Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Ita
email: itka16d@interia.pl
Data: 2013-07-06 14:50:35
Treść:
---------------------
Chciałam przede wszystkim bardzo serdecznie podziękować moim instruktorom - Tomkowi i Sebastianowi za cierpliwość, wyrozumiałość i tak wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam lepiej trafić :) Szkoła nauki jazdy Autko jest najlepsza i gdybym miała jeszcze raz wybrać wybrałabym tak samo. Nie mogłabym też zapomnieć o teorii wykładanej przez Pana Leszka, która jest tak ciekawie przedstawiana że nie ma mowy o spaniu na zajęciach, zainteresuje każdego. Jeśli ktoś miał by jakiekolwiek wątpliwości co do wyboru szkoły to nie wahajcie się - Autko to szkoła dla Was!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: SANDRA
email: sandra.siczek@gmail.com
Data: 2013-07-02 18:28:56
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem tę szkołę mogę polecić każdemu. Długo zastanawiałam się jaką szkołę wybrać dla siebie, czytałam wszystkie opinie na forach internetowych, zasięgałam języka u znajomych i z początku byłam zdecydowana na inną szkołę. Jednak któregoś dnia coś mnie tknęło i pod wpływem impulsu wykręciłam numer do AUTKA i nie żałuję; to chyba najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Pan Leszek - właściciel, to świetny i pozytywny człowiek, który potrafił zaciekawić największego śpiocha na części teoretycznej, z resztą cała ekipa tam pracująca to fantastyczni ludzie. Ja trafiłam na instruktora Tomka i uważam, że dobrze trafiłam... Sympatyczny, pogodny chłopak, który sprawił, że jazda już przy pierwszej godzinie stała się przyjemnością. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie... Z tego miejsca dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do mojego sukcesu czyli do wyniku pozytywnego już przy pierwszym podejściu:) Trzymam kciuki za przyszłych zdających i dodam, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Pozdrawiam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sara
email: implementacja@op.pl
Data: 2013-06-29 21:15:46
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam! Żałuje,że nie wykupiłam całego kursu,bo naprawdę warto. Przed egzaminem praktycznym wykupiłam pare godzinek i muszę przyznać,że wcześniej o wielu sprawach nie zdawałam sobie sprawy. Bardzo profesjonalne podejście, duża cierpliwość za co ogromny plus! Jeździłam z Tomkiem M. i muszę przyznać,że taki instruktor dla takich jak ja (niepewnych siebie, bez wiary we własne możliwości ) to naprawdę ogromne wsparcie i nie tylko ! Atmosfera podczas jazd przyjemna, bardzo mobilizująca i przede wszystkim bezstresowa! Otrzymałam wiele wskazówek, które niewątpliwie się przydały :) Egzamin zdałam z palcem w nosie,przejeżdżając bezbłędnie (co prawda za drugim razem, ale uważam to za dobry wynik). Jestem osobą,która panicznie boi się jeździć autem, a przez jazdy,który wykupiłam w Autku moje podejście zupełnie się zmieniło. Przekonałam się, że jazda samochodem może być przyjemna! Bardzo dziękuję jeszcze raz! No i bardzo
POLECAM!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: ASIA S
Data: 2013-06-27 23:23:43
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam. W szczególności instruktora Sebastiana K. ,który ma profesjonalne podejście i bardzo dużo cierpliwości..., potrafi zmotywować a tym samym pozwolić uwierzyć w własne umiejętności:) Dzięki takim instruktorom nauka staje się przyjemnością. Tak więc Sebastian ,raz jeszcze dzięki wielkie. Mój sukces to także Twój. Zostań takim pozytywnym człowiekiem! Wielu ale to wielu sukcesów i to nie tylko tych zawodowych.:)
Serdecznie pozdrawiam;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Angelika L
email: kingal-16@o2.pl
Data: 2013-06-26 16:56:05
Treść:
---------------------
Polecam szkołę AUTKO . Sympatyczni ludzie a w szczególności instruktor Sebastian :) z którym nauczyłam sie jeździć i zdałam za pierwszym razem. Pozdrawiam Angelika :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł K
Data: 2013-06-25 22:21:47
Treść:
---------------------
W szkole jazdy Autko odbyłem kurs na kategorię A. Teoria wykładana przez właścicela szkoły - Pana Leszka jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Wszystkie zagadnienia tłumaczone są w bardzo przystępny sposób. Egzamin teoretyczny wewnętrzny jak i państwowy zdałem za pierwszym razem :) . Jazdy na motocyklu uczył mnie Pan Tomasz. Zaznaczam ze wczesniej nigdy nie jechałem motocyklem. Wiedza którą przekazał podczas trwania kursu pozwoliła mi zdać egzamin państwowy za pierwszym podejściem :)
Polecam naukę w tej szkole, kwalifikacje kadry oceniam bardzo wysoko. Pozdrawiam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paula H.
Data: 2013-05-24 10:59:26
Treść:
---------------------
Bez wątpienia POLECAM szkołę jazdy \"Autko\"!
Nie ukrywam, że zanim tu trafiłam prześledziłam ranking zdawalności i pozytywne komentarze, a sympatyczna nazwa po prostu przypieczętowała całość i wybór padł właśnie na tą szkołę :) Dziś sama mam przyjemność dokonać pozytywnego wpisu :) Chciałabym podziękować Panu Leszkowi za teorię, którą wykłada tak, że nie sposób się nudzić - z humorem, zaciekawieniem i pełnym profesjonalizmem, co sprowadza się do szybkiego zapamiętania tego, co najważniejsze :) teorię zdałam na 100 % :) Największe podziękowania chciałabym złożyć mojemu instruktorowi - Panu Bogdanowi Koniecznemu :) Za naukę jazdy, cierpliwość i wyrozumiałość, za poczucie humoru , wiarę we mnie oraz wsparcie. 13-tka na egzaminie okazała się dla mnie szczęśliwa :)
zdałam, mając na uwadze Pana wskazówki, za co ślicznie dziękuję! :)
Kurs i egzamin na prawo jazdy to bez wątpienia wspomnienia na całe życie.
Gdybym miała wybierać szkołę jeszcze raz, wybrałabym tak samo - AUTKO :)
POLECAM I DZIĘKUJĘ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewelka
email: ewelinaswiszcz12@gmail.com
Data: 2013-05-17 21:51:54
Treść:
---------------------
ach ! zapomniałabym o pani Joli, która zawsze serdecznie mnie witała podczas mojego czasu, spędzonego na rozwiązywnaiu zadań.
Za uśmiech, wiarę i dobre słowo i oczywiście - za trzymanie kciuków ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewelka
email: ewelinaswiszcz12@gmail.com
Data: 2013-05-17 21:46:44
Treść:
---------------------
I nareszcie upragnione prawo jazdy! Oczywiście bardzo miło wspominam kurs, jednakże chyba każdy dąży do tego, aby go ukończyć z wynikiem pozytywnym ? :)
Nie trzymałabym dziś w ręku tego \"papierka\" gdyby nie cierpliwość Sebastiana K. , a oprócz cierpliwości do \"roztargnionej blondynki\", przyjaznej atomsfery podczas jazd, zwłaszcza, że nie raz miałam wrażenie, że kogoś innego dawno powinnam wyprowadzić z równowagi :D za co baaaaaardzo dziękuję!! :) Bo nie oszukujmy sie - dobry instruktor to podstawa! Chciałam również podziękować panu Leszkowi, który w wspaniały sposób potrafi tłumaczyć! Teoria zdana na 73 pkt !
Jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem siedziby, bez zastanowienia polecam AUTKO ! :))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: kuba951306@o2.pl
Data: 2013-05-11 09:27:34
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam szkołę AUTKO, miła atmosfera i teoria tłumaczona tak, że siedziałem z zainteresowaniem ,a nie za karę.
super przygotowanie do egzaminu teoretycznego przez Pana Leszka,jak również praktyki przez Pana Bogdana ; )
Bez zastanowienia polecam tą szkołę.
Teoria jak i praktyka zdana za 1 razem ;))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2013-05-08 10:06:21
Treść:
---------------------
Witam,
naprawdę polecam szkołę AUTKO!! i oczywiście Pana BOGDANA, który musiał się wykazać dużą cierpliwością do mojej jazdy i ciągłego gadania; Dał mi wiele cennych wskazówek i najważniejsze, że wierzył we mnie, z czym sama miałam drobne problemy;) Jazdy były przyjemne i bezstresowe, mimo moich głupich pomyłek, zdałam za pierwszym razem :) :) wreście mam upragnione moje własne prawko.
Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ!;) i naprawdę POLECAM!
Magda;) pozdrowienia i wielkie dzięki dla pana Bogdana
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Rafał-7:)
Data: 2013-04-24 20:07:51
Treść:
---------------------
Witam,miałem okazje uczyć się w tej renomowanej szkole nauki jazdy,co mogę powiedzieć o niej samej,to mianowicie iż jest w porządku pod kątem nauczanie teoretycznego jak i praktycznego,miła atmosfera,dobrze wykładana teoria przez Pana Leszka,a za praktykę wielkie Dzięki i Pozdro dla Tomka :),Generalnie polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Michał
email: muchu15@vp.pl
Data: 2013-04-18 15:28:53
Treść:
---------------------
Przede wszystkim polecam wszystkim szkołę jazdy Autko. Zarówno na teorii i praktyce fajna atmosfera ,a co lepsze dużo przydatnych informacji które przydadzą się za kierownicą. Jeśli chodzi o jazdy , to nie było się czym denerwować czy stresować mimo że nie zawsze wszystko najlepiej wychodziło . I tutaj jeszcze raz dziękuje Sebastianowi m.in. za cierpliwość , bo czasami wyglądało to strasznie. No , ale dzisiaj udało się zdać za pierwszym razem , więc jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila
email: kamila.bialowas@op.pl
Data: 2013-03-26 19:39:11
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy AUTKO ;) Instruktorzy to z pewnością profesjonaliści w tej dziedzinie. Specjalne podziękowania dla Pana Leszka i Pana Mirka-Baaardzo dziękuje ;) za profesjonalną naukę, przyjazną atmosferę oraz anielska cierpliwość;)
GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
email: agnieszka.liufa@wp.pl
Data: 2013-03-25 12:58:20
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko, szczególnie tym zestresowanym jazdą, uważającym, że jazda autem jest nie dla nich. Naprawdę potrafią nauczyć jeździć, bez stresu, dokładnie, w dobrej atmosferze, takż osoby które tak jak ja bały się jeździć. Wydawało mi się że dla mnie nauczenie sie jeździć i zdanie egzaminu jest nie do przejścia. A jednak! Udało się! To co wydawało mi się niemożliwe, stało sie faktem. Od egzaminatora usłyszałam : \" jeździ Pani bardzo ładnie i ma pani bardzo ładnie miniery na drodzę\". Za kilka dni dobieram prawo jazdy. Gorąco polecam szkołę jazdy AUTKO.
Dziękuję Panie Leszku :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agata
email: a.sobekx@wp.pl
Data: 2013-03-10 12:16:38
Treść:
---------------------
Witam,
naprawdę polecam szkołę AUTKO!! i oczywiście Pana Roberta, który musiał się wykazać dużą cierpliwością do mojej jazdy i ciągłego gadania;p Dał mi wiele cennych wskazówek i najważniejsze, że wierzył we mnie, z czym sama miałam drobne problemy;) Jazdy były przyjemne i bezstresowe, mimo moich czasem głupich pomyłek;)
Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ!;) i naprawdę POLECAM!
Agata;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania
email: anna.olchawa@um.wroc.pl
Data: 2013-03-08 12:35:57
Treść:
---------------------
Miło mi gościć na Waszej stronie! Tym bardziej, że wczorej zdałam egzamin praktyczny za PIERWSZYM RAZEM! To nie cud! To zasługa szkoły jazdy AUTKO, a dokładniej mojego instruktora Pana Leszka.
Fachowe, indywidualne podejście. mnóstwo cierpliwości oraz miła atmosfera sprawiły, iż uwierzyłam, że i ja mogę mieć prawo jazdy. W tym miejscu muszę wspomnieć, że do AUTKA przeniosłam się z innego ośrodka, gdzie wyjeździłam wiele ( ZA WIELE ! ) godzin. Ciągle było coś nie tak, a instruktor nie wiedział co z tym zrobić (?)
Pan Leszek już na pierwszej godzinie jazdy ze mną, widział w czym jest problem i jak go rozwiązać. Nie ma to jak ODPOWIEDNI CZŁOWIEK na odpowiednim miejscu!
Mogę tylko żałować, że nie trafiłam do AUTKA od początku kursu.
Polecałam i będem polecać OSK AUTKO Pana Leszka Pławiaka.
Dzięki Panie Leszku.
Serdeczne pozdrowienia dla Pani Joli i całej Załogi!
Życzę wielu!!! zadowolonych kursantów! Pa!
A ta godzinka jazdy przed samym egzaminem -
- to REWELACJA ! Jak zwykle miał Pan rację. Choć czasem chciałam inaczej :), to i tak wychodziło na Pana. No w końcu Pan tu jest FACHOWCEM !
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Kasia
email: kk_linka@o2.pl
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam wszystkim AUTKO - jest to rewelacyjna szkoła jazdy :)
I przy okazji chcę podziękować:
Po pierwsze: Panu Leszkowi za ludzkie podejście do kursantów, oraz bardzo ciekawe wykłady, które bardzo pomagają w nauce teorii :)
Po drugie: Panu Andrzejowi za cierpliwość podczas wspólnych jazd i sprawienie, że przestałam bać się auta :)
Po trzecie: Pani Joli za uśmiech oraz ciepłe słowa i trzymanie kciuków za mnie podczas zdawania egzaminów (pomogło) :)
Jeszcze raz dziękuję i zawsze będę was mile wspominać :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila
email: kamionka85@gmail.com
Data: 2013-03-04 09:27:11
Treść:
---------------------
Polecam \"AUTKO\" w 300 % !!!!
Profesjonalnie i spokojnie począwszy od teorii a kończąc na jazdach. Specjalne podziękowania dla instruktora Tomka- dziękuję za cierpliwość i dobre słowo :)
Egzamin zdałam za pierwszym razem :)
Polecam bez dwóch zdań szkołę jazdy \"AUTKO\" :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Emila
email: joanna_chomik@wp.pl
Data: 2013-02-27 15:56:05
Treść:
---------------------
Gorąco polecam jazdy z Panią Agnieszką! Wczoraj zdałam egzamin praktyczny i to właśnie do niej pierwszej zadzwoniłam po wyjściu z egzaminu:) Dzięki temu, że Pani Agnieszka zwraca uwagę na szczegóły, tłumaczy różnorodne sytuacje oraz wskazuje miejsca \"pułapki\" - spokojnie jeździłam z egzaminatorem!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iwona
Data: 2013-02-26 09:46:58
Treść:
---------------------
Polecam te szkołę w 100%.
Bardzo serdecznie pragnę podziękować Panu Robertowi za dużą cierpliwość i wyrozumiałość, profesjonalne podejście do jazdy, miłą atmosferę, wiedzę, która została mi przekazana oraz ogromne zaangażowanie w swoją pracę.
Dziękuję:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Milena
Data: 2013-02-26 01:06:53
Treść:
---------------------
Do dziś szczerze polecam szkołę jazdy Autko znajomym. Udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem, choć moje początki do łatwych nie należały. Dziękuję p.Mirkowi za bardzo dobre przygotowanie, fachową wiedzę, cierpliwość i pomoc w przełamywaniu mojego strachu przed kierownicą a także p.Sebastianowi za kilka cennych uwag na parę dni przed egzaminem.
Nie spodziewałam się, że jazda samochodem będzie kiedyś dla mnie tak relaksująca, jak jest teraz :) Pozdrawiam serdecznie!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Katarzyna
email: saciukk@wp.pl
Data: 2013-02-24 17:30:33
Treść
: ---------------------
Witam :)
Zdecydowanie polecam szkołę, a w szczególności SEBASTIANA :) pełen profesjonalizm, super atmosfera i przede wszystkim skuteczność !!! uważam, że z tym Instruktorem KAŻDY jest w stanie stać się kierowcą :) POLECAM i wielkie DZIĘKI za przygotowanie do egzaminu :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: kubek77@vp.pl
Data: 2013-02-21 11:01:38
Treść:
---------------------
Jeżeli szukacie szkoły jazdy to w tej będzie wam naprawę dobrze, nie będę wychwalał tej szkoły jako najlepszej bo nie o to chodzi i nie znam innych. Wiem tylko jedno jeśli mi się udało zdać i to tak szybko, a początki były bardzo ciężkie Mirek coś o tym wie (dał mi taki wycisk, że egzamin był moją najłatwiejszą jazdą)
oraz końcowe jazdy z Sebastianem doprowadziły do tego że właśnie szukam samochodu więc coś w tym musi być.

PS Pamiętajcie że jak nie zdacie za pierwszym razem to naprawdę nic się nie stało !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina
email: baljon.macher@gmail.com
Strona: GG: IP: 83.18.230.90 Data: 2013-02-13 12:30:58
Treść:
---------------------
Szczerze polecam naukę w AUTKU! Kurs zrobiłam w niecałe 2,5 miesiąca. Egzamin - łączony, na nowych zasadach zdałam wczoraj za 1. razem, całkiem bezstresowo! Jazdy miałam z Sebastianem, którego będę polecać wszystkim znajomym, bo cierpliwości i opanowania można mu pozazdrościć i co najważniejsze jest świetnym nauczycielem. Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem szkoły, śmiało możecie decydować się na AUTKO. Tu otrzymacie niezbędne przeszkolenie przekazane w przystępny sposób z dużą dawką poczucia humoru! :-)
Z podziękowaniami dla mojego Instruktora - Karolina B-M
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
email: paulinakielbaska@op.pl
Data: 2013-02-07 19:00:22
Treść:
---------------------
Polecam z czystym sumieniem szkołe jazdy \"Autko\". Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Leszka są prowadzone w ciekawy i bardzo przystępny sposób (nawet dla opornych:)).Chciałbym bardzo podziękować świetnemu instruktorowi Panu Mirkowi za wszystkie cenne wskazówki, cierpliwość jaką mi okazał bo wiem że nie miał ze mną lekko:) oraz za to że wierzył we mnie przez cały czas podczas trwania kursu. Gorące podziękowania należą się równiez Pani Agnieszce.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł
Data: 2013-02-05 14:20:15
Treść:
---------------------
MIREK ,SEBASTIAN WIELKIE DZIĘKI ZA CAŁY KURS I PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU!!! POLECAM W 100, NIE W 200% OSK AUTKO.
MEGA INSTRUKTORZY,SUPER ATMOSFERA,FULL PROFESKA!
PS; ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
Data: 2013-02-04 15:29:58
Treść:
---------------------
Bardzo chciałabym podziękować za świetną atmosferę i profesjonalną naukę. Jeździłam z Panią Agnieszką Kucharską uważam, że ma anielską cierpliwość, świetne podejście i najważniejsze potrafi uczyć (zdałam za drugim razem).
Lekcje teoretyczne prowadzone przez Pana Leszka wytłumaczone rewelacyjnie, bardzo pomagają przy nauce teorii.
Na kurs chodziłam z dużą przyjemnością. Polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Joanna
Data: 2013-01-28 20:59:28
Treść:
---------------------
Dzis zdalam egzamin dzieki nieocenionym radom Pana Bogdana Koniecznego. Bardzo , bardzo dziekuje i zycze wielu sukcesow. Joanna
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wojna
email: marnaw000@gmail.com
GG: 00000000
Data: 2013-01-28 15:53:40
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim przyszłym drajwerom. Jeśli ktoś chce zdać za pierwszym razem to właśnie tutaj. Świetni instruktorzy i metody wpajania zasad egzaminu. Czasem miałem wrażenie, że to instruktorowi bardziej zależało na tym abym zdał niż mi ;) Jeszcze raz gorąco polecam!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dorota email: jaszczykdocia@onet.eu
Data: 2013-01-27 18:41:58
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę jazdy \'Autko\'! Pozostały mi same pozytywne wspomnienia z nauki teorii oraz praktyki. Nauczyłam się przede wszystkim jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Osiągnęłam to dzięki panu Robertowi, któremu serdecznie dziękuję.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
Data: 2013-01-26 16:11:49
Treść:
---------------------
Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w AUTKU. Mam porównanie bo wcześniej byłam na kursie w innej szkole jazdy i powiem wam, że nie ma porównania! Z Panem Mirkiem przez 10 godzin zrobiłam więcej niż z moim wcześniejszym instruktorem z innej szkoły przez godzin 30.. Na plus oceniam przede wszystkim to, że samochody, którymi jeździmy zmieniają się (przez co nie przyzwyczajamy się do jednego typu auta a wiadomo jak to w WORDZIE samochód samochodowi nie równy ; ) ), przez to, że AUTKO nie jest dużą szkołą jazdy instruktorzy podchodzą do każdego inaczej, przejmują się porażkami, sukcesami w prowadzonym kursie.
Jestem pod wrażeniem podejścia Pana Mirka i jego optymizmu, dzięki niemu wiem, że jazda autem może być przyjemna, a egzamin to tylko kolejna jazda, której nie trzeba się bać.
Polecam też Pana Tomka G. potrafi dać się wykazać i samodzielnie myśleć : )
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wierzba
Data: 2013-01-25 18:49:55
Treść:
---------------------
Prawko zdane za pierwszym razem!!!Nie będę się zbyt dużo rozpisywać ale powiem tak: Autko to najlepsza szkoła nauki jazdy na dolnym śląsku. Po pierwsze super atmosfera zarówno na wykładach podczas części teoretycznej jak i również na jazdach. Po drugie fajni ludzie i dobrze dobrani instruktorzy. Moim skromnym zdaniem najlepszy instruktorem jest Sebastian. Milo wspominam godziny spędzone za kierownicą pod jego okiem.
Jeszcze raz Wielkie Dzięki za wszystko :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewelina
Data: 2013-01-24 18:48:26
Treść:
---------------------
Najlepsza szkoła w mieście to właśnie AUTKO ;D
Serdecznie dziękuje Panu Mirkowi, który wykazał się dużą cierpliwością i wyrozumiałością podczas nauki jazd oraz okazał się fantastycznym nauczycielem, dzięki któremu zdałam egzamin łączony za pierwszym razem !!
Ze szczerogo serca polecam tą szkołę ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: AgA
email: Strona: GG: IP: 213.5.43.220 Data: 2013-01-17 20:45:10
Treść:
---------------------
Jeżeli szukacie szkoły jazdy, w której chcecie nie tylko uczyć się ale NAUCZYĆ sztuki jazdy motocyklem to polecam w 100% Autko. O cierpliwości Tomka nie będę się rozpisywała bo już wiele słów w tej księdze na ten temat padło. Osobiście cenię Tomka za szczerość, zdolności pedagogiczne, poczucie humoru, które sprawiało, że na każdych zajęciach czułam się jakbym spędzała czas z super kumplem. Dodatkowo doceniam w nim uczciwość w stosunku do kursantów i umiejętność nazywania rzeczy po imieniu. Dzięki Tomkowi udało mi się zdać prawko w ostatniej chwili przed zmianą przepisów
:))))))) Tomek DZIĘKI
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2013-01-07 13:51:36
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkole jazdy Autko, wszystkim ktorzy chca zdac prawo jazdy za pierwszym razem;) bardzo fajni instruktorzy ( serdecznie polecam zwlaszcza Pana Sebastiana;) z poczuciem humoru, doza cierpliwosci, ale przede wszystkim z odpowiednia wiedza i umiejetnosciami oraz fantastycznym podejsciem do ludzi. Polecam rowniez teorie z Panem Leszkiem, ktora pomaga pozniej bardzo w jazdach, a i do testow nie trzeba tak " zakuwac", poniewaz wiekszosc rzeczy pamieta sie z wykladow. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje, ze dzieki Wam za 2 tygodnie bede juz smigac po Wroclawiu swoim autkiem;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iza
Data: 2013-01-06 12:16:28
Treść:
---------------------
Dzięki panu instruktorowi Robertowi oraz jego "kurzej czapce;)" zdałam egzamin za pierwszym razem! Raz jeszcze chce mu za to podziękować i za cierpliwość, którą wykazał początkowo opornej na nauki kursantce:) Polecam szkołę jazdy Autko wszystkim tym, którzy chcą bezstresowo i fachowo nauczyć się jeździć!
---------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paula
Data: 2013-01-05 12:45:39
Treść:
---------------------
No i prawko zdane, za drugim bo niestety różni ludzie są na drodze ale najważniejsze że się udało! Dziękuję Sebuś że ze mną wytrzymales i za to że nasze jazdy były zawsze w przemilej atmosferze i wgl! Nie muszę Ci tego mówić, wiesz o tym że Cię lubię:) dzięki Tobie za tydzień prawko jest do odebrania! ::*:*
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mariusz S.
email:shotskill@o2.pl Data: 2013-01-05 11:25:11
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę jazdy AUTKO! Trafiłem tutaj po przez wiele pozytywnych komentarzy od znajomych, byłem zachęcany czego nie żałuję. Będę polecać tą szkołę, ponieważ naprawdę WARTO !!
Super atmosfera w całej szkole, na teorii wbrew pozorom - zero nudów, co powodował P. Leszek swoim podejście do egzaminujących, już nie mówiąc o panu ratowniku, który na szkoleniu wymiatał - z miłą chęcią byłem obecny na wszystkich zajęciach. Bardzo miła atmosfera na teorii, jak i na praktykach, które miałem z „Panem” Tomkiem (na „pana” jeszcze jest za młody :D), mającym poczucie humoru, wiele wspólnych tematów, na które można było spokojnie porozmawiać – 2 godzinki jazd jak na dzień to było dla mnie za mało, czas mijał mega szybko. Przede wszystkim bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego - zdałem bez żadnego problemu. Jeszcze raz dziękuję Ci Tomku za te wszystkie cenne porady, uwagi i wskazówki.
WIELKIE DZIĘKI! teraz tylko zostało czekanie na wyrobienie prawka.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Roman
email: gawlikroman@gmail.com Data: 2013-01-03 17:49:13
Treść:
---------------------
Dziękuję p.Tomkowi za rzetelne przygotowanie mnie do egzaminu, a także za naukę jazdy.
Zdałem egzamin na kat A z pierwszym razem.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: danusia
email: danusiacz10@wp.pl Data: 2012-12-30 21:14:17
Treść:
---------------------
Szukasz dobrej Szkoły Nauki Jazdy to jest nią AUTKO. Polecam tym, którzy chcą nauczyć się jeździć i zdać za Pierwszym Razem. Wszystko to dzięki profesjonalizmowi i niezwykle przyjaznej atmosferze. To bardzo cieszy. Podziękowania za super wykładaną teorię dla P. Leszka, jak również przesympatycznej P. Joli, z którą zawsze można porozmawiać. Chciałabym w szczególności podziękować Sebastianowi:). Trafił mi się najlepszy instruktor. Wierzył we mnie i moje możliwości, w przeciwieństwie do mnie samej, kiedy myliłam kierunkowskazy i biegi. Ma dużo cierpliwości i jest wymagający, co skutkuje pozytywnym zdaniem egzaminu. Lubi uczyć jeździć i to z uśmiechem. Potrafił pokazać jak jazda samochodem może sprawiać przyjemność i kiedy się ją polubi, a długo nie jeździ to tęsknisz za nią. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI SEBASTIAN :) Miałam przyjemność jeździć z P. Mirkiem, dziękuję za cenne rady i uśmiech. Nauka w OSK AUTKO zostanie długo w mojej pamięci . Cieszę się, że mogłam poznać tak fajnych i pozytywnych ludzi - dzisiaj to rzadkość. Wszystkim przyszłym kierowcom polecam AUTKO !!!!!
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :