: 2012-03-08 13:24:40
Treść:
---------------------
Każdemu polecam szkołe AUTKO. Teoria z panem Leszkiem to super zabawa, zero nudów i duzo śmiechu. A dzieki panu Mirkowi, który tak cierpliwie, szybko i dobrze nauczył mnie jeździć zdalam za pierwszym razem! Jestem pewna ta szkoła to doskonały wybór. POLECAM WSZYSTKIM1
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Krzyszsztof
email: kkudlaty@gmail.com
Data: 2012-03-07 17:05:17
Treść:
---------------------
Polecam w 100%, pełen profesjonalizm, dziękuję w szczególności p. Tomkowi, dzięki któremu egzamin został bezproblemowo zaliczony :)
pozdrawiam i jeszcze raz polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: cezary
email: czartol@gmail.com
Data: 2012-03-05 17:11:30
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy \"AUTKO\" ,super atmosfera i świetni nauczyciele zwłaszcza Pan Tomek który w koleżeńskiej atmosferze przygotuje was do egzaminu.polecam i dziekuje
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
email: paulisiaa92@wp.pl
Data: 2012-02-27 18:07:08
Treść:
---------------------
Szczerzę i z ręką na sercu mogę polecić szkołę jazdy AUTKO jak i również serdecznie podziękować Sebastianowi za cierpliwość, cenne rady i zawsze miłą atmosferę. Nigdzie nie znajdziecie takiego profesjonalizmu! Pozdrawiam i jeszcze raz POLECAM! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maciek
Data: 2012-02-16 13:01:45
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam \"Autko\" - super atmosfera w całej szkole, na teorii wbrew pozorom - zero nudów - ciagle słuchałem z zaciekawieniem i z miłą chęcia byłem obecny na wszystkich zajęciach. Instruktor - Sebastian żeby nie było, że sie podlizuje, ale naprawde OGROMNE dziękuje !!! Zaczynałem zupełnie od zera, krok po kroku - dziś zdałem za pierwszym razem. Tym samym jeszcze raz dziękuje Sebastianowi za cierpliwość i super podejście.
Szczerze polecam!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
Data: 2012-02-15 15:35:56
Treść:
---------------------
Zaczynając od tego że bardzo chciałbym polecić tą szkołę każdemu kto chce się jak najszybciej i najlepiej (bo przeciez o to w tym wszystkim chodzi) jeździć. Najbardziej polecam instruktora, Pana Roberta Wierusa, ponieważ nauczył bardzo dobrze jeździć, a i atmosfera podczas nauk była przyjemna ;) mimo to że nie miałem do czynienia z innym instruktorem, pana Roberta bym nie zamienił na nic :D
Pozdrawiam, jeszcze raz bardzo polecam tą szkołę !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotr
Data: 2012-02-13 20:59:52
Treść:
---------------------
Gorąco polecam tę szkołę. W szczególności dziękuję panu Robertowi za profesjonalny i przede wszystkim przyjazny kurs. Genialna atmosfera i nacisk na naukę dobrej jazdy. Jeżeli ktoś chce nauczyć się jeździć i nie bać się za kierownicą koniecznie powinien tu przyjść. Jak dla mnie najlepsza szkoła jazdy.
Polecam:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz
Data: 2012-02-04 19:15:26
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam wszystkim \'Autko\', miła, przyjacielska atmosfera, wyrozumiali instruktorzy! W tym miejscu również chciałbym podziękować Panu Leszkowi, który przygotowywał mnie do egzaminu, i który cierpliwie starał się wpoić mi całą wiedzę, a mimo długiej, bo prawie półrocznej przerwy, z uśmiechem na twarzy kontynuował ze mną jazdy! Serdecznie dziękuje i do zobaczenia na drodze!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Regina
email: regina64@tlen.pl
GG: 2039062
Data: 2012-01-28 11:28:24
Treść:
---------------------
Serdecznie dziękuję Panu Mirkowi Kucharskiemu!,
dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem.
Polecam tego instruktora wszystkim, którzy chcą się nauczyć jeździć dobrze i bezpiecznie.
Pan Mirek oprócz profesjonalizmu odznacza się wysoką kulturą osobistą, jest niezwykle spokojny i opanowany.Tłumaczy cierpliwie i do skutku.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich przyszłych kierowców.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Otylia
Data: 2012-01-24 12:53:13
Treść:
---------------------
Bardzo dobra Szkoła Jazdy. Zdałam za pierwszym razem:). Podziękowania dla Sebastiana który miał do mnie cierpliwość i dobrze mnie przygotował do egzaminu. Podziękowania także dla Pana Leszka, miło wspominam wykłady teoretyczne.
Polecam Szkołę Jazdy Autko.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: karolina
Data: 2012-01-23 15:42:03
Treść:
---------------------
Dziękuje za super przeprowadzony kurs jazdy, zdałam za pierwszym razem po 36 h jazdy, bardzo dziękuje panu Zenkowi, Tomkowi i Sebastianowi za super nauke, doświadczenie. Pozdrawiam i ściskam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
email: martakow0@o2.pl
Data: 2012-01-23 13:55:51
Treść:
---------------------
Świetna szkoła perfekcyjni instruktorzy. Polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Basia
Data: 2012-01-20 12:43:10
Treść:
---------------------
Super szkoła, zadbane auta, bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, ekstra atmosfera, zadłam za pierwszym razem. POLECAM, szkoła na 6+!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maciej
Data: 2012-01-19 21:50:25
Treść:
---------------------
Bardzo polecam tę szkołę, tu zdacie za 1 razem! (jak ja) :D Teoria przekazana po mistrzowsku, w bardzo przystępny sposób. Mili instruktorzy, uczą nie tylko suchych faktów, ale też jak radzić sobie za kierownicą w życiu codziennym :) Podziękowania i pozdrowienia dla całej ekipy Autka, a szczególnie dla Sebastiana :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2012-01-19 21:34:55
Treść:
---------------------
dzis mialam egzamin praktyczny, zdalam bezblednie :)) bardzo polecam szkole Autko, wyklady prowadzone w ciekawy sposob i naprawde sympatycznej atmosferze. Dziekuje Panu Mirkowi Kucharskiemu za przygotowanie do praktyki, cierpliwosc i dodawanie otuchy :) dlugo zastanawialam sie nad wyborem szkoly i jestem bardzo zadowolona z tego, ze wybralam wlasnie Autko :) naprawde serdecznie polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sylwia
Data: 2012-01-17 20:26:40
Treść:
---------------------
właśnie dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem dzięki bardzo solidnemu i profesjonalnemu przygotowaniu, jakie zagwarantował mi podczas nauki jazdy Pan Mirosław Kucharski. Trudno mi w to jeszcze uwierzyć, ale po wielu jazdach pod okiem tego czujnego, spokojnego ale zarazem wymagającego instruktora egzamin był tzw. \"plażą\". To niewątpliwie jest zasługa Instruktora. Serdecznie dziękuję za bardzo dobre przygotowanie i cierpliwość:)
Tym, którzy wahają się w wyborze szkoły polecam \"Autko\".
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patrycja
Data: 2012-01-17 15:06:19
Treść:
---------------------
Autko to najlepsze miejsce na naukę jazdy!!! Wspaniałe podejście do kursantów i bardzo sympatyczna atmosfera, a jednocześnie profesjonalizm w każdym calu. Dziękuję Panu Leszkowi za naprawdę ciekawie prowadzone wykłady dzięki którym egzamin teoretyczny to łatwizna :) i szczególne podziękowania kieruję do mojego instruktora Tomka Marczaka, dzięki któremu udało mi się bezproblemowo zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Katarzyna.N
email: kasianowak-jg@o2.pl
Data: 2012-01-10 21:17:16
Treść:
---------------------
Dziś zdałam egzamin praktyczny a do niedawna bałam się jazdy autem :) Co prawda za drugim razem, ale zawsze potrzeba (oczywiście oprócz umiejętności) trochę szczęścia. Chciałabym podziękować Panu Leszkowi oraz całej kadrze szkoły, za zaangażowanie, przesympatyczną atmosferę (podczas wykładów oraz jazd) wytrwałość i wiarę we mnie - to naprawdę pomaga. AUTKO to szkoła którą tworzą profesjonaliści zaangażowani w swoją pracę - a wiem co piszę bo jestem kolejną osobą wśród znajomych która zdała za pierwszym, ewentualnie drugim razem :) Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Arek
Data: 2012-01-06 16:59:18
Treść:
---------------------
Do egzaminu a kat. A uczyłem się w innej szkole, ale przed przystąpieniem do egzaminu miałem kilkumiesięczną przerwę. Zdecydowałem się na szkołę nauki jazdy Autko ze względu na bardzo dobre opinie oraz dostępność instruktora (dzień po Świętach Bożonarodzeniowych godz. 8:00. Egzamin miałem o 12:00). Praktyczna wiedza, zwracanie uwagi na każdy błąd, fachowe i kulturalne podejście. Każdemu innemu kursantowi życzę przygotowania do egzaminu w szkole nauki jazdy Autko. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
email: pauka1238@wp.pl
Data: 2012-01-02 18:39:47
Treść:
---------------------
Bardzo polecam ta szkole! zdalam za pierwszym razem ;) Zawdzieczam to mojemu instruktorowi Tomkowi! Do lepszej szkoły nie mogłam trafić!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Przemek
Data: 2011-12-30 17:21:33
Treść:
---------------------
Chciałbym bardzo podziękować całemu osrodkowi szkoleniowemu a najbardziej Sebastianowi za świetne przygotowanie mnie do Egzaminu . Zdalem za pierwszym razem teorię o praktykę ! Polecam te szkołe z pełnym zaufaniem . pozdrawiam ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iwona
email: iwonaboch@onet.eu
Data: 2011-12-27 15:22:01
Treść:
---------------------
Super szkoła. I rewelacyjni instruktorzy.
Właśnie zdałam egzamin - właściwie obydwa (teoretyczny i praktyczny).
Szczególnie polecam lekcje u p. Bogdana Koniecznego. Choć i najlepszy instruktor nie pomógłby bez mojej ciężkiej pracy i ogromnej dawki szczęścia na egzaminie.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Artur
Data: 2011-12-23 14:04:38
Treść:
---------------------
Szkoła jazdy w 100% godna polecenia. Znakomite przygotowanie do teorii Pana Leszka(super ciekawe!) i do praktyki, co zawdzięczam instrukturowi Tomkowi Marczakowi(dzięki ;)). Świetna atmosfera, świetna szkoła. POLECAM!
-----------------------


Oto jego treść: Dodał: URSZULA email: u1k1@wp.pl Data: 2011-12-23 09:53:53 Treść:
---------------------
Wczoraj zdałem za pierwszym razem egzamin państowy. Zawdzięczam to mojemu intstruktorowi Bogdanowi Koniecznemu, który perfekcyjnie przygotował mnie do niego. Muszę podkreślić tutaj rzeczowość, wielką wiedzę oraz cierpliwość instruktora. Wszystkim nowym kursantom polecam Szkołe Jazdy \'\'AUTKO\'\' naprawde warto.
-----------------------


Oto jego treść: Dodał: Janusz
Data: 2011-12-23 09:52:41
Treść:
---------------------
Nauka Jazdy na 6 +. Egzamin na kategorie A i B za pierwszym razem!! Wszystko dzięki Panu Mirkowi Kucharskiemu którego pozdrawiam i dziękuje bardzo za naukę!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina Rondejko
GG: 2800408
Data: 2011-12-21 17:13:07
Treść:
---------------------
Na lepszą szkołę trafić nie mogłam!! :) Prawko zdane za pierwszym razem, z czego bardzo się cieszę. Zawdzięczam to mojemu instruktorowi, TOMKOWI MARCZAKOWI!! ^^ Dziękuję Ci baaaaaardzo! Obiecałam, że umyję Ci \"elkę\" i tak zrobię, ale jak będzie ciepło ;) Dziękuję również Panu Leszkowi, wykłady nigdy nie były nudne, aż chciało się tam przychodzić. Długo będę pamiętać jego powiedzenie: \"Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę.\". Polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: PIOTREK
Data: 2011-12-21 12:48:41
Treść:
---------------------
CHCIAŁBYM WSZYSTKICH POINFORMOWAĆ ŻE TO NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY.
ZAJĘCIA TEORETYCZNE Z PANEM LESZKIEM SĄ DOSKONAŁE I BARDZO CIEKAWE. ZAJĘCIA PRAKTYCZNE Z SEBASTIANEM TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. DZIĘKI NIEMU ZDAŁEM PRAWKO ZA 1 RAZEM. IDĄC NA EGZAMIN BYŁEM PEWNY SIEBIE ZE ZDAM I TAK SIĘ STAŁO. DZIĘKI SEBASTIAN!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Joanna
email: asias.babijczuk@gmail.com
Data: 2011-12-21 10:39:50
Treść:
---------------------
Zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuję panie Robercie za wszystko !
Gdyby nie AUTKO to wciąż bym jeździć nie umiała :) pozdrawiam wszystkich z autka, dziękuje za opiekę i cierpliwość.
Polecam wszystkim właśnie tą szkołę jazdy!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila : )
Data: 2011-12-19 11:46:49
Treść:
---------------------
Haha! Teraz moja kolej po pięknej przygodzie, i niesamowitych podróżach z kilkoma instruktorami,napisze wam tak. Ludzie wspaniali uczą mistrzowsko, każdy instruktor jest bardzo dobry,są rozmowni, uśmiechnięci. Jak trzeba krzyknąć to to zrobią, ale i tak z uśmiechem. Jest to na prawdę wesoła i godna uwagi szkoła.Jestem świeżo po wordowskim egzaminie,oczywiście, zdanym za pierwszym razem, bez problemowo.. Wszystko dzięki Autku i super instruktorom. Duma rozrywa mą klatkę! Pozdrawiam i zachęcam was Panie i Panowie. Zacznijcie od AUTKA! Piąteczka dla tego który się zdecyduje.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamil
Data: 2011-12-15 17:57:42
Treść:
---------------------
Serdeczne podziękowania dla Pana Tomasza Gałczyńskiego za przekazanie sporej wiedzy dzięki której zdałem dzisiaj egzamin kat. A bez żadnego błedu za pierwszym razem. Polecam wszystkim szkołę \" AUTKO\" bardzo miła atmosfera, wszyscy instruktorzy są sympatyczni i uprzejmi ,potrafią przekazać całą wiedzę która pomoże zdac za pierwszym razem. Wykłady prowadzone przez Pana Leszka są zrozumiałe i bardzo przydatne podczas egzaminu teoretycznego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich instruktorów szkoły jazdy \"AUTKO\"
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
Data: 2011-12-15 17:44:33
Treść:
---------------------
Dzisiaj zdałam egzamin łączony - teoria i praktyka - za pierwszym razem.
Podziękowania dla moich instruktorów Pana Tomka i Pana Sebastiana, za profesjonalizm, cierpliwość, anielski spokój, zawsze miły uśmiech i duże poczucie humoru. W tej szkole uczą BEZ STRESU. Teoria prowadzona przez Pana Leszka pozostaje w głowie na długo (Panie Leszku - dziękuję)
Pozdrawiam też żonę Pana Leszka - i miło wspominam rozmowy i pyszną kawę :)
POLECAM WSZYSTKIM AUTKO!!
-----------------------


strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :