Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :



Oto jego treść:
Dodał: Tomasz
Data: 2017-03-07 18:25:11
Treść:
---------------------
Dziś zdałem egzamin praktyczny na kategorię A. Wszystko dzięki OSK Autko i instruktorom.Panie Tomaszu ,panie Leszku wielkie dzieki !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Klaudia
email: klaudia025.8@o2.pl
Data: 2017-03-03 12:48:43
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkole jazdy AUTKO. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, bezstresowa nauka.
Pan Leszek-oaza spokoju, dokonał tego, co wydawało mi się niemożliwe do osiągnięcia-nauczył mnie jeździć i po 4 latach udało mi się zdać egzamin !
Bardzo, bardzo dziękuje
(Tak wiem, NA ZDROWIE :) )
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Aleksandra
Data: 2017-02-24 10:04:24
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy AUTKO - w szczególności Pana Sebastiana, z którym miałam przyjemność jeździć. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Zdałam za pierwszym razem za co bardzo dziękuję!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
email: marta.czyz.wroclaw@gmail.com
Data: 2017-02-21 20:20:38
Treść:
---------------------
Bardzo polecam! Jeździłam z Agnieszką i Sebastianem miła i profesjonalna jazda bez nerwów! Dokupiłam tam jazdy doszkalające łącznie 8 godzin a nauczyły mnie więcej niż przez cały kurs żałuję, że nie skorzystałam od początku. Po jazdach doszkalających zdałam wczoraj egzamin. POLECAM
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patrycja
Data: 2017-02-20 09:28:16
Treść:
---------------------
Z całego serca polecam szkołę jazdy Autko! Teoria z p.Leszkiem bardzo ciekawie prowadzona, wszystko tłumaczone z dokładnością i w miłej atmosferze. Jeżeli chodzi o instruktora to z czystym sumieniem polecam p. Sebastiana. Ponieważ nie miałam bladego pojęcia o jeździe samochodem bałam się wsiąść za kierownicę. Pojechaliśmy więc na parking omówić gdzie jest sprzęgło, gaz, hamulec, jakie mamy światła i sygnalizacje świetlną itp. czyli najważniejsze aspekty do jazdy po drodze po czym wsiadlam za kierownicę żeby poćwiczyć ruszanie i po paru okrążeniach zanim się zorientowałam byłam już na drodze, czyli bez zbędnego stresu za co bardzo dziękuję. Ogólnie jazdy odbyły się w miłej atmosferze. P. Sebastian jest cierpliwy i ma dobre poczucie humoru co jest niezbędne dla bezstresowej jazdy. Podsumowując najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu i niezmiennie polecam ją znajomym. Pozdrawiam całą \"ekipę\" Autka ☺️
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa
Data: 2017-02-14 09:34:34
Treść:
---------------------
Gorąco polecam OSK AUTKO!
Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem - zarówno praktyka jak i teoria. Do tego super atmosfera i bezstresowa nauka :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iza
Data: 2017-02-11 13:33:47
Treść:
---------------------
Autko poleciła mi znajoma i z całą pewnością mogę stwierdzić, że zapisanie się tam było moją najlepszą życiową decyzją. Prowadzący zajęcia z teorii, pan Leszek, wyjaśnia wszystko w tak przystępny sposób, że wiedza jest łatwa do przyswojenia; a ponadto jest człowiekiem z takim poczuciem humoru, że te zajęcia były czystą przyjemnością. Jazdy miałam z instruktorem p. Mirkiem, którego serdecznie polecam! Jest osobą niezmiernie cierpliwą, wyjaśnia wszystko dokładnie, a jak trzeba to i po kilkadziesiąt razy :). I co najważniejsze, ZROBIŁ ZE MNIE KIEROWCĘ, co nie było łatwe :D. Dziękuję Panie Mirku! Egzamin praktyczny w wordzie zdałam za 2 razem (nie za pierwszym tylko i wyłącznie z mojej winy).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2017-01-18 19:15:51
Treść:
---------------------
Świetna szkoła jazdy. Pan Leszek dokonał tego, czego nie potrafiły zrobić dwie wrocławskie szkoły - nauczył mnie prowadzić i przywrócił mi wiarę w to, że nadaję się na kierowcę :) Dzięki jego cierpliwości, super sympatycznej atmosferze i indywidualnemu podejściu, po trzech latach od trzeciego niezdanego egzaminu wróciłam do WORDu i zdałam za pierwszym razem. Dziękuję!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Iwona Augustyn
email: iwonak6@wp.pl
Data: 2017-01-14 22:19:17
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam szkołę AUTKO. Teoria przeprowadzona z Leszkiem w sposób ciekawy i zrozumiały , wykłady po prostu świetne!Miałam przyjemnośc uczyć się jazdy samochodem z Leszkiem, rzucił mnie na głęboką wodę i udowodnił że dam radę , byłam ciężkim przypadkiem, szczegółowo szlifował technikę jazdy, nauczył mnie perfekcyjnego łuku . Zawsze powtarzał \"Iwona gdzie się spieszysz , najpierw oceń sytuację a póżniej jedż\"- słowa te miałam na egzaminie ciągle w głowie jak gdyby siedział koło mnie ( przepraszam Leszku za te 28000 siwych włosów i wrzody na żoładku) DZIĘKUJĘ LESZKU ZA WSZYSTKO!!! Bardzo polecam także instruktora pana Mirosława , niezwykle cierpliwy człowiek, zaszczepił we mnie porządne \"sprawdzanie lusterek i martwego pola \", a PRAWIDŁOWE wyprzedzanie rowerzysty zapamiętam do końca życia! Panie Mirku dziękuję za przeprowadzony egzamin wewnętrzny i za WSZYSTKIE CENNE RADY I WSKAZÓWKI. GORĄCO POLECAM
takze INSTRUKTORA SEBASTIANA , dziekuję SEBASTIAN ZA KAZDE PODSTĘPNE PYTANIE ZE ZNAKÓW ,ZA NAUKĘ RUSZANIA Z RĘCZNEGO NA CZAS, ZA CZEPIALSTWO (CZYLI DOKŁADNOŚC I MOBILIZACJĘ DO PERFEKCYJNEGO WYKONANIA ZADANIA) ZA ŚMIECH KTÓREGO NAM NIE BRAKOWAŁO , ZA LUŻNĄ ATMOSFERĘ, za te wszystkie parkowania , za to że musiałam zacząć w końcu myśleć I TO ŻE WIERZYŁEŚ WE MNIE , DAŁEŚ MI SIŁĘ IŚĆ I ZDAĆ TEN EGZAMIN a z ust egzaminatora usłyszałam \"TO BYŁA PRZYJEMNOŚĆ Z PANIĄ JEŻDZIĆ , JEZDZI PANI ODPOWIEDZIALNIE, BEZPIECZNIE ,ROZSĄDNIE I NIE STWIERDZIŁEM ŻADNEGO BŁEDU , WYNIK POZYTYWNY\".
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Andżelika
email: aanju@wp.pl
Data: 2017-01-13 13:35:56
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę \"autko\", szczególnie instruktora Sebastiana i Panią Agnieszkę. Rodzinna atmosfera, bezstresowa nauka i niezachwiana niczym wiara w kursanta:).
Polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
email: szira2@amorki.pl
Data: 2017-01-09 09:55:09
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Autko Podziękowania dla instruktora p. Leszka za przygotowanie do egzaminu, który dzisiaj zdałam. Jazdy prowadzone w miłej atmosferze, bez stresu, wiedza została rzetelnie przekazana, wszelkie niejasności na drodze wyjasniane na bieżąco. Instruktor jasno i z cierpliwością tłumaczył zagadnienia. Bardzo dobre przygotowanie nie tylko pod kątem zdania egzaminu, ale również do jazdy po egzaminie.
Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Małgorzata R.K.
Data: 2017-01-09 09:37:22
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę Autko.Teoria bardzo ładnie wyłożona przez p.Leszka .P. Jola zawsze miła i uśmiechnięta natomiast Norbert bardzo sympatyczny.Największe laury jednak zebrał instruktor TOMASZ MARCZAK. Gorąco polecam właśnie tą osobę.Zawsze miły ,atmosfera w aucie bezstresowa .Dzięki niemu tak naprawdę spodobała mi się jazda samochodem .Egzamin zdany za pierwszym razem i to Ty wierzyłeś ,że mi się uda.Tomku tobie życzę jeszcze więcej kursantów ,a sobie nie przejechania w przyszłości tej słynnej Grażynki.
POZDRAWIAM
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Magda
Data: 2016-12-28 15:31:51
Treść:
---------------------
Nauka w szkole Autko to przyjemność i skuteczność, którą potwierdza też mój przykład - najpierw teoria z Panem Leszkiem - wiedza podana w rzetelny i jakże przystępny sposób, przydatne anegdoty i powiedzonka już zawsze będę pamiętać - nie tylko na egzaminie, ale również teraz, w codziennym byciu kierowcą. Następnie jazdy - stres na początku był mega duży, gdyż nigdy nie siedziałam za kierownicą - dzięki Sebastianowi okazało się, ze prowadzenie auta nie jest wcale takie trudne - jest bardzo cierpliwym, profesjonalnym i wiecznie uśmiechniętym instruktorem - potrafił wyczuć z czym miałam największe problemy i cierpliwie mi je wytykał oraz tłumaczył, jak powinnam sobie z nimi poradzić. Dziękuję również BARDZO BARDZO Tomkowi Marczakowi za tych kilka dodatkowych jazd - mega cierpliwy, pomocny, nauczył tego, z czym myślałam, ze już nigdy sobie nie poradzę :) no i wierzył do końca! Dzięki szkole Autko egzaminy zdałam za 1 razem - polecam
bardzo! :D



Oto jego treść:
Dodał: Elżbieta. K
email: ela.kac@interia.pl
Data: 2016-12-21 09:00:41
Treść:
---------------------
Witam! AUTKO poleciła mi koleżanka, która sama robiła w tej szkole prawo jazdy. Muszę stwierdzić, że nie zawiodłam się ;) Prowadzona przez Pana Leszka część teoretyczna była konkretna i ciekawa. Część praktyczną miałam z Panem Robertem Wierusem. Najlepszą recenzją dla mojego instruktora jest to, że nauczył kompletnego laika samochodowego (na pierwszej jeździe tłumaczył mi gdzie znajduje się gaz, hamulec, sprzęgło i reszta przycisków, guzików i kontrolek:)) wszystkiego co powinien wiedzieć o aucie z takim skutkiem, że po wyjeżdżonych niespełna 40 godzinach zdałam egzamin praktyczny w WORD za pierwszym razem! Nauka z Panem Robertem nauczyła mnie czegoś co jest ważne dla każdego kierowcy - zdolności do skupienia się i koncentracji na kilku rzeczach naraz, także w niesprzyjających warunkach;) Mój instruktor nie tylko wykazał się dużą odwagą w jeździe z osobą zupełnie zieloną jeśli chodzi o jazdę samochodem, ale nauczył także
rozumieć zasady ruchu drogowego bez wkuwania ich na pamięć. Jazdy były dla mnie przyjemnością, zawsze mogłam liczyć na pomoc i zrozumienie. Panu Robertowi zależy, aby ludzie rozumieli co i jak robią oraz żeby nie spieszyli się z wykonywaniem manewrów tylko najpierw je przemyśleli;). Naprawdę jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wyrozumiałość, zrozumienie, wiarę w to, że mi się uda i przede wszystkim za wielką motywację do nauki. Mojemu instruktorowi zależało na tym, abym nauczyła się jeździć i myśleć, a nie tylko na tym aby wyjeździć godziny.
Pozdrawiam
Ela - Maryśka:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: marta k.
Data: 2016-12-20 00:56:52
Treść:
---------------------
Witam :- )
pragnę zarekomendować Tomka Gałczyńskiego, instruktora z którym miałam przyjemność jeździć. Tomek jest osobą konkretną, kompetentną, doświadczoną oraz elastyczną i niesamowicie cierpliwą - co w moim przypadku było kluczowe ;p Nauka jazdy z Tomkiem G. była bezstresowa, ciekawa i urozmaicona - nie jeździliśmy tylko po \"strefie\" bym zdała egzamin, ale również w inne miejsca, by nauczyć mnie poprawnie jeździć. Tomek był otwarty na moje sugestie i.. jechaliśmy też tam, gdzie chciałam :) Bardzo ważne było dla mnie by trafić na praktykę do kogoś wyrozumiałego, sympatycznego (w końcu spędza się razem kilka godzin:), aczkolwiek wymagającego i Tomek G. jest właśnie takim instruktorem. Wszystkim osobą, które chcą rozpocząć naukę jazdy polecam Tomka G. Tomku dziękuję Ci za te godziny nauki i życzę Ci wielu sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym :)
Dziękuję również p. Leszkowi za wspaniale przeprowadzone wykłady oraz dobre rady :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Judyta
Data: 2016-11-29 14:36:18
Treść:
---------------------
Witam! Szukałam szkoły ,która posiada auto z automatyczną skrzynią biegów trafiłam do AUTKA.Od samego początku moim mentorem był p.Leszek właściciel AUTKA,który poprzez teorię a następnie przez praktykę odkrywał przede mną uroki bycia kierowcą.Nie ukrywam miał twardy orzech do zgryzienia.Często na jazdach powtarzał mi Judka gdzie się spieszysz ,poczekaj zobacz czy jest bezpiecznie a potem wykonaj zamierzony manewr.Te słowa podczas egzaminu praktycznego powtarzałam sobie jak mantrę. I CO 28.11.2016 ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM.Mam nadzieję ,że wiele osób tak dobrze wybierze szkołę jazdy ,w której jest miła atmosfera i przyjacielsko nastawieni ludzie.Pozdrawiam p.Jolę i p.Sebastiana
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
Data: 2016-11-19 11:32:18
Treść:
---------------------
Właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy kat.B. Cały kurs odbyłam w Szczecinie, więc wyzwaniem dla mnie było podejście do egzaminu we Wrocławiu. Miałam szczęście, bo trafiłam na pana Tomka Marczaka, który jest instruktorem w Autku. To była moja druga próba w ogóle i pierwsza we Wrocławiu. Udało się.
Nauka z panem Tomkiem jest bezstresowa i skuteczna. Podczas zajęć duży nacisk kładziony jest na przygotowanie kursanta do zadań egzaminacyjnych.
Serdecznie polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ada
Data: 2016-11-08 22:44:41
Treść:
---------------------
super szkoła, wyklady z p Leszkiem prowadzone w bardzo ciekawy sposób, pani z biura pomocna i uprzejma, no i najlepszy instruktor p Tomek Marczak- wszystko tlumaczone na spokojnie, dobrze i w przyjemnej atmosferze:) szkola 10/10, zdalam za 1 razem, polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia Danilewicz
email: kasia.danilewicz@gmail.com
Data: 2016-11-05 17:18:32
Treść:
---------------------
Witam wszystkich szukających opinii. A wierzcie mi, ja mam podstawy do tego, żeby napisać coś o \"Autku\". Moją przygodę z prawem jazdy zaczęłam od teorii z Panem Leszkiem i praktyki z Panem Sebastianem i niezastąpioną Panią Jolą, zawsze uśmiechniętą. I mam wrażenie, że strzeliłam 6 w lotka, bo Ci nauczyciele, to profesjonaliści z ogromną wiedzą i jeszcze większą cierpliwością. Uczyłam się dużo, dużo jeździłam, dużo pytałam, sorry Panowie. I zdałam. Za pierwszym razem. I to był nie tylko mój sukces, to był również sukces moich nauczycieli. Mam nadzieję, że za kilka lat moje dzieci będą uczyć się poruszać samochodem właśnie pod okiem Sebastiana Kocika i Pana Leszka.
serdecznie polecam Autko. KD
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Bartek
Data: 2016-10-29 15:25:29
Treść:
---------------------
Bardzo fajni instruktorzy, konkretne metody nauczania. Fajna atmosfera.
Polecam tą Szkołę Nauki jazdy każdemu kto chce naprawdę nauczyć się dobrze jeździć i zdać egzamin.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Malwina
email: malwina.praza@gmail.com
Data: 2016-10-27 23:17:20
Treść:
---------------------
Dzięki namowom siostry w końcu zdecydowałam się na kurs prawa jazdy. Wybrałyśmy Autko i był to strzał w dziesiątkę! Pan Leszek, prowadzący zajęcia z teorii, z pełnym zaangażowaniem i cierpliwością tłumaczył nam wszystkie zasady. Materiały przygotowane przez Autko są idealnym kompendium wiedzy. Chociaż tak naprawdę jedynie powtórzeniem wszystkiego co zapamiętałam z zajęć z Panem Leszkiem.
Po teorii przyszła praktyka i największy stres jak to będzie. Moim instruktorem był Tomek Marczak i nigdy nie zamieniłabym go na innego! Tomek jest super! :) Jazda z nim to sama przyjemność! Dzięki jego wierze we mnie sama w końcu uwierzyłam w siebie i zdałam szybciutko wszystkie egzaminy! Wielkie dzięki Tomku! :)
-----------------------


strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :