Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Mariola M.
email: marmaba@wp.pl
Data: 2015-12-29 22:12:06
Treść:
---------------------
Jutro moja pierwsza rocznica. Zdałam egzamin 30.12.2014r- OCZYWIŚCIE za pierwszym razem! Wszystko zawdzięczam profesjonalistom z AUTKA. Bardzo serdecznie dziękuję. Pomykam tak sobie ulicami Wrocławia cała szczęśliwa, bo czuje się za kierownicą świetnie.Czy ktoś rok temu by w to uwierzył? To Wasza zasługa kochani, dziękuję i pozdrawiam serdecznie całe grono pedagogiczne AUTKA. Mariola M.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ada
Data: 2015-12-27 20:44:51
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy \"Autko\"! Bardzo przyjemnie i sprawnie przeprowadzony kurs teoretyczny. Egzamin praktyczny zdałam na dniach za pierwszym razem dzięki ogromnej cierpliwości i umiejętnościom P.Bogdana :) Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotr
Data: 2015-12-15 14:44:57
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy \"Autko\". Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna jest prowadzona bardzo profesjonalnie co pozwoliło mi na zdanie egzaminu w WORDzie za pierwszym razem. Jazdy miałem z Sebastianem i jestem z nich bardzo zadowolony. Polecam i pozdrawiam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Grzegorz
email: gregorandrew@wp.pl
Data: 2015-12-12 15:48:07
Treść:
---------------------
Witam Wszystkich, którzy stają przed wyborem szkoły nauki jazdy. Krótko chciałbym wam polecić szkołę „Autko” a konkretnie Pana Tomasza Marczaka. Jest naprawdę świetnym instruktorem, z dużym doświadczeniem, cierpliwie i bez stresu tłumaczy róże niuanse drogowe, potrafi znakomicie wytłumaczyć, jak robić manewry. Jazda z Panem Tomkiem – moim drugim w zasadzie instruktorem – pozwoliła mi w końcu zdać prawko i na prawdę „poczuć” jazdę, złapać pewności siebie i kontrolować jazdę i samochód. Raz jeszcze polecam instruktora i samą szkołę. – nie pożałujecie.
Grzegorz
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamila G.
Data: 2015-11-28 14:54:41
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam OSK AUTKO! Kultura, profesjonalizm, bezpieczeństwo, przyjazna atmosfera. Jestem wdzięczna za wszelkie słowa wsparcia, które zawsze na mnie czekały gdy tylko pojawiłam się u góry w biurze ale te szczególne podziękowania należą się jednej osobie, o wyjątkowym usposobieniu, którą jest Pan Leszek i bez którego osiągnięcie tego zamierzonego celu chyba nie byłoby możliwe :-)
Dziękuję za przekazanie wiedzy teoretycznej w tak przystępny sposób, za te wszystkie wspólnie spędzone godziny podczas nauki jazdy w praktyce, a było ich naprawdę wiele, a także za zrozumienie i cierpliwość, za niełatwe czasami „budowanie” mnie od strony mentalnej i w końcu za uczynienie ze mnie kierowcy. Współpraca z kobietami nie zawsze jest lekka i momentami bywa wymagająca ;-) Cały ten czas spędzony w „Autku” już zawsze będzie jakąś częścią mojego życia i będę go wspominać z sentymentem.
Ponad to gratuluję OSK AUTKO dotychczasowych osiągnięć w szkoleniu kursantów i mam nadzieję, że szkoła jazdy przy ul. Tęczowej 7 będzie funkcjonowała jeszcze długi czas, dając przyjemność oraz satysfakcję z wykonywanej pracy zarówno instruktorom jak i przyszłym kierowcom ;-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: brzoskwinka
Data: 2015-11-27 18:12:44
Treść:
---------------------
Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Panuje w niej fantastyczna,miła atmosfera.Pracownicy są bardzo życzliwi i pomocni. Wykłady prowadzone są w kameralnych grupkach,co jest na plus :-),a Pan Leszek znakomicie tłumaczy! Takich nauczycieli ze świeczką szukać :D wszystko jest klarowne,zrozumiałe, wykłady ciekawe,szybko wszystko da się zapamiętać,zrozumieć dzięki tej jego gestykulacji,mimice,intonacji, modulacji głosu. :D Egzamin wewnętrzny zdany na maxa za pierwszym razem. Bardzo dużo mi dało rozwiązywanie testów,które udostępnia szkoła, większość pytań mi się powtorzyło.:)Jestem baardzo zadowolona z \"Autka\",oby na praktycznym udało się bezbłędnie za pierwszym :D Polecam gorąco,przekonajcie się sami!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: R
Data: 2015-11-27 00:36:05
Treść:
---------------------
Fajnie by było,jakby \"Autko\" coś na facebook-u działało ;) + opcja Opinia. Założe się,że ani jednej negatywnej oceny by nie było;p
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: R
Data: 2015-11-27 00:30:02
Treść:
---------------------
Gorąco polecam:)
-----------------------
Jeżeli nie chcesz być informowany o nowych wpisach, zaloguj się na stronie http://ksiega.ritcat.pl i w opcjach wyłącz opcję powiadomień.


Oto jego treść:
Dodał: brzoskwinka
Data: 2015-11-27 00:16:18
Treść:
---------------------
Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Panuje w niej fantastyczna,miła atmosfera.Pracownicy są bardzo życzliwi i pomocni. Wykłady prowadzone są w kameralnych grupkach,co jest na plus :-),a Pan Leszek znakomicie tłumaczy! Takich nauczycieli ze świeczką szukać :D wszystko jest klarowne,zrozumiałe, wykłady ciekawe,szybko wszystko da się zapamiętać,zrozumieć dzięki tej jego gestykulacji,mimice,intonacji, modulacji głosu. :D Egzamin wewnętrzny zdany na maxa za pierwszym razem. Bardzo dużo mi dało rozwiązywanie testów,które udostępnia szkoła, większość pytań mi się powtorzyło.:)Jestem baardzo zadowolona z \"Autka\",oby na praktycznym udało się bezbłędnie za pierwszym :D Polecam gorąco,przekonajcie się sami!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
email: natalia.dlutowska@gmail.com
Data: 2015-11-25 12:33:47
Treść:
---------------------
Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Autko. Teoria jest w ciekawy sposób prowadzona przez Pana Leszka :) Nie ma możliwości zanudzenia się na wykładzie. Wielkie podziękowania dla Szefa, teoria zdana za pierwszym. Jak i również szczerze mogę polecić instruktorów, a przede wszystkim Pana Mirka i Panią Agnieszkę - egzamin państwowy praktyczny również zdany za pierwszym.
Instruktorzy bardzo solidnie podchodzą do swojej pracy i z ogromną cierpliwością starają się wytłumaczyć każdy popełniony błąd tak, aby następnym razem on się nie powtórzył.
Dziękuje bardzo :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dorota
Data: 2015-11-18 21:20:47
Treść:
---------------------
Gorąco polecam OSK Autko! :)
Profesjonalne i merytoryczne przygotowanie z podstaw teoretycznych. Nauka jazdy z P. Sebastianem to czysta przyjemność. Anielska cierpliwość, dobre podejście i wsparcie do ostatnich godzin. Pozdrawiam i dziękuję :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
Data: 2015-11-17 16:41:05
Treść:
---------------------
Polecam tę szkółkę, teoria jak i praktyka z Panią instruktor zagwarantowała mi zdanie egzaminów za pierwszym podejściem. Cały proces nauki przeszedł bez żadnych problemów!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewelina
Data: 2015-11-16 10:36:15
Treść:
---------------------
Wszystkim gorąco polecam szkołę jazdy Autko, szczególnie bardzo sympatycznego Pana Leszka, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i wspierał mnie do samego końca :)
Zdałam egzamin za 2 podejściem. Miałam również jazdy z Panem Mirkiem, jednak to dzięki Panu Leszkowi mi się udało.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Milka
Data: 2015-11-13 18:17:36
Treść:
---------------------
Wszystkim, którzy szukają najlepszej szkoły jazdy we Wrocławiu rekomenduję zaprzestanie szukania i od razu udanie się do Autka, a w szczególności do Pana Sebastiana Kocika. Profesjonalizm, Wielka cierpliwość i osobowość Pana Sebastiana sprawi, że nawet blondynka nauczy się jeździć;)
Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim współpracę z Panem:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Przemek
Data: 2015-11-11 21:46:38
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę jazdy Autko!
Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Leszka zawsze przebiegają w miłej atmosferze, a co najważniejsze, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu ;)
Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne, to wybór instruktora jest jeden - Sebastian Kocik! Z jazd zawsze wracałem zadowolony i usatysfakcjonowany, a egzaminy zdałem bez problemów za pierwszym razem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz
Data: 2015-11-10 14:08:26
Treść:
---------------------
Dzisiaj w końcu udało mi się zdać egzamin państwowy na kat. B. Wszystko dzięki waszej szkole. Polecać będę wszystkim znajomym zwłaszcza instruktora Sebastiana Kocika. Bez jego cierpliwości i zaangażowaniu w moją naukę nigdy bym nie osiągnął tego sukcesu. Szkoła bardzo profesjonalna ale przede wszystkim z bardzo pozytywną energią i dużym zaangażowaniem podchodzi do każdego kursanta.
Dziękuję.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2015-11-04 19:52:34
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko! Pan Leszek jest bardzo miłym i pomocnym facetem, bardzo charyzmatycznie prowadzi zajęcia teoretyczne i odpowiada na wszystkie, nawet nagłupsze pytania bez zawahania :) Dziś zdałam egzamin w WORD\'zie za 1 razem! Niczym mnie egzaminator nie zaskoczył na drodze. Te same miejsca itp. Dziękuje za to bardzo instruktorowi Tomkowi Marczakowi, który świetnie mnie do tego egzaminu przygotował, nie tylko patrząc pod sam jego kąt, ale i też aby w przyszłości samemu sobie dobrze radzić na drodze, a nie tylko na egzaminie. Dziękuje równie świetnemu instruktorowi Panu Mirosławowi Kucharskiemu, który pierwszy mnie dostał jako jeszcze drewnianego klocka i od podstaw uczył jazd :))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Laura G
email: laura-grzywna@wp.pl
Data: 2015-10-23 20:46:15
Treść:
---------------------
Chciałam bardzo polecić szkołę AUTKO wszystkim, którzy się wahają nad wyborem. Świetna atmosfera i mili instruktorzy :) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem dzięki panu Leszkowi i Sebastianowi, wielkie dzięki za przygotowanie do egzaminów, jak i również do przyszłej jazdy za kółkiem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina (k-k)
Data: 2015-10-23 11:36:59
Treść:
---------------------
Rewelacja; egzamin zdany bez żadnego problemu, zarówno teoretyczny i jak praktyczny, atmosfera w szkole wspaniała i aż ciężko będzie się rozstać z tak wspaniałym, cierpliwym i rozkosznym instruktorem, jakim jest SZ.P Sebastian, którego notabene gorąco polecam wszystkim, niezrównoważonym emocjonalnie kobietkom ! ;D
Jesteście super !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Rafa K.
Data: 2015-10-22 13:44:12
Treść:
---------------------
Polecam OSK AUTKO, rzetelnie przygotowują zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. W całym ośrodku panuje przyjazna i luźna atmosfera, dzięki której można poczuć się pewnie i bezpieczne. Gorąco polecam również instruktora, Tomasza Marczaka, który swoim profesjonalnym podejściem do zawodu i kursanta sprawia, że jazdy to sama przyjemność. Dzięki jego przygotowaniu idąc na egzamin miałem 100% pewności, że zdam za 1 razem i tak się własnie stało.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Laura G
Data: 2015-10-14 18:47:50
Treść:
---------------------
Chciałam bardzo polecić szkołę jazdy Autko, super instruktorzy i miła atmosfera, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Szczególnie chciałam podziękować p. Leszkowi oraz Sebastianowi za bardzo dobre przygotowanie do prowadzenia samochodu :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agasia
Data: 2015-10-10 21:17:41
Treść:
---------------------
Wszystkim bardzo polecam tą szkołę!!! Fantastyczna kadra,zajęcia,atmosfera!! Dziś zdałam egzamin w WORDZIE i uważam, że wybór tej szkoły był najlepeszą decyzją! Szczególnie polecam Pana Mirka-człowieka z anielską cierpliwością, który fantastycznie nauczył mnie jeździć i przygotował do egzaminu. Gorąco polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominik
Data: 2015-10-06 20:23:54
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę jazdy AUTKO, mega sympatyczny Pan Leszek, który uczył teorii oraz instruktorzy; Pan Mirek, który bardzo dobrze nauczył mnie techniki kierowania pojazdem i zachowania na drodze i Pani Agnieszka za sympatyczne kilka ostatnich godzin jazd. Egzaminy państwowe oraz wewnętrzne zdane wszystko za pierwszym razem :)
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :