Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Dawid
email: kurdeczek@vp.pl
Data: 2015-01-20 15:07:20
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy Autko. Teorię prowadzi Pan Leszek, która jest niezwykle interesująca i ma dużą dawkę humoru. Jazdy miałem z Panem Mirkiem, któremu bardzo dziękuję za intensywne tłuczenie mi do głowy jak się powinno jeździć. Pomagało również to, że to człowiek niezwykle cierpliwy i zawsze bez nerwów podchodził do moich błędów.
Dzięki temu zdałem dzisiaj praktykę za pierwszym razem (teorię również za pierwszym).
Bardzo polecam, pozdrawiam i do zobaczenia na ulicy ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mariola M.
email: marmaba@wp.pl
Data: 2014-12-31 09:58:19
Treść:
---------------------
Wczoraj zdałam, nieśmiało nadmieniam, że za 1 razem!!!!!!!! To tak jakby dostała OSKARA, więc podobnie jak na jego rozdaniu dziękuje. 1. Mojemu mężowi, że w moim 50 r.życia zmusił mnie do tego wyczynu.
2.Pani Joli i Panu Leszkowi - bo gdy weszłam pierwszy raz do Autka, to w taki sposób dodali otuchy, że bezgranicznie uwierzyłam, że dam rade.
3. Pani Agnieszce, bo jako pierwsza dostała mnie \"drewnianego \" klocka do obróbki i żmudnie uczyła samochodowego abecadła.
4. No i mojemu profesorowi nadzwyczajnemu doktorowi habilitowanemu nauk samochodowo drogowych SEBASTIANOWI, który zrobił ze mnie kierowce. Sebastianie Kociku, kocham Pana.
Najserdeczniejsze życzenia na nadchodzący rok, dla całego grona pedagogicznego \"AUTKA\" składa wdzięczna za wszystko uczennica Mariola M.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: jacub96@wp.pl
Data: 2014-12-23 15:15:06
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam OSK Autko. Atmosfera, która tu panuje jest wręcz domowa.
Teoria jest przedstawiana w ciekawy i interesujący sposób przez Pana Leszka, który jest zdecydowanie najlepszym wykładowcą jakiego spotkałem.
Godziny wyjeżdżałem z p.Mirkiem. Z wielkim spokojem i cierpliwością po kolei uczył do skutku każdych manewrów a sposoby parkowania lub łuku na placu manewrowym są proste, szybkie i praktycznie, zostając w głowie na długo. Genialny instruktor ;)
Zarówno teorię jak i praktykę zdałem za pierwszym razem. Jazdy zaczynałem w połowie października a dzisiaj zdałem praktykę-poszłoby szybciej, ale terminy egzaminów były odległe.
Jeszcze raz serdecznie polecam! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wojtek
email: mocru@o2.pl
Data: 2014-12-13 22:09:58
Treść:
---------------------
Bardzo polecam naukę w szkole jazdy Autko. Teoria zdana bez ani jednego błędu była tylko wstępem do egzaminu praktycznego, który również zdałem również bezbłędnie. Bardzo dziękuję instruktorowi Tomkowi Gałczyńskiemu, który wykazał się ogromnym profesjonalizmem, jeszcze większą cierpliwością i fantastycznym poczuciem humoru. Efekt nauki był więcej niż znakomity – zdobycie uprawnień było już tylko formalnością.

Zapewniam Was, że podejście do egzaminu, kiedy czujesz się naprawdę dobrze przygotowany jest praktycznie pozbawione stresu. Przejawia się pewną i zdecydowaną, ale przede wszystkim bezpieczną i kulturalną jazdą.

Każdy egzaminator chwali taki styl, bo prowadzi on do szybkiego i bezproblemowego zaliczenia wszelkich możliwych manewrów.

Jeszcze raz bardzo polecam szkołę jazdy Autko, a szczególnie Tomka Gałczyńskiego jako instruktora najwyższej klasy.

Pozdrawiam,
Wojtek Pawelski
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Anna Jurkiewicz
Data: 2014-12-09 18:19:35
Treść:
---------------------
Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam \"Autko\" z pełną odpowiedzialnością. Zrobili ze mnie kierowcę, choć kiedy zaczynałam kurs, nie wierzyłam, że to w ogóle możliwe. Świetni instruktorzy, świetnie poprowadzony kurs, zarówno teoretyczny, jak i praktyczny. Jeździłam z panem Mirkiem Kucharskim, z panem Tomkiem Marczakiem i panią Agnieszką Kucharską, to specjaliści najwyższej próby, bardzo profesjonalni, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Teoria w wykonaniu pana Leszka to owocnie spędzony czas- prowadzący oprócz wiedzy cechuje się poczuciem humoru. Nie zapominajmy o przemiłej Pani witającej nas w biurze :). \"Autko\" było bardzo dobrym wyborem. Pozdrawiam całą Załogę! :)))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
Data: 2014-12-03 20:17:29
Treść:
---------------------
Nie wiedziałem, że od posiadania prawo jazdy kat. B dzieli mnie tylko 90 dni... Dowiedziałem się tego dzięki Ośrodku Szkolenia Kierowców AUTKO. Przekonywać chyba długo nie muszę, bo wyniki mówią same za siebie. Po ujrzeniu wyniku egzaminu państwowego \"POZYTYWNY\" z brakiem jakichkolwiek błędów, również z teorii (A co :) trzeba się pochwalić przy wszystkich) uświadomiłem sobie, że wybór tej Nauki Jazdy był całkowicie uzasadniony i trafiony. Szczególne podziękowania należą się panu Leszkowi Pławiakowi, który swoim podejściem do tłumaczenia elementarnych zasad ruchu drogowego potrafi trafić do każdego w indywidualny i przystępny sposób oraz Pani Agnieszce Kucharskiej i Panu Mirosławowi Kucharskiemu, który zbudował od \"zera do bohatera\", pomimo kaleczenia sztuki jazdy ze strony kursanta jak się tylko da. :D Jeszcze raz dzięki za wszystko :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta L.
Data: 2014-12-02 20:22:33
Treść:
---------------------
Chciałam serdecznie podziękować Sebastianowi za cierpliwość, której potrzebował bardzo wiele, nawet na ostatnich godzinach jazdy ze mną :) dzięki jego zaangażowaniu i poradom udało mi się zdać praktykę za pierwszym razem :) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam autko, oprócz tego, że mój instruktor spisał się na szóstkę, to panuje tam bardzo przyjazna atmosfera!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
Data: 2014-11-26 16:36:46
Treść:
---------------------
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Sebastianowi za przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy. Zdałam za pierwszym razem, chociaż wydawało mi się, że jestem beznadziejnym przypadkiem i będę zmuszona kilkakrotnie podchodzić do egzaminu. Jazdy w bardzo sympatycznej atmosferze, wiele pożytecznych wskazówek i przede wszystkim niekończąca się cierpliwość.
Wszystkim polecam Autko!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Adam Pietkiewicz
email: apietka96@onet.pl
Data: 2014-11-18 23:30:14
Treść:
---------------------
No i udało się! Po kilku miesiącach szkolenia się zostałem kierowcą. Radość po otrzymaniu arkusza egzaminacyjnego z \"Poztywyny\" nie do opisania. Na wstępie chciałbym z całego serca podziękować Panu Sebastianowi za to, że cierpliwie pokonywał ze mną wrocławskie trasy wyjątkowym, czerwonym CLIO FERRARI i poprawiał błędy ze stoickim spokojem. Za to, że na egzaminie wsiadłem za kółko i w głowie miałem cały czas wskazówki, które mi dawał. OKAZAŁY SIĘ BYĆ KLUCZEM DO SUKCESU. DZIĘKUJĘ MU ZA TO BARDZO. (PS przepraszam jeszcze raz za to, że kiedyś zapomniałem o jazdach i czekał Pan na mnie 2h ;P ) Chciałbym również podziękować Panu Leszkowi za wpojenie istotnej wiedzy na zajęciach teoretycznych, która zostanie zapamiętana do końca życia oraz za słowa otuchy przed egzaminem w WORDZIE. Bardzo pomogły (sam zresztą Pan widział ten uśmiech w momencie wjazdu do WORDU kończącego egzamin).
Jesteście najlepszą szkołą do jakiej można było trafić.
Z pewnością polecam każdemu przyszłemu kierowcy SZKOŁĘ JAZDY \"AUTKO\".
Pozdrawiam serdecznie!
Adam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natala
Data: 2014-11-04 15:27:23
Treść:
---------------------
Dzień dobry!

Na wstępie chciałabym przede wszystkim podziękować całemu \"Autku\" za uczynienie mnie kierowcą :)
Pan Leszek znakomicie wyłożył wszystkie zawiłości teoretyczne, natomiast mój instruktor Pan Mirek Kucharski cierpliwie, kroczek po kroczku, z dbałością o najmniejsze szczegóły nauczył jeździć :)
Bardzo cenię sobie tę szkołę przede wszystkim za indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie były to tylko suche wskazówki pod egzamin, ale prawdziwa szkoła jazdy, ponieważ \"różnie to za kółkiem bywa\".
Ponadto szkoła jest świetnie zlokalizowana w centrum miasta.
Kursanci, którzy zastanawiają się, jaką szkołę wybrać - odpowiedź jest prosta ;)
Bardzo, bardzo serdecznie polecam \"Autko\"!
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Maria
email: martyr1@wp.pl
Data: 2014-11-01 08:05:27
Treść:
---------------------
Witam,

Moimi instruktorem w tej szkole jazdy był Pan Robert. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu, opanowaniu i umiejętności sprawnego przekazywania wiedzy zdałam mój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem . Kurs rozpoczęłam 21.07 , a w dniu wczorajszym - 31.10 zakończyłam egzamin z wynikiem pozytywnym. Do ostatniej chwili przed egzaminem Pan Robert poświęcał mi swój czas i zaangażowanie. Dziękuję raz jeszcze Panie Robercie ! Żaba :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2014-10-29 20:08:19
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, iż szkoła jazdy Autko to był strzał w dziesiątkę !
Już na zajęciach z teorii doznałam pozytywnego szoku. P. Leszek prowadził bowiem zajęcia w sposób niezmiernie łatwo przyswajalny i z ogromnym poczuciem humoru. Panie Leszku, dziękuję, to Pan przyczynił się do tego, iż z taką łatwością przyszła mi nauka zasad ruchu drogowego. Natomiast jazdy z Sebastianem Kocikiem pozwoliły mi nabyć wielu przydatnych umiejętności, które są niezbędne za kierownicą. Co więcej, oprócz profesjonalnego podejścia Sebastiana jako instruktora, jazdy odbywały się w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze. Czułam ogromne wsparcie i zaangażowanie z jego strony. Sebastian, bardzo dziękuje ! To dzięki tobie zdałam egzamin za pierwszym razem.
Dodam, iż egzaminator w WORDzie nie omieszkał zwrócić uwagę na moje dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego.
Polecam szkołę jazdy AUTKO. Lepiej nie traficie !
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Ewelina
Data: 2014-10-27 19:59:22
Treść:
---------------------
Autko jest najlepsza szkołą do nauki jazdy. P. Sebastian Kocik jest mega instruktorem, bardzo sympatycznie -gorąco polecam.
Dziś czekam na odbior prawa jazdy ( zdane za pierwszym razem)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
Data: 2014-10-23 17:37:52
Treść:
---------------------
Z ogromną przyjemnością i czystym sumieniem polecam szkołę. Zajęcia teoretyczne prowadzone są niezwykle skrupulatnie i rzeczowo, dowiedziałem się wielu rzeczy przydatnych przy zdawaniu części teoretycznej egzaminu w WORD. Jazdy z P. Robertem Wierusem wspominam jako bardzo miło i produktywnie spędzony czas. Udzielił mi cennych rad niezbędnych w czasie zdawania egzaminu praktycznego. Dodatkowo jazdy przeprowadzał tak, że egzaminator WORD nie był w stanie niczym mnie zaskoczyć. W efekcie egzamin zdałem za 1. razem:) Jeszcze raz wielkie dzięki i polecam przyszłym kierowcom!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dymitr
Data: 2014-10-13 18:57:06
Treść:
---------------------
Autko jest świetną szkołą jazdy. Zdałem egzaminy za pierwszym podejściem. Bardzo dobrze wspominam cały kurs (szczególnie naukę jazdy, której mnie uczył Pan Sebastian Kocik :) Słyszałem też dobre opinie o innych instruktorach od swoich znajomych.

Jest to szkoła do której warto pójść. Serdecznie polecam ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Julia
email:
Data: 2014-10-07 18:09:39
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę jazdy Autko. Przyjemne zajęcia teorii i bezstresowe jazdy. Pan Tomek wykazał się anielską cierpliwością i naprawdę dobrze przygotował mnie do zostania kierowcą. Jestem już po zdaniu egzaminu w WORDzie i nie mam obaw, że nie poradzę sobie na drodze :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wiesław
email: mlinio@wp.pl
Data: 2014-10-06 17:38:28
Treść:
---------------------
Bardzo Polecam szkołę AUTKO, szczególnie Pana Tomka.
Wziąłem tylko 2h po niezdanym egzaminie w innej szkole, czas który poświęcił mi Pan Tomek oraz uwagi były więcej warte niż 20 h jazdy w innej szkole. Właśnie zdałem egzamin bezbłędnie więc jeszcze raz polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jacek Kamyk
Data: 2014-10-04 18:56:29
Treść:
---------------------
Na Autko namówiła mnie żona i ... miała rację! Teoria upłynęła w sympatycznej atmosferze, jednocześnie zachowując najwyższy poziom nauczania. Pan Leszek jest stworzony do przekazywania wiedzy i dzielenia się swoim doświadczeniem z nowicjuszami. Natomiast jazdy z Panem Tomkiem: najlepszym wymiernikiem będzie fakt, że na kurs zapisałem się w czerwcu, a teraz już jestem w trakcie zakupu motocykla :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Radek
Data: 2014-10-04 14:05:10
Treść:
---------------------
Z całego serca polecam Szkołę Jazy Autko. W pełni profesjonalne podejście w każdym aspekcie! Wykłady teoretyczne nie wieją nudą, są prowadzone w luźnej atmosferze i każdy na pewno czuje się na nich swobodnie. 30 godzin jazdy \"elką\" to czysta przyjemność, instruktorzy cierpliwi i gotowi, aby odpowiedzieć na każde pytanie i wątpliwość kursanta.

W pełni polecam dzięki tej szkółce udało mi się zdać egzaminy w WORDzie za pierwszym razem! Kategoria B zdobyta! :)
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Maksim
email: tan4ever@mail.ru
Data: 2014-09-29 18:57:59
Treść:
---------------------
Porządna szkoła jazdy, tanio szybko i przyjemnie. Polecam, ponieważ sam nie byłem nastawiony na jazdę wogóle, ale dzięki instruktorowi udało się ogarnąć co to jest samochód i jak im się posługiwać. Bardzo dużo przydatnych podpowiedzi ze strony instruktora, posiada on też własną (unikalną) technikę parkowania - nauka w 15 minut. Łatwizna w nauczeniu się placyka, trzeba tylko ogarnąć ruchy i odpowiednie ustawienia słupka, oczywiście dla odważnych nauka na czuja.
To jest jedna z pierwszych szkół, która zaczęła kształcić obcokrajowców i była zawsze na przodzie z aktualnymi przepisami co do ww.
Serdecznie polecam: instruktor Pan Robert Wierus.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Damian
email: d.chmuraa@gmail.com
Data: 2014-09-26 19:39:52
Treść:
---------------------
Autko polecili mi znajomi i nie żałuję tego wyboru. Teoria prowadzona z dużym poczuciem humoru, dziękuję Panie Leszku :) Bardzo dziękuję również Panu Mirosławowi za wiedzę, jaką mi przekazał podczas jazd. Wyśmienicie przygotował mnie do egzaminu praktycznego, którego zdałem za pierwszym razem, bez jakiegokolwiek stresu. Byłem bardzo pewny siebie i wiedziałem, że wynik będzie pozytywny.
Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mario
email: paszor47@gmail.com
Data: 2014-09-17 19:47:43
Treść:
---------------------
Bardzo fajna szkoła jazdy, dobre podejście instruktorów którzy świetnie przygotowali mnie do egzaminu w WORDZIE. Oprócz jazd fajnie wspominam też okres zajęć teoretycznych na których była miła fajna i luźna atmosfera. Pozdrawiam i polecam szkołę jazdy AUTKO we Wrocławiu.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Asia
email: joannaaa.szczurek@gmail.com
Data: 2014-09-16 13:52:05
Treść:
---------------------
Najlepsza szkoła we Wrocławiu! Świetnie uczą i nie naciskają na pieniądze! Dokupiłam sobie tylko 5 godzin z własnej woli i naprawdę się opłacało! Zdałam za 1 razem właśnie dzisiaj! Pan Leszek super uczy teorii więc polecam! Pani Agnieszka Kucharska jest super instruktorką!!! Z polecenia koleżanki robiłam u tej Pani kurs i jestem tak samo jak ona bardzo zadowolona! Oby więcej takich szkół! Bardzo bardzo dziękuje za wszystko!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: KaroKamyk
email: kamyk.karolina@o2.pl
Data: 2014-09-11 14:57:50
Treść:
---------------------
Do Autka trafiłam po raz drugi, zachęcona pierwszym sukcesem na kat. B. Teraz zrobiłam kat. A i utwierdziłam się w przekonaniu, że AUTKO to świetna szkoła jazdy. Wykłady z Panem Leszkiem to sama przyjemność - widać, że jest to człowiek z pasją i wie o czym mówi. Często też urozmaica zajęcia ciekawymi anegdotami, przez co zajęcia teoretyczne są bardzo ciekawe. Właściwy człowiek na właściwym miejscu :-). Jazdy miałam z Tomkiem, którego też serdecznie polecam. Dzięki Niemu egzamin nie był dla mnie tak stresującym przeżyciem, jak dla pozostałych egzaminowanych osób. I skończyło się tylko na dwóch wizytach w WORDzie, co uważam i tak jest dobrym wynikiem.
OSK AUTKO będę polecać wszystkich znajomym, bo kurs w Autku, to jak gwarancja zdanego egzaminu :-)

PS. A kat. B robiłam w Autku rok temu, jeździłam z Sebastianem i zdałam za pierwszym razem! :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: GosiaT
Data: 2014-09-05 11:03:59
Treść:
---------------------
Gorąco polecam, zdałam i jestem niesamowicie szczęśliwa, a to dzięki OOOOGROMNYM pokładom cierpliwości Pana Bogdana. Świetny instruktor dla o(d)pornych:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Szymon
email: sz.adamiec@gmail.com
Data: 2014-09-04 18:33:11
Treść:
---------------------
Szkoła GENIALNA! :)
Wykłady prowadzone łatwy, lekki i przyjemny sposób (często z humorem). W razie jakichkolwiek pytań i problemów każdy chętnie służy radą lub pomocą, bez najmniejszego problemu.
Bogate grono instruktorów, w którym każdy znajdzie odpowiedniego dla siebie, ja osobiście jeździłem głównie z Panem Mirkiem, którego spokój i opanowanie są godne podziwu.
Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu, ale jeszcze lepiej uczy tego co niezbędne, do jazdy w życiu codziennym, co moim zdaniem jest jej baardzo dużą zaletą. Oczywiście praktyczny egzamin zdałem za pierwszym razem i każdemu OSK Autko mogę serdecznie polecić :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jarek
email: j.krawczyk@rebrandgroup.pl
Strona: http://www.rebrandgroup.pl
Data: 2014-08-26 11:44:30
Treść:
---------------------
Moja żona dostała Prawo Jazdy, wzięła samochód i jeździ, z prawdziwą pasją!, i robi to NAPRAWDĘ DOBRZE...a ja rzadziej jeżdżę na zakupy:)
Jest w końcu absolwentką szkoły \"Autko\". Wszystkim polecam tę szkołę ponieważ nie tylko pozwala zdać egzamin ale też solidnie i BEZSTRESOWO uczy sztuki prowadzenia samochodu i zachowania na drodze.
Dziękuję Autko!
Jarek Krawczyk
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :