Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Michał z Kakowa
email: kaki.kiki@o2.pl
Strona: http://www.gps-naukajazdy.pl/oferta-szkolen
Data: 2016-03-09 12:07:23
Treść:
---------------------
Macie dobre recenzje w Krakowie, bo przyszła do nas ostatnio kursantka, która jeszcze niedawno mieszkała we Wrocławiu i chciała robić kurs właśnie u Was, ale nie zdążyła przed wyprowadzką.
Pozdrawiamy!
-----------------------



Oto jego treść:
Dodał: Roksana
Data: 2016-03-01 19:52:56
Treść:
---------------------
Na Tęczowej - \"Autko\" szkoła
Atmosfera tam wesoła
Dobrze szkolą, tanio uczą,
na egzamin cię wyuczą.
Słuchaj rad od instruktorów,
a egzamin zdasz bez oporów!

Polecam! Egzaminy zdane za pierwszym razem!
-----------------------



Oto jego treść:
Dodał: Maciek
email: macieklajkonik1@wp.pl
Data: 2016-02-19 20:28:17
Treść:
---------------------
Polecam \"Autko\" świetna atmosfera na teorii, a tym bardziej na praktyce z Panem Sebastianem K. Mistrzostwo świata złoty człowiek z niesamowitą cierpliwością! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2016-02-19 17:29:08
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Autko. Bardzo ciekawie przedstawiona teoria z Panem Leszkiem. Naukę praktyczną polecam z Panem Sebastianem. Dobre przygotowanie do egzaminu. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Pierwsze przygody na drodze zimową porą zaliczone.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iwona Koszów
email: iwona.koszow@onet.pl
Data: 2016-02-15 19:05:42
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę Autko! Dziękuję za przygotowanie do egzaminu Panu Sebastianowi K. Wszystko przebiegło bez najmniejszych zastrzeżeń. Pan Sebastian to profesjonalista w każdym calu - uczy i robi to skutecznie dowodem na to jest egzamin zdany za pierwszym razem. Mam wrażenie że \"ciężej\" było na jazdach niż na egzaminie który okazał się łatwizną dzięki dobremu przygotowaniu. Serdecznie polecam Pana Sebastiana Kocika.. Genialny instruktor z ogromnymi pokładami cierpliwości i poczuciem humoru, jasno i spokojnie tłumaczy technikę jazdy. Po nauce parkowania,kursant jest w stanie zaparkowac w każdym miejscu.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa
email: ewaziel91@wp.pl
Data: 2016-02-15 18:42:57
Treść:
---------------------
Szczerze polecam szkole ,,Autko\" ! Bardzo mila atmosfera zarowno na teorii jak i w praktyce :) polecam rowniez jazdy z panem Mirkiem :) ! Swietnie naucza i wszystko dokladnie tlumaczy :) dziekuje panie Mirku za pomoc w zdobyciu prawa jazdy ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mariusz
Data: 2016-02-04 19:38:33
Treść:
---------------------
Naprawdę polecam tę szkołę!
Wykłady z teorii były bardzo przyjemne dzięki Panu Leszkowi. Szczególne podziękowania należą Panu Robertowi, egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Uczy rzetelnie i wymagająco. Atmosfera naprawdę bardzo dobra - aż szkoda że tylko 30 godzin, które będzie się dobrze wspominać :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina
Data: 2016-01-24 02:57:41
Treść:
---------------------
Wszystkim z całego serca polecam OSK \"Autko\"! Egzamin (miesiąc temu) bezproblemowo zdany za pierwszym razem. Zarówno teoria, jak i praktyka. Dziś, po pewnych urzędowych zawirowaniach, pierwszą samodzielną jazdę mam w końcu za sobą :D Zajęcia z Panem Leszkiem były czystą przyjemnością - prowadzone tak ciekawie, że przepisy same wchodziły do głowy. Ogromną zaletą był również nieograniczony dostęp do testów - idąc do WORDu czułam się świetnie przygotowana. Jazdy miałam z Panem Mirkiem Kucharskim, oficjalnie najlepszym instruktorem w świecie i okolicach! Zawsze opanowany, nieprawdopodobnie cierpliwy i pod każdym względem w stu procentach profesjonalny (po dzisiejszej jeździe z rodzicami wiem, że za tym spokojem i miłą atmosferą w samochodzie będę strasznie tęsknić :P ). Każdy błąd dokładnie tłumaczy, aż do skutku. Nie wiem, czy cokolwiek jest w stanie wyprowadzić go z równowagi (\"A jedynkę masz?\" \"Mam!\" \"A czemu masz jedynkę?\"
\"Bo chcę cofać...\"), jest też bardzo wymagający (naprawdę wielki plus!) - po tych wszystkich jazdach egzamin poszedł jak po maśle. Ale najważniejsze jest to, że czuję się dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy. Dlatego dziękuję całej szkole jazdy za kompleksową naukę i wiarę w kursanta! Jeszcze raz polecam \"Autko\" wszystkim, którzy chcą nauczyć się \"jeździć\", a nie tylko \"zdać\". Do zobaczenia na drodze!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agata ;)
Data: 2016-01-20 17:32:40
Treść:
---------------------
Polecam z całego serca szkołe jazdy AUTKO, zajęcia teoretyczne z P. Leszkiem to sama przyjemność, a najbardziej dziękuję P. Sebastianowi za wielką wyrozumiałość, cierpliwość i miłą atmosferę, która towarzyszyła mi przez wszytskie zajęcia praktyczne. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam! ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina
Data: 2016-01-13 17:27:31
Treść:
---------------------
Szczerze polecam \"Autko\" jako szkołę jazdy - przyjazna, kameralna atmosfera, dobrze poprowadzona teoria a praktyka to sama przyjemność. Osobiście jeździłam z panem Robertem. Najlepszy na świecie :) godny polecenia instruktor, wymagający, ale bardzo odpowiedzialny i pomocny. Potrafił indywidualnie podejść do każdego, z cierpliwością tłumaczyć mi moje błędy i co najważniejsze odpowiednio zmotywować i okazać wsparcie, tak ważne w ciężkich momentach :)
Dzięki jego ciężkiej pracy udało mi się zdać egzamin praktyczny bez ani jednego błędu. Naprawdę polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa :-)
Data: 2016-01-12 23:06:04
Treść:
---------------------
Osobiście polecam szkołę jazdy \"Autko\" . Sympatyczna atmosfera, zajęcia teoretycznie przeprowadzone bardzo ciekawie, dużo się na nich nauczyłam. Polecam jazdy z P. Tomkiem. Bardzo szybko nauczyłam się jazdy w miłym i sympatycznym towarzystwie. Każdą nie zrozumiałą dla mnie sytuacje na drodze, Pan Tomek mi szczegółowo wyjaśnił. Manewry bardzo zrozumiale wytłumaczone, dzięki temu nie miałam z nimi problemu na egzaminie. Mile wspominam kurs w tej właśnie szkole jazdy. A o to efekty: zdany egzamin łączony za pierwszym razem. Dziękuje Panu Tomkowi za pomoc i pozdrawiam. :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jakub L.
email: jakub-legut@wp.pl
Data: 2016-01-12 19:32:39
Treść:
---------------------
Witam, dzisiaj zdałem za pierwszym razem kat. B bez ani jednego błędu ! z miesiąc wcześniej zdałem tak samo kat. A2, również w \"Autku\" wyrabiałem wcześniej A1. Jestem mocno związany z tą szkołą, bo... bo jest naprawdę świetna, polecam wszystkim !
Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2016-01-08 14:07:14
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze, każdy z instruktorów chętnie pomaga kursantom. Wszystkim polecam Pana Leszka ( mój guru który jest tylko jeden :P) na spokojnie wszystko wytłumaczy i pokarze ci ze tylko na spokojnie jesteś w stanie wszystko opanować. Egzamin zdany za pierwszym razem i czuje, że dzięki tej szkole jestem przygotowana do bycia kierowcą. Widzimy się na wiosnę przy drugiej kategorii :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
Data: 2016-01-05 13:17:28
Treść:
---------------------
W szkole panuje miła atmosfera, wszyscy są pomocni i uprzejmi. Część teoretyczna prowadzona przez pana Leszka w taki sposób, że chciało się siedzieć i słuchać. Dużo przykładów praktycznych, niewielkie, kilkuosobowe grupy oraz ciekawy sposób prowadzenia zajęć powodują, że wiedza sama wchodzi do głowy. Wielki plus za udostępnianie testów w szkole - wiele pytań powtórzyło się na egzaminie państwowym. Jazdy miałam z panem Mirkiem Kucharskim - najlepszym instruktorem na świecie! :) Mnóstwo spokoju, opanowania, wsparcia i wiary w kursanta. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze, bez zbędnego stresu i nerwów. Pokazywanie błędów i pouczanie zawsze w fajny sposób, bez cienia negatywnych emocji. To chyba największy plus, bo nawet jak coś mi nie wychodziło to nigdy nie poczułam się źle przez krytykę instruktora. Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za drugim.
Dziękuję raz jeszcze, przede wszystkim za wiarę w moje możliwości, gdy mi samej tej wiary brakowało. Na pewno wszystkim będę polecała \"Autko\", a w szczególności właśnie pana Mirka :) aż szkoda było kończyć kurs!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola Haza
Data: 2016-01-04 12:42:13
Treść:
---------------------
W szkole panuje miła atmosfera, wszyscy są pomocni i uprzejmi. Część teoretyczna prowadzona przez pana Leszka w taki sposób, że chciało się siedzieć i słuchać. Dużo przykładów praktycznych, niewielkie, kilkuosobowe grupy oraz ciekawy sposób prowadzenia zajęć powodują, że wiedza sama wchodzi do głowy. Wielki plus za udostępnianie testów w szkole - wiele pytań powtórzyło się na egzaminie państwowym. Jazdy miałam z panem Mirkiem Kucharskim - najlepszym instruktorem na świecie! :) Mnóstwo spokoju, opanowania, wsparcia i wiary w kursanta. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze, bez zbędnego stresu i nerwów. Pokazywanie błędów i pouczanie zawsze w fajny sposób, bez cienia negatywnych emocji. To chyba największy plus, bo nawet jak coś mi nie wychodziło to nigdy nie poczułam się źle przez krytykę instruktora. Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za drugim.
Dziękuję raz jeszcze, przede wszystkim za wiarę w moje możliwości, gdy mi samej tej wiary brakowało. Na pewno wszystkim będę polecała \"Autko\", a w szczególności właśnie pana Mirka :) aż szkoda było kończyć kurs!
-----------------------



Oto jego treść:
Dodał: Marta Kaczmarczyk
email: m.kaczmarczyk@onet.eu
Strona: GG: IP: 81.219.238.13 Data: 2015-12-31 18:39:01
Treść:
---------------------
Polecam z czystym sumieniem szkole jazdy Autko :-)
najpierw teorie z Panem Leszkiem, który prowadzi ja w cudownej atatmosferze! Cześć praktyczna miałam przyjemność miec z panem Mirkiem Kucharskim, który jest najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymatzyc! Moja historia z prawem jazdy rozpoczęła się 7 lat temu w innej szkole gdzie po dobrych kilku nieznanych egzaminach w Wordzie Wałbrzych i braku wiary we własne siły odpuściłam. Pana Mirka poleciła mi znajoma a dzięki jego umiejętnościom, podejściu i wierze w kursanta zdałam dziś za drugim razem :-) Serdeczne podziękowania dla Pani Agnieszki za kilka godzin jazdy kiedy pan Mirek miał urlop :-) Jeszcze rok temu nie pomyślałabym że zdam ten egzamin i zostanę kierowca! Postaram się nie zawieść i być bezpiecznym kierowca!! Autko to najlepsza szkoła w mieście bez dwóch zdań
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Diana
Data: 2015-12-31 17:23:39
Treść:
---------------------
Kurs robiłam sześć lat temu w innej szkole. Do OSK \"AUTKO\" trafiłam przypadkiem. Lekcje z panem Sebastianem bardzo wiele mi dały. Był w stanie ogarnąć tak roztrzepane stworzenie jak ja i zrobić z niego ogarniętego kierowcę. Jego anielska cierpliwość w połączeniu z prawdziwym talentem do nauczania dały rezultat w postaci zdanego egzaminu (29.12). Wiem, że poradzę sobie na drodze, na egzaminie jechaliśmy głównie znanymi mi już trasami z przejazdów z panem Sebastianem, ale był moment kiedy trafiłam na miejsce gdzie wcześniej mnie nie było i dałam radę! Bardzo polecam tą szkołę każdemu który chce w miłej atmosferze nauczyć się jeździć i serdecznie polecam pana Sebastiana jako instruktora!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
email: olasna@o2.pl
Data: 2015-12-31 14:18:17
Treść:
---------------------
Pani Jola i pan Leszek - osoby z ogromnym sercem! Potrafią zmotywować, wesprzeć i pomagają uwierzyć w swoje umiejętności. No i oczywiście pan Leszek świetnie wykłada teorię, jako instruktor także sprawdza się rewelacyjnie. Podobnie jak Tomek Marczak i Sebastian Kocik, których gorąco polecam tym, którzy mają problemy z opanowaniem stresu. Wszystko wytłumaczą na spokojnie i z poczuciem humoru :) Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem i co najważniejsze czuję, że jestem świetnie przygotowana do bycia kierowcą.
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :