Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz
Data: 2011-12-14 19:59:20
Treść:
---------------------
Szkołę nauki jazdy \"AUTKO\" wybrałem dzięki Waszym wpisom za co dziękuję. Faktycznie AUTKO to solidna firma z profesjonalnym podejściem fajną atmosferą i oczywiście z super instruktorami nauki jazdy. Egzamin na kat. A zdałem za pierwszym podejściem!!! Chciałem podziękować Panu Leszkowi za ciekawe zajęcia z części teoretycznej, na których nigdy się nie nudziłem. W szczególności chciałem podziękować Panu Tomkowi G. za wszystkie cenne porady, uwagi i wskazówki oraz za \"ósemki\":-). Panie Tomku WIELKIE DZIĘKI !!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Asia
Data: 2011-12-07 16:17:26
Treść:
---------------------
Z całego serca dziękuję Panu Leszkowi za to, że dzięki niemu dosłownie przed chwilą zdałam egzamin! :) Jest nie tylko naprawdę świetnym instruktorem, ale także cudownym człowiekiem. Każdemu, kto zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy, serdecznie polecam AUTKO, ja na pewno przyślę do Pana Leszka młodsze rodzeństwo i znajomych. Wiele się nauczyłam i jestem pewna, że będę tęsknić za tymi jazdami. Pozdrawiam serdecznie ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jola
Data: 2011-12-07 09:25:33
Treść:
---------------------
Wszystkim przygotowującym się do egzaminu prawa jazdy mogę szczerze polecić szkołę „Autko”. Pan Mirek Kucharski, nie tylko świetnie przygotował mnie do zdania egzaminu, ale swoją cierpliwością i spokojem pomógł mi również w opanowaniu stresu. Dzięki niemu, nie tylko zdałam egzamin, ale nauczyłam się jeździć i wiem, że jestem dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy.
Dziękuję Panie Mirku!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania
Data: 2011-12-06 14:07:13
Treść:
---------------------
Wczoraj pozytywnie zdałam egzamin na kat A. i uważam, że jest tylko jeden złoty środek, aby to osiągnąć: DOBRE PRZYGOTOWANIE. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Pan Tomek w pełni profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: marguerite@vp.pl
email: marguerite@vp.pl
Data: 2011-12-06 21:43:07
Treść:
---------------------
jestem w trakcie nauk teorii i już wiem bardzo dużo, a propo ruchu drogowego ;) Pozdrawiam Pana prowadzącego, moją sąsiadkę oraz chłopaka siedzącego obok mnie :)
-----------------------


Oto jego treść:
dodał: Krzysztof
Data: 2011-12-02 15:24:25
Treść:
---------------------
I skończyła się moja przygoda z \"Autkiem\". Wczoraj zdałem egzamin na kat. B. Chciałem podziękować panu Leszkowi za ciekawe wykłady z teorii oraz panu Bogdanowi K. za ocean cierpliwości w czasie jazd:))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Daniel
Data: 2011-11-30 23:11:52
Treść:
---------------------
Polecam! Miałem jazdy z Sebastianem Kocikiem i jestem bardzo zadowolony, dzisiaj zdałem prawo jazdy i to za pierwszym razem!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
email: monika.tomala@onet.eu
Data: 2011-11-19 20:09:59
Treść:
---------------------
Wszystkim,którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć i bez problemu zdać egzamin na prawo jazdy polecam OSK AUTKO. Szkołę AUTKO wybrałam sobie zupełnie sama, przeglądając rankingi szkół i czytając opinie w internecie. Dlatego też z przyjemnością umieszczam własną :) Jeśli chodzi o zajęcia teoretyczne , to po wykładach z Panem Leszkiem , praktycznie nie trzeba się specjalnie przygotowywać do egzaminu.
Szczególne podziękowania jednak kieruję do mojego instruktora Pana Tomka , który nauczył mnie tak naprawdę wszystkiego (wytłumaczył jak zachować się na drodze w trudnych sytuacjach). Dziękuję Panie Tomku przede wszystkim za cenne uwagi, wskazówki, za stworzenie miłej bezstresowej atmosfery podczas szkolenia , wyrozumiałość , cierpliwość i nieustanną motywację. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM :-) OCZYWIŚCIE JESTEM NIEBYWALE SZCZĘŚLIWA I DUMNA Z SIEBIE, ALE WSZYSTKO TO CO POKAZAŁAM NA EGZAMINIE TO CIĘŻKA PRACA PANA TOMKA. On nie jest tylko instruktorem , jest na pewno fachowcem i perfekcjonistą w swojej dziedzinie -bardzo mu zależy mu na postępach kursanta. Sądzę, że z nawet najbardziej opornej osoby zrobi wspaniałego kierowcę.
Wszystkim życzę tak wspaniałego instruktora . Jeszcze raz wielkie dzięki! Pozdrawiam:-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Diana
email: alex_pawlow@vp.pl
Data: 2011-11-17 21:53:15
Treść:
---------------------
Do szkoły jazdy Autko trafiłam, ponieważ wcześniej chodziłam na kurs prawa jazdy do innej szkoły i nie udało mi się zdać za pierwszym razem, głównie dla tego, że we wcześniejszej szkole nie otrzymałam wszystkich informacji. Szkołę Autko znalazłam przez internet i to instruktorzy z tej szkoły pomogli mi zdać egzamin za drugim razem. Bardzo profesjonalne podejście, dowiedziałam się wszystkich istotnych szczegółów, które ułatwiły mi zdanie prawa jazdy i od dziś jestem kierowcą. Gorąco polecam tą szkołę.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
email:
Data: 2011-11-17 22:13:55
Treść:
---------------------
Moja historia jest taka- Od dziecka bałam się samochodów. Wszyscy wątpili czy kiedykolwiek USIĄDĘ na miejscu kierowcy ! WIęc.... wzięłam się za siebie i w tajemnicy przed całym światem poszłam do szkoły jazdy AUTKO ! Instruktor TOMEK to wspaniały nauczyciel ! Nie dość, że przygotowuje świetnie do egzaminu , to UCZY JEŹDZIĆ :) a to różnica :D:D:D 2 dni temu zdałam egzamin ( za pierwszym razem ), a egzaminator powiedział, że jestem pierwszą kobietą przy której na jezdni czuje się bezpiecznie !!!!! :) POLECAM POLECAM POLECAM !!!!!!!!!!
-----------------------

---------------------
Zastanawiacie się nad wyborem szkoły w której nauczą Was jeździć? Właśnie trafiliście we właściwe miejsce! Pozdrawiam bardzo dobrego instruktora Sebastiana, który jest zawsze miły, cierpliwy i uśmiechnięty :) POLECAM!
---------------------


Oto jego treść: Dodał: Karolina Kaczmarczyk Data: 2011-11-08 19:59:07
Treść:
---------------------
Witam;)
To nie jest mój pierwszy wpis na tej stronie. Ostatni raz pisałam tutaj w lutym zeszłego roku. To właśnie wtedy zdałam egzamin- za pierwszym razem!:)) Teraz piszę tylko z POZDROWIENIAMI dla PANA LESZKA, którego widziałam dzisiaj jadącego w okolicach ul. Komandorskiej i kiedy zobaczyłam na samochodzie napis \"AUTKO\" to od razu pojawił się uśmiech na mojej twarzy! Na prawdę ta szkoła i ludzie w niej pracujący jest/są fantastyczna/i !!! Ten czas i szkoła zostają w pamięci na baaaardzo długo, a chyba nawet na zawsze! Na koniec chciałam jeszcze POZDROWIĆ mojego instruktora SEBASTIANA- ten człowiek jest na prawdę świetny! Bijcie się o niego- a nie pożałujecie;)
Pozdrawiam WSZYSTKICH, Karolina;)))
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marcin
email: marcin18080@o2.pl
Data: 2011-11-09 06:24:32
Treść:
---------------------
dziś zdałem na A , dobra szkoła , było miło i bezstresowo. POLECAM!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Andżelika
email: andzelika_nowak@wp.pl
Data: 2011-11-03 22:35:12
Treść:
--------------------- Trafiłam do szkoły \"autko\" z polecenia koleżanki, która była bardzo zadowolona i powiedziała że na prawdę warto. Byłam osobą bardzo zrezygnowaną, ponieważ 3 razy nie udało mi się zdać egzaminu (uczyłam się w innej szkole). Wykupiłam parę godzin u P.Roberta, który pokazał mi z czym mam problem oraz nauczył spokoju i rozwagi na drodze. Wspaniały instruktor oraz wyrozumiały człowiek mogę śmiało polecić z całego serca!! Egzamin zdany od razu śpiewająco bez żadnego błędu...wszystko wykonane na spokojnie bez stresu.. uważam że byłam bardzo dobrze przygotowana! Cóż mogę więcej powiedzieć bardzo dziękuje za trud i cierpliwość oraz polecam wszystkim wahającym się ludziom : TA SZKOŁA JEST NAJLEPSZA!! A NAJLEPSZY INSTRUKTOR TO P.ROBERT!!!
ps. W przyszłości na pewno będę polecać swoim znajomym tę szkołę
Jeszcze raz DZIĘKUJE!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Grzegorz
Data: 2011-11-03 21:52:42
Treść:
---------------------
Jestem po egzaminach na B i A. Chcę gorąco podziękować instruktorowi Tomaszowi Gałczyńskiemu za profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Zdałem je bez problemu dzięki świetnemu przygotowaniu, które zawdzięczam ekipie Szkoły Autko.
Dziękuję i gorąco polecam wszystkim tę szkołę!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Justyna
email: justyna.bandarek@gmail.com
Data: 2011-10-10 18:23:03
Treść:
---------------------
Śmiało mogę powiedzieć, że szkoła nauki jazdy „Autko” to szkoła, która naprawdę uczy jeździć i buduje zdrowe nawyki u człowieka, które z pewnością będą doskonałą podstawą do rozpoczęcia nauki \"prawdziwej jazdy” w życiu codziennym – nigdy nie zapomnę o rozglądaniu się „w prawo, w lewo i do tyłu”; nie jeżdżę z Wami już prawie tydzień a do teraz boli mnie od tego kark ;).
Zajęcia teoretyczne z p. Leszkiem – no poezja, po prostu ;). Pan Leszek zarażał wszystkich entuzjazmem i w bardzo przyjemny sposób poprowadził tę, hmm... „nudniejszą”(?) część kursu. Można było tego słuchać godzinami i aż żałowałam, że tak krótko to trwało.
Na jazdy trafił mi się najlepszy instruktor jakiego można by sobie wymarzyć – SEBASTIAN. Wiecznie uśmiechnięty, wymagający i anielsko cierpliwy tłumaczył i uczył wszystkiego po kolei i w bardzo przystępny sposób. Przy nim wszystko było bajecznie proste a wątpliwości rozwiewały się same.
Dzwonił i wspierał na obu egzaminach – zdałam za drugim razem tylko dlatego, że chciałam spędzić z nim więcej czasu, hehe ;).
GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM!
Sebastian, już Ci dziękowałam, ale zrobię to jeszcze raz, tutaj – tak jak Ty nikt nie nauczyłby mnie jeździć ;). PS Chciałam podziękować także panu Mirkowi Kucharskiemu za tę jedną godzinę, którą miałam okazję z nim przejeździć.
PPS
Robię Wam całkiem niezłą reklamę i naganiam klientów spośród znajomych ;). Myślę, że tutaj należałaby się jakaś skromna nagroda, np. w postaci bonu na uścisk ręki pana Leszka, hmm? :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Aleksandra
Data: 2011-09-26 20:53:56
Treść:
---------------------
miło było i szybko się skończyło :(
instruktorzy wyśmienici, egzamin zdany!
polecam ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
email: agusiq1@wp.pl
Data: 2011-09-09 20:24:31
Treść:
---------------------
Witam,
Polecam gorąco tą szkołę jazdy.
Wykłady z p.Leszkiem- no cóż.............
Pan Leszek na wykładach daje z siebie wszystko, tłumaczy bardzo jasno i zrozumiale opierając się na przykładach.
Jazdy i znowu pan Leszek :)
Bardzo dziękuje PANIE LESZKU za idealnie przekazaną wiedzę, za cierpliwość i mobilizację. i za to poczucie humoru :), którego będzie mi brakować ;)
POLECAM AUTKO :)
WARTO- przygotują Cię solidnie do egzaminu!!!
PS. Zdałam za 1 razem.
Tak miało być :)

-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotr
email: piotrgalan@gmail.com
Data: 2011-09-05 22:24:17
Treść:
---------------------
\"Zabiłem byka cóż to dla mnie byk, krew z niego sika siku siku sik ;) \"
Podziękowania dla Sebastiana. Egzamin za pierwszym razem - i to bez stresu. Przyszedł wspierać nas na egzaminie, szefie tłukli się o niego konkurenci- czas na podwyżkę bo go panu podkupią ;)
Dziekuję i powodzenia dla kolejnych, z takim stuffem przyjmność i gwarancja!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mariusz
Data: 2011-09-05 21:13:30
Treść:
---------------------
Cóż mogę napisać? Z pewnością to, że Autko jest szkołą godną polecenia. Przyjemna atmosfera ze strony instruktorów sprawia, że na kolejne spotkania przychodzi się z przyjemnością. W tym miejscu chciałbym podziękować Panu Tomaszowi za świetne przygotowanie od strony praktycznej. Egzamin na kategorię A zdany za pierwszym razem.
Raz jeszcze polecam.
Pozdrawiam serdecznie.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł
email: lilid@poczta.fm
Data: 2011-09-05 16:46:54 Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy Autko.
Dziś zdałem na kat.A za pierwszym podejściem:-)
Miła atmosfera i bardzo dobrzy fachowcy.Polecam instruktora Tomasza G. fajny i cierpliwy gość:-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Rita S.
email: dari78@o2.pl
Data: 2011-08-30 17:14:46
Treść:
---------------------
Zdalam za pierwszym razem!!!
Gorąco polecam \"AUTKO\".Jest najlepszą szkołą pod słońcem,rzetelnie ,sumienie i profesjonalnie przygotowującą do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego w WORDzie.Na zajęciach panuje fantastyczna atmosfera.Wykłady prowadzone przez Pana Tomka G. byly zrozumiałe ,ze stoickim spokojem odpowiadał na wszystkie nasze pytania.Dziękuję!
Również pragnę podziękować Panu RATOWNIKOWI za ciekawe zajęcia i przydatne wskazówki.
Szczególnie chcę podziękować PANU ROBERTOWI W. za anielską cierpliwość, zaangażowanie, mobilizację, cenne porady i miłą atmosferę podczas jazd i fachowe przygotowanie mnie do egzaminu, Który zdałam za pierwszym razem.
Jeszcze raz dziękuję za dobre szkolenie.POLECAM!!!
P.S.Jeżeli komuś źle jezdzi się z instruktorem,jak najszybciej zgłoś sie do Pana Leszka P.
i poproś o zmianę instruktora.OPŁACA się!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Rafał B.
email: rafalbed@gmail.com
Data: 2011-08-18 22:43:28
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę jazdy Autko. Dzięki wykładom P. Leszka zero problemów ze zrozumieniem teorii. Dzięki jazdom tytułowym autkiem z Panią Agnieszka i Panem Mirkiem egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie!
Pora na kat. A. Pan Tomek też bardzo fajnie przygotował do egzaminu, co skutkowało zdaniem również za pierwszym razem, i tym razem też... Ani jednego błędu!
Szkoda, że Autko nie ma kursów na kat. C+E...
Jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo polecam szkołę innym!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maciek K.
Data: 2011-08-12 14:19:24
Treść:
---------------------
SZKOŁĘ AUTKO polecam wszystkim stojącym przed trudnym wyborem. Sam sporo szukałem. Dziś mogę śmiało stwierdzić ze był to trafny wybór.
ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!
Serdeczne podziękowania PANU BOGDANOWI za odpowiednie przygotowanie, cierpliwość, cenne porady, miłą atmosferę podczas zajęć praktycznych. Oczywiście zachęcam do uczestnictwa w wykładach PANA LESZKA. Ułatwiły mi to zdanie części teoretycznej, ale przede wszystkim świetne podstawy do zajęć praktycznych. JESZCZE RAZ POLECAM.
DZIĘKUJE WAM PANOWIE.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
email: dkni41@tlen.pl
Data: 2011-08-05 00:11:57
Treść:
---------------------
Wczoraj zdałam prawo jazdy kat. A :)
Panu Tomkowi należy się medal za wytrwałość i cierpliwość, gdyż nie byłam łatwym materiałem do nauki :) tym bardziej polecam:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jadwiga Szczepaniak
email: jzszczepaniak@poczta.onet.pl
Data: 2011-08-03 23:22:20
Treść:
---------------------
Zdałam dzisiaj egzamin!
Mam prawo jazdy! ( i 60 lat i 3 oblane egzaminy półtora roku temu).
Z dokształtem trafiłam na szczęście do AUTKA.
Teoria - oczywiście p.Leszek - ciekawie i dokładnie.
Jazdy z p.Zenkiem uczą spokoju i właściwego dystansu.
Jazdy z p.Tomkiem - super profesjonalizm.
Zdałam za drugim razem, pierwszy raz jednak zjadły mnie nerwy.
Ale za to dzisiaj poszło OK.
Jeszcze raz - WIELKIE DZIĘKI, panie Tomku.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotr
email: pihu_17@tlen.pl
Data: 2011-08-03 21:36:16
Treść:
---------------------
Właśnie dzisiaj zdałem egzamin na kategorię A. BEZBŁĘDNIE:D uczył mnie jeździć Pan Tomek, którego serdecznie polecam. Uprzejmy i konkretny facet. Polecam szkołę AUTKO, bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm! Pozdrawiam;)
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :