Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


> Oto jego treść:
Dodał: Marcin
email: m.swiedrych@hotmail.com
Data: 2013-12-27 16:39:40
Treść:
---------------------
Wielkie podziękowania dla Sebastiana za cierpliwość, dobrą atmosferę, chęci, wiarę w moje możliwości i przekazanie cennych wskazówek :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jakub N.
email: kubex99@gmail.com
Data: 2013-12-27 16:03:58
Treść:
---------------------
Mam 14 lat i zdałem egzamin w WORDzie na kat. AM za pierwszym razem. Pan Leszek świetnie wykłada! Dzięki jego opowiadaniom o przeżytych sytuacjach drogowych, stosowaniu żartów i dowcipów zajęcia były ciekawe i atrakcyjne. Szczególne podziękowania składam panu Tomaszowi \"od motorów\", którego wiedza, umiejętności i doświadczenie zdecydowanie przyczyniły się do sukcesu. Autko to bardzo dobra szkoła, którą wszystkim polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magdalena D
email: domen2@interia.pl
Data: 2013-12-20 17:23:03
Treść:
---------------------
wymarzona kategoria A osiągnięta dzięki profesjonalizmowi i wytrwałości instruktora - dzięki ;D
teoria po kursie w \"Autku\" to mały pikuś

POLECAM
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Basia Nowicka
Data: 2013-12-12 11:53:06
Treść:
---------------------
zgadzam sie z przedmowcami, nauczyciele sa baaaaaaardzo cierpliwi i wyrozumiali :) i uspokajaja panikujace blondynki :) i ucza rownie skutecznie bo wczoraj udalo mi sie zdac praktyczny!!! :) polecam goraco!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Boc
Data: 2013-12-02 22:09:51
Treść:
---------------------
Jak najbardziej polecam. Egzaminy zdane za pierwszym razem.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Samuel
email: sbaldysz@gmail.com
Data: 2013-11-21 01:48:47
Treść:
---------------------
W tej szkole robilem kurs prawa jazdy kategorii B na automacie(VV NEW BEETLE). Teorie zdalem za 1 razem (na zewnetrznym byly prawie te same pytania co w szkole). Do najwiekszych zalet prowadzacych/instruktorow nalezy dobrze przygotowanie merytoryczne oraz duza cierpliwosc. Goraco polecam robienie prawka w Autku!!
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Basia Sz.
IP: 31.174.240.119 Data: 2013-11-07 18:44:32
Treść:
---------------------
Podziekowania za solidne przygotowanie do egzaminow teoretycznego i praktycznego-oba zdane za 1szym podejsciem!! ale przede wszystkim nauka w osk Autko przygotowuje do samodzielnej jazdy i myslenia na drodze. dlatego szczerze polecam wszystkim, ktorym zalezy na profesjonalnym i rzetelnym kursie prawa jazdy. \'Autko\' gwarantuje to w 100%.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magdalena N
Data: 2013-11-05 20:12:16
Treść:
---------------------
Polecam serdecznie!! zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę również!! Polecam Pana Tomasza , wykazał się dużą cierpliwością i spokojem ;) Podziękowania także dla Pana Sebastiana, u którego także jeździłam :))

No i oczywiście podziękowania dla Pana Leszka za pomoc w formalnościach i za dobrze przekazaną część teoretyczną :)

POLECAMMMMMMMMM!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamil
email: kras94@interia.pl
Data: 2013-11-02 20:00:10
Treść:
---------------------
Witam Polecam szkołę jazdy Autko. Miałem przyjemność jeździć z p. Mirkiem który mnie dużo nauczył i też dzięki niemu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. Jeszcze raz polecam p.Mirka i bardzo mu dziękuję za cierpliwość.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marcin
Data: 2013-10-31 19:26:06
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko. Super teoria prowadzona prze p. Leszka. Zajęcia były ciekawe, a dodatkowe anegdoty bardzo je urozmaicały. Dziękuję oczywiście p.Mirkowi za jazdy i dokładne wytłumaczenie jak zachować się na drodze. Z wielkim spokojem i opanowaniem wyjaśniał mi każdy popełniany błąd, a do tego uczył samodzielnej jazdy. Polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Klaudia
email: klaudiaa7@poczta.fm
Data: 2013-10-23 15:29:06
Treść:
---------------------
Polecam szkołe jazdy \"AUTKO\"!!! Miałam przyjemnosć uczyć się z p. Mirkiem, który jako profesjonalista nauczył mnie jak jeździć :) to własnie dzieki niemu jestem teraz szczęsliwą posiadaczką prawa jazdy! :-) Mirku dziękuje przede wszystkim za cierpliwosć,!!! :-) KAżdemu życzę takiego opanowanego i miłego instruktora.
Oczywiscie wielkie podziękowania należa się również p. Leszkowi za swietne profesjonalne wykłady z teorii. to własnie dzięki panu teorię zdałam za pierwszym razem :-)
Jeszcze raz polecam szkołę jazdy \"AUTKO\"!!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tomasz JuNiOr
email: juniqr@gmail.com
Strona: http://www.radiopolo.net
GG: 710000
Data: 2013-10-22 18:56:11
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę nauki jazdy AUTKO!
Egzamin teoretyczny w WORD na kat. A zdany za pierwszym razem na MAKSYMALNĄ ILOŚĆ PUNKTÓW, natomiast praktyczny za drugim razem BEZ ŻADNEGO BŁĘDU! Wszystko dzięki sympatycznemu instruktorowi Tomaszowi Gałczyńskiemu oraz świetnym wykładom Pana Leszka ;-).
Do zobaczenia na drodze! Ahoj :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz M.
Data: 2013-10-18 16:46:16
Treść:
---------------------
Właśnie dziś zdałem i jestem szczęśliwym kierowcą ;)
Naukę w Autku będę wspominał bardzo miło, zaczynając od niepewnego wejścia do biura, aby się zapisać. Już wtedy Pan Leszek rozweselił mnie i rozwiał wszystkie wątpliwości. Teoria z z wyżej wymienioną osobą to czysta przyjemność. Konkretnie, na temat, a przy tym zabawnie. W domu ani razu nie otwierałem książki, a zdałem za pierwszym razem teorię.
Część praktyczną miałem z Panem Mirkiem. Świetne tłumaczenie zasad ruchu drogowego, oraz prowadzenia samochodu. Jest to bardzo pozytywny człowiek, który potrafił się dostosować do moich wymagań (czasowych). Dzięki niemu nie będę bał się jechać po austradzie, ponieważ nawet to mam za sobą. Dużo zadań nietypowych (w tym jazda pod górkę tyłem na mieście, jazda rozkopanymi drogami, gdzie jest zmiana organizacji ruchu oraz inne) nauczyło mnie jak sobie radzić w przeróżnych sytuacjach.

Rozpisałem się trochę!

W skrócie: Bardzo polecam \"Autko\". Świetni nauczający, przemiła atmosfera. Jeśli chodzi o kwestie techniczne: Sala do wykładania teorii - przyjemna, z wygodnymi siedzeniami ;) Oraz samochody w bardzo dobrym stanie ;) Nic tylko się zapisać i zdać! ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jarek
email: j.sawicki@instytut-ipc.pl
Data: 2013-10-11 14:48:32
Treść:
---------------------
Rewelacyjna szkoła, świetny klimat i niezwykłe podejście do kursantów, zarówno w części teoretycznej jak i praktycznej.

Szczególnie polecam Sebastiana Kocika, którego cierpliwość i przyjazność wobec kursantów jest niesamowita. Dziękuję mu za cierpliwość i wyrozumiałość wobec mojego wiecznego braku czasu i ciężkiej nogi :)

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy AUTKO!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia S.
Data: 2013-10-09 14:37:56
Treść:
---------------------
\"Autko\" zmieniło moje podejście do jazdy :) Przyszłam tu z innej szkoły, zawiedziona brakiem postępu.. Panu Leszkowi wystarczyło kilka godzin, by perfekcyjnie nauczyć mnie jeździć, a do tego czerpać z tego przyjemność :) Opanowanie, miłe nastawienie, a przede wszystkim umiejętność nauczania- takich instruktorów nam potrzeba :)
POLECAM :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Rudaaa
email: jurkiewicz.ewa@gazeta.pl
Data: 2013-10-08 23:40:33
Treść:
---------------------
Bardzo dziękuję całej ekipie Autka:) Jesteście najlepsi!!! Ratownik medyczny wymiata. Dziękuję Panu Leszkowi za świetne i ciekawe wyłożenie teorii i łopatologiczne wyjaśnienie jak działa skrzynia biegów;) Dziękuję również Pani Agnieszce za dodanie szczypty stresu w trakcie ćwiczenia praktyki. Szczególnie dziękuję Mirkowi za to w jaki sposób przekazał mi wiedzę, za ogrom cierpliwości i spokoju jakim się wykazał w trakcie całego mojego szkolenia. Twój wysiłek i rady były bezcenne i zaowocowały szybko zaliczoną praktyką! Jeszcze raz dziękuję! Polecam wszystkim niezastąpioną ekipę Autka!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
email: angelene@o2.pl
Data: 2013-10-06 20:05:02
Treść:
---------------------
W pierwszej kolejności ogromne podziękowania za naprawdę profesjonalne przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale także do radzenia sobie z różnymi sytuacjami na drodze i związanym z tym stresem, a to wszystko.. w naprawdę przyjemnej atmosferze. OSK \"Autko\" obalił wszystkie mity i wszystkie moje stereotypowe wyobrażenia na temat jazdy samochodem, instruktorów, egzaminów. Było naprawdę fajnie. Dziękuję. :)

Rzadko kiedy brałam udział w tak ciekawie i miło prowadzonych wykładach jak u Pana Leszka (pełen profesjonalizm i życzliwość), a także nie spotałam tak cierpliwej, opanowanej i zaangażowanej osoby jak Mirek, którego bardzo mocno polecam jako instruktora.

Efekt? Egzamin zdany za pierwszym razem - to chyba najlepsze zepewnienie o jakości szkoły. :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamil
Data: 2013-10-06 12:14:45
Treść:
---------------------
Teoria wykładana zawodowo, prowadzący łapie kontakt z każdym kursantem. Instruktorzy bardzo cierpliwi i mili. Na sali wykładowej zawsze panuje miła atmosfera. Gorąco polecam OSK Autko :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: AnuCha
Data: 2013-10-04 20:54:29
Treść:
---------------------
Sebastian wielkie dzięki :) za cierpliwość, za wiarę w moje możliwości (której ja nie miałam), za doskonałe przygotowanie do egzaminu, za jazdy o 6 rano, zaangażowanie, za uśmiech i MEGA przyjemną atmosferę podczas jazd :). Podziękowania również dla Pana Leszka za przygotowanie do egzaminu teoretycznego, przede wszystkim za to, że nigdy na zajęciach teoretycznych się nie nudziłam :).
Dziękuję p. Joli, za to, że zadzwoniła do mnie i dała namiary na Sebastiana - prawko zdane za pierwszym razem!!!! Polecam i już tęsknię za AUTKIEM :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: olchawa89@gazeta.pl
Data: 2013-10-03 13:11:15
Treść:
---------------------
Teoria wykładana wspaniale, nic nawet nie trzeba notować by wszystko zapamiętać dzięki Panu Leszkowi oczywiście. A jazdy z Sebastianem (:D) to sama przyjemność. Zdałem za pierwszym razem i teorie (74/74) i praktykę (bezbłędnie) nie miałem żadnych problemów. Sebastian pokazał mi 100 razy każde miejsce egzaminacyjne. Dlatego na egzaminie nic a nic mnie nie zaskoczyło. Każdemu kto jeszcze się nie zdecydował polecam szkołę jady autko. Wspaniali instruktorzy. DZIĘKUJĘ !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łośki
email: anna68@gazeta.pl
Data: 2013-10-01 11:21:16
Treść:
---------------------
Co by było gdyby nie było szkoły jazdy Autko? Większy dylemat, którą szkołę wybrać, mniejsza zdawalność itp etc. Wybraliśmy szkółkę Autko bez większego zastanawiania się. Dobry dojazd z każdego miejsca we Wrocławiu. A jak już tam trafiliśmy i poznaliśmy pana Leszka, który jest właścicielem i zarazem wykłada teorię jak i instruktorów to stwierdziliśmy, że to jest trafny wybór. Panie Leszku... Podziękowania za wiedzę teoretyczną i miły uśmiech, który towarzyszył podczas wykładów. Oddzielne podziękowania dla pana Roberta, który jest niesamowicie czujny i bardzo wymagający. Dziękujemy za rady, wskazówki, za skupienie, za wiarę w to że będzie dobrze, za żarty które towarzyszyły nam podczas godzin jazdy. To dzięki tobie zdaliśmy egzaminy. Dziękujemy za niezapomniane chwile i przeżycia.
-----------------------



Oto jego treść:
Dodał: Przemek
email: agresor27@gazeta.pl
Data: 2013-09-29 14:51:01
Treść:
---------------------
Wszystkim bede polecac szkole jazdy autko, teoria prowadzona przez pana Leszka jest bardzo przyjemną lekcja na ktorej sie nie da zanudzic i tłumaczona w taki sposob ze nie trzeba sie o nic pytac - od razu wiadomo o co chodzi, a co do jazd z Sebastianem to juz tylko ostatnia prosta do zdania egzaminu za 1 razem praktyki jak i teorii. Autko jest bardzo fajna szkołą i pragne polecic ją każdemu kto chce zdac prawko za 1 razem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paula
Data: 2013-09-24 20:38:47
Treść:
---------------------
Gorąco polecam Kursy w AUTKU. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu z teorii jak i praktycznego. Gorąco polecam pana Leszka który pomógł mi w jazdach i wiem ,że teraz mogę wyjechać na miasto bez strachu.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Krzysiek
email: krzysiek2kilo@vp.pl
Data: 2013-09-22 12:10:43
Treść:
---------------------
Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Dzięki fachowemu podejściu do sprawy zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem.
Szczerze polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patrycja
email: mera.noire@gmail.com
Data: 2013-09-19 19:09:18
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko każdemu bez względu na to czy dopiero zaczyna kurs na prawo jazdy czy potrzebuje dodatkowych godzin. Po dwóch oblanych egzaminach praktycznych straciłam motywację i nie wierzyłam, że jestem w stanie zdać. Zdecydowałam się wykupić dodatkowe jazdy właśnie w Autku. Jeździłam z Panią Agnieszką Kucharską, która jest bardzo cierpliwą i kompetentna osobą. To dzięki niej zdałam dziś bezbłędnie i niemalże bezstresowo egzamin praktyczny. Teraz pozostaje tylko czekać na wydanie prawka :)
Pozdrawiam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2013-09-02 20:27:45
Treść:
---------------------
Szczerze polecam \"Autko\", wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć i zdać za pierwszym razem. Instruktorom zależy na tym, żeby nauczyć kursantów dobrze jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Wspaniała atmosfera na teorii u Pana Leszka sprawia, że nauka przepisów wcale nie jest taka straszna. Dzięki Sebastianowi zdałam za pierwszym razem, wierzył we mnie i się udało. Bardzo dziękuję mu za cierpliwość i uwagi, które okazały się bardzo przydatne na egzaminie. Polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Johnny
email: johny17.b@gmail.com
Data: 2013-08-27 20:26:31
Treść:
---------------------
Co tu pisać - po prostu najlepsza szkoła we Wrocławiu!
Najlepiej świadczą o tym zdane egzaminy za pierwszym podejściem.Bez problemowo i bez błędnie zdana teoria to zasługa Pana Leszka który tłumaczy wszystko bardzo zrozumiale i przejrzysto,że nie ma wręcz potrzeby zaglądania do książek i doszkalania się,bo wszystko jest już jasne.Natomiast w biurze zawsze miła i pomocna Pani Jola która stara się pomóc gdy ma się jakaś sprawę :) No i oczywiście najlepszy instruktor tego miasta - Sebastian.
Chyba wystarczy że napiszę,że mając już prawo jazdy tęskni się za godzinami spędzanymi w czerwonej L-ce wraz z Sebastianem,to będzie to chyba najlepsza recenzja :)
Wszystkim polecam Autko jako najlepszą szkołę jazdy w tym mieście !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Angelika
Data: 2013-08-22 16:13:26
Treść:
---------------------
Najlepsza szkoła we Wrocławiu! Dzięki Panu Leszkowi teoria to nic trudnego do zrozumienia.Najlepsi instruktorzy dzięki którym bezbłędnie można zdać egzamin za pierwszym razem. Gorąco polecam OSK Autko! ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Daria
email: dariamoras@wp.pl
Data: 2013-08-17 16:47:51
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim. Instruktorzy naprawdę świetnie przygotowują do egzaminu. Pozdrowienia dla pana Bogdana.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jakub
Data: 2013-08-12 10:40:57
Treść:
---------------------
Egzamin na motocykl zdany bez błędu ; ) wszystkim polecam Autko
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jurek od Tomka
email: jot.ka@poczta.onet.pl
Data: 2013-08-04 14:11:47
Treść:
---------------------
Witam,chciałem podziękować i jak najbardziej polecić Szkołę AUTKO za poprowadzenie mnie do egz. na kat.A.Od samego początku -od wspaniałych wykładów Pana Leszka pełnych humoru i oczywiście rzetelnej wiedzy z zakresu teorii, jako zmotoryzowany uczestnik na drodze , muszę przyznać, że w kilku kwestiach mnie oświeciło po tych wykładach pomimo że jeżdżę po drogach od ponad 30 lat bez przygód, ale widocznie nauki i wiedzy nigdy za wiele, aż do części praktycznej z Panem Tomaszem. Nauka jazdy na bike prowadzona była bardzo fachowo i rzetelnie z dużym zaangażowaniem ze strony Pana Tomka, bezstresowo z dawką konstruktywnego dowcipu.Prawko jest już- dzękuję i pozdrawiam całą załogę AUTKA.Jurek K.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
email: oladziedzic@gazeta.pl
GG: 7498736
Data: 2013-08-02 18:08:32
Treść:
---------------------
\"AUTKO\" to najlepsza szkoła jazdy na całym świecie! Jeżeli jeszcze nie wybrałeś swojej szkoły, nie jesteś pewny czy auto jest dla Ciebie, nie wierzysz w swoje umiejętności, to ta szkoła jest dla Ciebie! Nie tylko świetnie przygotowuje do egzaminu, ale także do samodzielnej jazdy. Szczególne podziękowania dla wspaniałego instruktora SEBASTIANA !! Gdyby nie Jego zaangażowanie, umiejętności, spokój i opanowanie, nie byłoby mojego sukcesu. Dzięki! Również dziękuję Panu Mirkowi za ostatnie wskazówki i cenne rady, a także Panu Leszkowi za wyłożenie teorii w sposób ciekawy i prosty. Teorie zdałam na 100%, egzamin za pierwszym razem. Mój sukces, to WASZ SUKCES! Serdecznie dziękuje! A wszystkim niezdecydowanym zdecydowanie POLECAM :D
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :