Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Ewelina
email: ewelina.misa1029@gmail.com
Data: 2015-04-27 17:51:37
Treść:
---------------------
Bardzo polecam Autko!
Wybrałam tą szkołę trochę przez znajomości... a nie mogłabym być bardziej zadowolona niż jestem. Pan Leszek świetnie wykłada teorię, zdałam za drugim razem tylko przez swoje własne błędy w czytaniu pytań, a nie z niewiedzy. Z kolei całym serduszkiem dziękuję panu Mirkowi Kucharskiemu za ogromną cierpliwość, spokój i oddanie sprawie jaką było nauczenie mnie prowadzić samochód. Pewnie nigdy nie zapomni pan dość ciekawych jazd ze mną i moją przyjaciółką. Jeśli ktoś się waha czy wybrać Autko, to powiem że nie ma powodu. Świetna kadra instruktorska (miałam okazję jeździć również z innymi osobami). Autko jest jedną z niewielu szkół jazdy, które faktycznie przygotowują do jazdy, nie tylko pod egzamin ale i do jazdy po egzaminie. Nie powiem ani jednego złego słowa, bo nawet nie ma o czym mówić. Autko to same zalety!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
Data: 2015-04-20 18:06:44
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim. Bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne. Miałam przyjemność jeździć z Tomkiem G, lepiej trafić nie mogłam!! Konkretny, sympatyczny i cierpliwy. Każda jazda odbywała się w miłej, bezstresowej i profesjonalnej atmosferze. Nauczył mnie jeździć, a nie zdać egzamin :)
Nigdy wcześniej nie miałam styczności z jazdą samochodem, a mimo to zdałam egzamin za pierwszym razem. Polecam!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maciej ;)
email: maciek_sp46@vp.pl
Data: 2015-04-16 13:28:39
Treść:
---------------------
Bardzo dobra szkoła, super organizacja, wykłady, podejście do klienta.

Polecam Tomka Marczaka, z jego pomocą zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem ( W WORD-zie dostałem opinie najlepiej zdającego w danym dniu ! )
Polecam !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: majka
Data: 2015-04-14 16:40:03
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim szkole jazdy Autko. Wyklady teoretyczne byly ciekawe, a przy okazji wszystko opowiedziane tak iz nie musialam nic notowac bo slowa pana Leszka zapadaly w pamiec. Instuktor Tomek cierpliwy, jezdzic nauczyl, dal sporo wskazowek a przy okazji sympatyczny.
Jazdy systematyczne, nie wlokly sie w czasie dlatego bardzo szybko bo w 3 miesiace udalo mi sie zrobic kurs i pozytywnie zdac prawo jazdy. Moja rada to nie zastanawiac sie nad inna szkola i wybrac Autko.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: jakubokurowski123@gmail.com
Data: 2015-04-09 10:41:47
Treść:
---------------------
Dziękuje wszystkim z którymi dane mi było współpracowac podczas mojego kursu. Panu leszkowi za swietnie przeprowadzone lekcje teoretyczne. Pani Joli za wprowadzanie miłej atmosfery. I Tomkowi który nauczył mnie jazdy jak i zachowania na drodze z pełnym profesjonalizmem ale i na luzie. Ja zdałem za pierwszym obie części egzaminu i moge powiedzieć szczerze to zasługa własnie autka polecam gorąco.
Jesteście najlepsi !!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotrek
Data: 2015-04-08 16:59:46
Treść:
---------------------
Polecam \"Autko\" każdemu!! Jeżeli chodzi o część teoretyczną to domowa, bardzo miła atmosfera, 3 godz bardzo szybko mijały a to wszystko za sprawą p. Leszka! Co do jazdy to miałem chyba szczęście uczyć się z p. Agnieszką :) nie wiem jak wytrzymywała moje ciągłe tłumaczenia, ale nauczyła mnie jeździć. Szkoła organizuje egzaminy wewnętrzne.
Wiadomo, każdy chce jak najszybciej zdać, ale dzięki temu w WORDzie zdałem wszystko za pierwszym razem, cudowna chwila :)
Polecam!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
Data: 2015-04-02 11:33:17
Treść:
---------------------
Jeżeli ktoś się zastanawia, jaką szkołę nauki jazdy wybrać, to właśnie trafił na dobrą stronę!Tu pracują sami fachowcy!Dziękuję ślicznie panu Leszkowi, którego wykładów słucha się z przyjemnością, pani Joli, która zawsze z uśmiechem Was przywita i chętnie pomoże, pani Agnieszce za moje pierwsze kroki w nauce jazdy! Natomiast Sebastianowi dziękuję szczególnie, przede wszystkim za to, że uwierzyłam w siebie i jestem kierowcą. Sebastian, Twoja wiedza i profesjonalizm, cierpliwość, umiejętność rozmawiania z ludźmi, zaangażowanie w pracę, którą wykonujesz z radością zasługują na pochwałę!!!
Życzę Wszystkim wesołych Świąt!Pozdrawiam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
Data: 2015-02-26 17:15:07
Treść:
---------------------
Bardzo polecam Nauke jazdy Autko.
Teoria jak i praktyka prowadzona przez pana Leszka sprawiły, ze zdałam oby dwa egzaminy za pierwszym razem.
Miła atmosfera, bezstresowa jazda, wielka cierpliwość i indywidualne podejscie do kursanta .
NIGDY NIE SĄDZIŁAM ŻE MOŻNA TAK PRZYWIĄZAĆ SIĘ DO CZŁOWIEKA.
Pozdrawiam Pana Leszka i jeszcze raz dziękuję za wszystko!!! za cierpliwość, i odpowiedzi na milion moich pytań, narzekań :D
Okazało się, że jednak sie dało:)
Bardzo będzie brakowało mi tych jazd :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sebastian
email: sebastianpniewski@o2.pl
GG: 12670050
Data: 2015-02-25 11:49:15
Treść:
---------------------
Bardzo miłą atmosfera. Przyjemnie i ciekawie prowadzone zajęcia z teoretyczne. Rzetelne podejście do \"klienta\". A pan Tomek G. z którym miałem jazdy, w sposób jasny i interesujący prowadził zajęcia praktyczne.

Polecam !!!

-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maciek
email: biuro.shunt@gmail.com
Strona: http://shunt.pl
Data: 2015-02-24 11:19:08
Treść:
---------------------
Poszło łatwiej niż myślałem, ale zapewne dlatego, że dobrze zostałem przygotowany do egzaminu. Motocykl identyczny jak na egzaminie, w dobrym stanie, bez jakichkolwiek wad technicznych.
Zajecia teoretyczne ciekawie prowadzone, nie chce sie spac, ziewac, czy wymykac przed czasem, Pani w biurze zawsze promienna i niezwykle pomocna, jazdy z Panem Tomkiem ok - dziekuje za świetne przygotowanie - gdy pierwszy raz zobaczylem ten motocykl i zadania na placu zmiękłem, a po instruktażu okazało sie łatwe.
Jeszcze raz polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
email: diosatena@gmail.com
Data: 2015-02-23 19:33:16
Treść:
---------------------
Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy!!
Wybór \"Autka\", podyktowany między innymi dobrymi opiniami znajomych, był najlepszą decyzją, jaką mogłam podjąć. W tej szkole naprawdę widać, że kursant jest najważniejszy ;) Począwszy od bezpromeblowego ustalania zajęć, poprzez dobry kontakt telefoniczny ze szkoła i instruktorem a przede wszystkim przez podejście \"nauczymy was jeździć bezpiecznie\" szkoła ta na pewno wyróżnia się na rynku :) Polecam z całego serca wykłady prowadzone przez pana Leszka (które naprawdę zapadają w pamięć) a przede wszystkim jazdy z niezastąpionym Sebastianem, który ma nieskończone pokłady cierpliwości a przy tym z każdą jazdą wymaga corasz więcej, sprawiając, że egzamin staje się tylko formalnością.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: D.K.
email: dkoszyka@gmail.com
Data: 2015-02-05 14:39:50
Treść:
---------------------
No i stało się :D w dniu dzisiejszym zasiliłam szeregi dumnych posiadaczy prawa jazdy :D Dzięki Bogdanowi Koniecznemu mogę dzisiaj pochwalić się światu że jestem kierowcą :D Świetny instruktor,cieszę się na niego trafiło :) Wymagający ale dzięki temu dojadę nad morze bez obaw. Nie straszne mi są żadne skrzyżowania. Egzamin zdałam celująco !!! Nie za pierwszym razem bo mój strach przed nim był ode mnie silniejszy ale udało się , mam :D Panu Leszkowi za to należą się słowa uznania za ciekawe czasami zabawne ale na pewno fachowo prezentowane przepisy ruchu drogowego.Z całego serca bardzo dziękuję. Autko to był bardzo trafiony wybór. Będę polecać na pewno !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
email: paulinachojnecka@onet.pl
Data: 2015-01-30 10:54:10
Treść:
---------------------
Polecam każdemu szkołę jazdy AUTKO . Bezstresowa jazda to nie problem ;) .Wykłady przedstawiane przez Pana Leszka były prowadzone w sposób przejrzysty . Polecam Pana Sebastiana ;)
Zdałam za pierwszym razem teorie jak i praktyczny . POLECAM , POLECAM POLECAM !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Klaudia
Data: 2015-01-24 20:59:08
Treść:
---------------------
Bardzo się cieszę, że trafiłam do \"Autka\" (głównie również z polecenia). Nauczyłam się tu bardzo wiele i jestem bardzo wdzięczna za wszystkie porady i wskazówki. Zdanie prawa jazdy zawdzięczam właśnie p. Mirkowi i p. Leszkowi :) miła amtosfera, wielkie wsparcie i dużo dużo ciepła ;) GORĄCO POLECAM AUTKO!!! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Max email: maxpia23@gmail.com
Data: 2015-01-21 23:55:41
Treść:
---------------------
Zaczęło się od teorii którą przedstawiał nam w genialny sposób Pan Leszek, wplatając w swoje wykłady liczne zabawne anegdoty i zarty które cytuje do dzisiaj. Wiedza jaką nabyłem pozwolila mi zdac egzamin teoretyczny za pierwszym razem. Po teorii rozpoczęły sie jazdy które miałem z Panem Mirkiem, niezwykle cierpliwym, spokojnym i miłym człowiekiem. Dzięki jego wiedzy nauczyłem sie praktycznie i bezpiecznie jezdzic samochodem oraz zdac również za pierwszym razem egzamin praktyczny, za co jestem bardzo wdzieczny Panu Mirkowi bo to w większoći jego zasługa. Gorąco polecam szkółke jazy Autko, w której atmosfera i przyjazny klimat zapewnia ci najlepszy start w przyszlosc bycia kierowca :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jakub Lech
email: kuba7197@wp.pl
Data: 2015-01-21 18:49:04
Treść:
---------------------
Szkoła jazdy Autko przygotowała mnie do Egzaminu praktyczne jak i to teorytycznego bardzo dobrze, oba egzaminy zdałem za pierwszym razem!!! :)
Pan Leszek bardzo dobrze wytłumaczył Przepisy drogowe , a Pan Tomek nauczył mnie jeździć po mieście :)
Dziękuje jeszcze raz i polecam wszystkim tą szkołę!! :) :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
Data: 2015-01-21 18:40:33
Treść:
---------------------
Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Moim instruktorem był Sebastian K. i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu kto oczekuje cierpliwości, zaangażowania i profesjonalnego podejścia a wszystko w sympatycznej atmosferze :) dziś zdałam egzamin. Serdecznie polecam naukę w szkole Autko!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dawid
email: kurdeczek@vp.pl
Data: 2015-01-20 15:07:20
Treść:
--------------------- Gorąco polecam szkołę jazdy Autko. Teorię prowadzi Pan Leszek, która jest niezwykle interesująca i ma dużą dawkę humoru. Jazdy miałem z Panem Mirkiem, któremu bardzo dziękuję za intensywne tłuczenie mi do głowy jak się powinno jeździć. Pomagało również to, że to człowiek niezwykle cierpliwy i zawsze bez nerwów podchodził do moich błędów. Dzięki temu zdałem dzisiaj praktykę za pierwszym razem (teorię również za pierwszym). Bardzo polecam, pozdrawiam i do zobaczenia na ulicy ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Martyna
Data: 2015-01-15 20:29:39
Treść:
---------------------
Sebastian Sensei, arigato gozaimasu :D za cierpiliwość i przekazanie mi swojej jakże cennej wiedzy. Dzięki Twojej nauce, przyswoiłam wszystko i wykorzystałam to na egzaminie zdając go za pierwszym razem!:) Polecam wszystkim szkołę jazdy \"AUTKO\", Pan Leszek jest mistrzem wykładów, a Sebastian Kocik to świetny instruktor :)
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :