Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :



Oto jego treść:
Dodał: M
email: mis.marta86@gmail.com
Data: 2017-09-15 18:27:33
Treść:
---------------------
Polecam AUTKO.!!!Zdałam egzaminy wewnętrzne i państwowe za 1szym razem! Przed kursem nawet o tym nie snilam. A wszystko dzieki instruktorowi SEBASTIANOWI KOCIKOWI! Mlody, kompetentny,rzetelny, wyrozumilaly i cierpliwy, a przy tym pełen poczucia humoru 😊Nauka jazdy z nim to sama przyjemność nawet dla kogoś kto tak jak ja pierwszy kontakt ze sprzęgłem ma na 1 jeździe. Ten instruktor potrafi zdziałać cuda! Nie mogłabym wspomnieć też o wykładach prowadzonych przez pana Leszka. Nie sądziłam,że przepisy ruchu drogowego mogą być ciekawe i w tak zrozumiały sposób wyjaśnione,oparte wieloma przykładami i anegdotami.
Polecam AUTKO i Instruktora Sebastiana wszystkim i każdemu z osobna!!😊
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Lucica
email: lucicakucharec@gmail.com
Data: 2017-08-09 14:56:07
Treść:
---------------------
Bardzo serdecznie polecam. Teorie u Pana Leszka do dzisiaj dokładnie pamiętam, pomimo że było to jakiś czas temu. Jazdy miałam z panem Mirkiem Kucharskim, którego każdemu z czystym sercem polecam. Pomimo moich bardzo głupich czasami błędów zawsze cierpliwie tłumaczył i nigdy się nie denerwował i nauczył mnie naprawdę jeździć. Teraz po zdanym egzaminie napewno nie będę się bała jeździć.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz
email: mziomek17@gmail.com
Data: 2017-08-04 11:48:19
Treść:
---------------------
Z całego serca polecam szkołę Autko, lekcje teoretyczne świetnie prowadzone przez Pana Leszka, a jazdy z Sebastianem zawsze na wysokim poziomie. Polecam !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia P.
email: putyshyna.k@gmail.com
Data: 2017-07-28 14:15:34
Treść:
---------------------
Jestem szczęściarzem, bo zawsze trafiam na najlepszych nauczycieli. Szkoła \"AUTKO\" jest tego potwierdzeniem!
Mogę zapewnić wszystkich, iż teoria była prowadzona bardzo ciekawie i zrozumiale. Po zajęciach wcale nie odczuwałam zmęczenia, a nawet chciało mi się dowiedzieć coraz więcej i trudno było doczekać się następnych wykładów.
Uważam, że umiejętność wywołania ogromnego i prawdziwego zainteresowania jest jedną z najważniejszych cech nauczyciela.
Jazdy miałam z Tomkiem Marczakiem. Zajęcia były prowadzone w sposób, który najbardziej mi odpowiada. Spokojnie, bez stresu, dzięki czemu od początku w ogóle nie boję się jeździć samochodem. Zawsze pochwali jak zrobisz coś dobrze (dla mnie to jest bardzo!! ważne) oraz wskaże na wszystkie słabe strony i wytłumaczy jak je poprawić. Nie było żadnych problemów również z ustaleniem terminów jazd.
Rezultatem mojej przygody z tą szkołą jest zdany za PIERWSZYM razem egzamin teoretyczny oraz praktyczny!
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Andżelika
Data: 2017-07-24 21:41:26
Treść:
---------------------
Zdane za pierwszym na kat. B :) Dziękuje Panu Tomaszowi G. który przygotowywał mnie do tego egzaminu. W szkółce panuje miła atmosfera, instruktorzy mają profesjonalne podejście do kursantów, wykłady są prowadzone w bardzo ciekawy i przyjemny sposób.
Szkółka godna polecenia :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Krzysztof
Data: 2017-07-13 23:33:09
Treść:
---------------------
Pan Robert - wymagający, czasem złośliwy :) ale zmotywuje i co najważniejsze dobrze przygotuje do egzaminu, a przy okazji jeździć nauczy.
Pozdrawiam i polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Gabriela
email: gabrielaszulikowska@op.pl
Data: 2017-07-05 15:27:23
Treść:
---------------------
Super Szkoła:)
Robiłam tu tylko dodatki, gdyż kurs zrobiłam w innej szkole. To był wspaniały wybór:) Pani Agnieszka cierpliwa, uśmiechnięta, bardzo profesjonalna, ma talent do obcowania z ludźmi, a co najważniejsze potrafi wyjaśnić wszystko tak że staje się banalnie proste. Mam wrażenie, że Jej dewiza jest to, iż \"wszystko jest trudne nim stanie się proste\". Polecam gdyż dzięki Pani Agnieszce nareszcie zdałam:):):):)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Edyta
email: edyta.bonarek@gmail.com
Data: 2017-06-28 14:58:17
Treść:
---------------------
Witam, polecam gorąco Szkołę Jazdy Autko. Miałam jazdy z instruktorem Mirkiem i zdałam za pierwszym razem :D Cierpliwy i dokładny pod każdym względem. Będę miło wspominać :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Pitor
Data: 2017-06-27 14:56:24
Treść:
---------------------
Kat. A, Intruktor - Tomasz G, zdane za pierwszym razem.
Pan Tomek jest swietnym nauczycielem, w trakcie kursu uczy panowac nad motocyklem, uczy techiniki dobrej jazdy, swietnie tlumaczy, dodatkowo dobrze przygotowal mnie do samego zdawania egzaminu. Na poczatku trenowalismy zadania na placu, potem wyjazdy na miasto, na sam koniec wyjazdy mieszane. Taki system bardzo mi sie spodobal, idac na egzamin czulem sie swietnie przygotowany.
Polecam wszystkim
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tomek
email: zmjzhhdm@vomoto.com
Data: 2017-06-26 20:18:09


Treść:
---------------------
Super szkoła. Dziękuję serdecznie za miłą atmosferę. Bardzo profesjonalne zajęcia teoretyczne z człowiekiem urodzonym do prowadzenia takich zajęć - Panem Leszkiem. Polecam instruktora Tomka, powtarza milion razy, cierpliwie wyjaśnia, uczy jeździć. Po długiej przerwie udało się! Pozdrawiam
-----------------------
Oto jego treść:
Dodał: Przemek
Data: 2017-06-26 16:33:55
Treść:
---------------------
Zostałem b. dobrze przygotowany do egzaminu kat. A przez instruktora Tomka Gałczyńskiego. Plac manewrowy w bardzo podobnym układzie jak na egzaminie, wszystkie ćwiczenia omówione. Dla błędów zawsze były wskazówki jak się nich wystrzegać. Egzamin na mieście również nie sprawił problemu - trasa była już dobrze objeżdżona podczas kursu. Zdane za pierwszym podejściem. Polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Włodek
Data: 2017-06-18 14:40:20
Treść:
---------------------
Witam
Z przyjemnością, już po wyzwaniach egzaminacyjnych, polecam szkołę Autko. Posiadając od dwudziestu lat uprawnienia kat B, postanowiłem rozszerzyć je jeszcze o kat. A. Wszystkich rozszerzających uprawnienia do kierowania pojazdami zachęcam do przejścia pełnego szkolenia teoretycznego, to rzeczywiście odświeża wiedzę. Szczególnie sposób szkolenia i podejście Pana Leszka :). Od szkoły otrzymałem testy elektroniczne do ćwiczeń i to, oraz odrobina sumiennych powtórek, zagwarantowało zdanie teorii bez problemu. Praktyka z Panem Tomkiem to profesjonalnie prowadzone lekcje i cenne uwagi, żadnego zbędnego gadania, konkretnie i do przodu. Egzamin zdany, nie mogło być inaczej po takim przygotowaniu. Polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Joanna&Aleksandra
email: olamatysek@gmail.com
Data: 2017-06-12 18:10:01
Treść:
---------------------
Polecamy wszystkim szkołę jazdy \"Autko\"! Ciekawie prowadzony kurs teoretyczny z p. Leszkiem! Najlepszy instruktor - SEBASTIAN (konkretny, wymagający i świetnie przygotowywujący do egzaminu). Po prostu instruktor z pasją!
Dziękujemy!
Joanna&Aleksandra
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Krysia
Data: 2017-06-10 13:02:56
Treść:
---------------------
Witajcie!
Niedawno dołączyłam do grona szczęśliwych kursantów, którzy zdali egzamin na prawo jazdy ZA PIERWSZYM RAZEM! :d To nie byłoby możliwe, gdyby nie rewelacyjna i wykwalifikowana karda szkoleniowców.
Pan Leszek prowadził zajęcia teoretyczne w bardzo przystępny i dynamiczny sposób, zwracając naszą uwagę na wszystkie niezbędne elementy, a także dbając o przyjemną atmosferę.
Prawdziwa zabawa zaczęła się jednak z chwilą uruchomienia samochodu pod czujnym okiem PANA ROBERTA! Z tego miejsca chciałabym jeszcze raz bardzo mu podziękować! Z czystym sumieniem mogę napisać, że miałam NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA, na jakiego mogłam trafić. Pan Robert wykazał się olbrzymią cierpliwością i zrozumiem. ZAWSZE starał się dostosować sposób przekazywania wiedzy do danej sytuacji. Otrzymałam od niego same cenne wskazówki - nie tylko dotyczące poruszania się po strefie egzaminacyjnej, lecz wykonywania prawidłowych manewrów, bezpiecznej jazdy i sposobu umiejętnej analizy każdej sytuacji na drodze. Co ważne, ponieważ zawsze mam mnóstwo spraw na głowie i wiecznie za czymś gonię, Pan Robert STALE MOTYWOWAŁ mnie do ustalania terminów kolejnych jazd, a także samych egzaminów, aby IŚĆ ZA CIOSEM. Gdyby nie ustalanie DEADLINÓW pewnie wciąż straszyłaby mnie \"wizyta\" w WORDzie.
Jeśli zastanawiacie się, z kim rozpocząć część praktyczną kursu, bez zastanowienia POLECAM PANA ROBERTA. Dodatkowym atutem tego instruktora jest świetne poczucie humoru i statystyki, które potwierdzają jego skuteczność.
Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Beata
email: tarnawska.beata@gmail.com
Data: 2017-06-08 15:00:51
Treść:
---------------------
Polecam Autko! Świetna atmosfera. Teoria z Panem Leszkiem: konkretnie i miło. Super instruktor - Pan Robert. Wiedza i umiejętności idealnie przekazane. Po kursie w Autku egzamin zdaje się bezproblemowo!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ariadna
email: ariadna95@wp.pl
Data: 2017-06-08 13:28:28
Treść:
---------------------
Przed chwilą odebrałam swoje pierwsze prawo jazdy! =D A to wszystko za sprawą tej świetnej szkoły. Z całą odpowiedzialnością polecam \"autko\", prowadzący poświęcają dużą uwagę nad bezpiecznym sposobem jazdy kursanta. Zależy im aby sama jazda jak i egzamin w WORDZie sprawiał przyjemność i był prościzną. Jeżeli kursant sobie nie radzi to do końca motywują i cierpliwie tłumaczą dane manewry, a na egzamin przepuszczają dobrze już jeżdżących przyszłych kierowców. Ja mogę się pochwalić egzaminem praktycznym zdanym za pierwszym razem!!!! =D =D Na pewno większości kursantów autka także pierwszy egzamin nie sprawił trudności i mają już w swoich rękach ten wymarzony dokument. Polecam Ariadna P. ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tomasz.K
Data: 2017-06-05 09:35:00
Treść:
---------------------
Najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu.Z polecenia brata.Faktycznie nie zawiodłem się ani z teori ani z praktyki.Każdy z Sebastianem który zwracał uwagę na detale pierwsza klasa.I zdany egzamin chodź trochę mi to zajęło.Jeszcze raz polecam \"Autko\".Pozdro Seba!!!Dziękuję.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Julia
email: juliajacewicz@gmail.com
Data: 2017-05-31 16:13:25
Treść:
---------------------
Egzamin w WORDZIE zdany za 1 razem! Jestem mega zadowolona. Atmosfera super, zawsze można się było ze wszystkim dogadać i ustalić odpowiednie terminy. Jazdy miałam z Sebastianem i to było najlepsze co mogło mi sie przytrafić :) bardzo dobrze mi wszystko wytłumaczył i poprawiał błędy. Z jazd wracałam zawsze zadowolona i pełna uśmiechu, bo dzięki Sebastianowi jazda sprawiała mi przyjemność, zreszta nadal sprawia. Nie mogłam trafić na lepszego instruktora! Napewno wszyscy którzy zapiszą się na kurs tutaj się nie zawiodą, więc nic tylko gnać do autka i zapisywać sie na kurs :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tusia
email: martajozefowicz1991@wp.pl
Data: 2017-05-27 08:43:41
Treść:
---------------------
Autko rulez! Egzamin zdany za pierwszym razem. Teoria prowadzona przez przesympatycznego Pana Leszka super zrozumiala,obsluga w biurze przemila,jezdzilam z Panem Norbertem,pozdazdroscic cierpliwosci,opanowania a jednocześnie poczucia humoru,zostalam swietnie przygotowana do egzaminu w beztresowej atmosferze,goraco polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patryk
email: patryklan@vp.pl
Data: 2017-05-23 20:02:11
Treść:
---------------------
Świetnie wspominam swoją przygodę z \"Autkiem\". Począwszy od miłej atmosfery na wykładach (które prowadzone były w niezwykle energiczny i przystępny sposób), na samych jazdach skończywszy. Przemiłe jazdy w rytmie disco-polo w towarzystwie pana Sebastiana skutkowały zdaniem za PIERWSZYM RAZEM. Na egzaminie nie było zaskoczeń, ponieważ zostałem wyczulony na miejsca szczególnie trudne. Reasumując jeżeli ktoś szuka rzetelnego kursu który faktycznie nauczy go jeździć polecam AUTKO oraz pana Sebastiana(cierpliwości to mu nie brakuje).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patryk
email: patrykgorki@o2.pl
Data: 2017-05-19 09:27:02
Treść:
---------------------
Jako kolejna osoba potwierdzam ze OSK Autko bardzo dobrze nauczy Cię jezdzic. Teoria prowadzona przez pana Leszka bardzo ciekawie, ze nawet mimo godzin popoludniowych chciało się słuchać. Czesc praktyczna miałem z Tomkiem M., którego serdecznie polecam - cierpliwy, wyluzowany i bezproblemowy w kwestii ustalania spotkan - czyli taki jaki powinien byc wymarzony kazdy instruktor. Teoria i praktyka za pierwszym razem, dzieki.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marcin
email: marcinw9797@gmail.com
Data: 2017-05-18 17:07:44
Treść:
---------------------
Polecam i zachęcam do robienia kursu w Autku teoria przedstawiona konkretnie w nie nudzący sposób przez P.Leszka bardzo sympatyczny czlowiek jazdy z Paanem Tomkiem rowniez rewelacja czuć ze mamy przyjemnosc uczyc sie od profesjonalistow cenne wskazowki i rady pozwolily zdac egzamin za drugim razem(kat A2) chociaz mysle ze gdyby nie stres to udalo by sie za pierwszym razem jak najbardziej polecam ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Basia
email: b.dabrowska5@gmail.com
Data: 2017-05-11 09:46:31
Treść:
---------------------
Z całą pewnością mogę polecić tą szkołę. Teoria wyłożona bardzo dokładnie i rzeczowo, wszystko pokazana na przykładach tak aby dobrze zapadło w pamięć :) Jeśli chodzi o praktykę polecam instruktora Tomka Gałczyńskiego, bardzo sympatyczny, cierpliwy, dobry nauczyciel :) wszystko pokaże jak trzeba w kilku sposobach tak aby dobrać sobie najlepszy, uczy przede wszystkim jazdy co w innych szkołach nie zawsze jest możliwe. Zarówno wyjazd na miasto jak i plac manewrowy nie będzie stanowił problemów. Polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Gosia
email: mal.glinska@gmail.com
Data: 2017-05-09 17:47:27
Treść:
---------------------
Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. W dodatku nie ma problemu z dopasowaniem zajęć teoretycznych i praktycznych pod swój grafik. Teoria przedstawiona w przystępny i prosty sposób, w trakcie kursu otrzymujemy wiele cennych rad. W szczególności polecam instruktora Tomka Marczaka - super cierpliwy, a jazdy w jego towarzystwie to sama przyjemność! Tomek nie tylko uczy, jak zdać egzamin za pierwszym razem, ale jak być dobrym kierowcą i prawidłowo i bezpiecznie jeździć w przyszłości.
Dziękuję wszystkim z Autka za wspaniałą atmosferę i zdany egzamin! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Justyna c.d.
email: jusbed@wp.pl
Data: 2017-05-08 22:26:08
Treść:
---------------------
Zapomniałam dopisać, że po egzaminie usłyszałam od egzaminatora: \"Ma pani dobre nawyki i nauczono Panią prawidłowo jeździć? Która to szkoła tak dobrze przygotowuje do jazdy? Pan egzaminator aż zerknął na napis na FIACIE 500:) ----AUTKO!!!!!!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Justyna- Fiat 500
email: jusbed@wp.pl
Data: 2017-05-08 22:16:01
Treść:
---------------------
Cztery miesiące zbierałam się, żeby napisać nietuzinkową opinię o tej szkole...do kursu przekonywałam się bardzo długo, jednak postanowiłam spróbować za namową sąsiada Sebstiana, który zasugerował mi wybór FIATA 500- i to był strzał w 10:)
Ale od początku...pan Leszek z pełnym zaangażówaniem i profesjonalizmem przekazał wiedzę teoretyczną, która na drodze się przydaje w trakcie jazdy. Sympatyczny i z poczuciem humoru a przy tym ciepły i wyrozumiały- nawet dla BLONDYNEK! :) Bardzo przekonała mnie charyzma Pana Leszka i jego faktyczne zainteresowanie kursantami. Uwierzcie mi, że będę mocno zapamietaną kursantką, o której mam nadzieję będą krążyć legendy o co niewątpliwie zadba mój INSTRUKTOR NUMER 1- SEBASTIAN:) z dużą cierpliwośćią, wyczuciem i dawką humoru, czasem do łez wyprowadził mnie na drogi Wrocławia i z pomocą FIATA 500 -zdałam za pierwszym razem! A to najlepiej świadczy o SZKOLE JAZDY AUTKO! Poleciłam juz kilku osobom, które realizują mam nadzieję kurs i jak to czytają to w pełni zgodzą się z moją opinią:) Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie, cierpliwość do opornej na przestrzeganie kolejności sprzęgła biegów i hamulca blondynki- jestem bardzo wdzięczna i zawsze swój kurs będę pamiąetała jako jedną z ciekawszych przygód w moim życiu. NAPRAWDĘ POLECAM:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł
email: ptccichy@wp.pl
Data: 2017-05-08 17:53:54
Treść:
---------------------
Bardzo miło wspominam kurs w tej szkole. Nie wiem jak wyglądają inne szkoły, ale samo miejsce robi wrażenie skromnego. Może to stworzyć jakieś mylne wrażenie nt. samej szkoły, bo jej siła tkwi w tym co najważniejsze - czyli w ekipie. Pan Leszek na teorii zadziwia świeżością wykładu, a przecież musi ten materiał w nieskończoność powtarzać. Praktyka z Panem Sebastianem przejemna, często zabawna, a przede wszystkim solidnie przygotowująca do bycia kierowcą, nie tylko do bycia egzaminowanym. Jednym słowem profesjonaliści.
Dziękuję, pozdrawiam, polecam. -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Gosia
Data: 2017-05-05 23:05:56
Treść:
---------------------
Dodatkowe jazdy w Szkole \"Autko\", okazały się strzałem w dziesiątkę. Ogromna wiedza, doświadczenie oraz chęć podzielenia się nimi z kursantem sprawia, że egzamin staje się już tylko formalnością. Dziękuję Sebastianowi nie tylko za to, ale także za niekończące się pokłady cierpliwości i profesjonalizm. A łuk można pokonać nie patrząc na słupki, trzeba sobie tylko wyobrazić, że ich tam nie ma, przecież to linie są najważniejsze :-).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
email: luki6625xd@wp.pl
Data: 2017-04-26 16:44:18
Treść:
---------------------
Witam ;) serdecznie polecam szkołę nauki jazdy \"Autko\" dzięki niej stałem się pewniejszy siebie i byłem dobrze przygotowany na egzamin państwowy. Prowadzone tam zajęcia teoretyczne słucha się z przyjemnością a jazda samochodem to prawdziwy komfort. Dziękuję bardzo i polecam szczególnie dla osób które zamierzają zacząć prawko przed osiemnastką ... :D -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia Kalman
email: katarzyna.kalman@interia.pl
Data: 2017-04-20 20:22:22
Treść:
---------------------
Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy AUTKO , to najlepszy wybór we Wrocławiu :)
Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Ogromne podziękowania należą się Panu Robertowi z którym miałam jazdy i nauczył mnie tego co wydawało się na początku nie do opanowania. Naprawdę jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wyrozumiałość, zrozumienie, wiarę we mnie i przede wszystkim za miłą atmosferę :)
Panu Leszkowi dziękuję za bardzo dobrze przeprowadzone wykłady, które świetnie przygotowują do egzaminu. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: najstarszy3d@wp.pl
Data: 2017-04-07 17:41:30
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Autko. Teoria wyłożona w prosty, konkretny i bardzo przyjemny sposób.
Moim instruktorem był Pan Robert Wierus, któremu bardzo dziękuję za wytrwałość i spokój w uczeniu mnie co zaowocowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Pan Robert jest osobą o ogromnej wiedzy, spokojną, cierpliwą, uczy w sposób, który bardzo preferuję czyli daje swobodę jazdy kursantowi ale cały czas jest czujny i kontroluje sytuację w 100%. Gorąco polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotrek
Data: 2017-03-30 18:59:37
Treść:
---------------------
Polecam serdecznie szkołę jazdy Autko. Wprawdzie kursu u nich nie robiłem ale wziąłem u p.Tomka G. dodatkowe jazdy na kat A i bez poblemu zdałem egzamin. Bardzo sympatyczny i konkretny człowiek, pomógł mi mocno. Zdecydowanie POLECAM :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Blanka
email: blanka.osmelak@gmail.com
Data: 2017-03-30 10:02:10
Treść:
---------------------
Bardzo dziękuję Sebastianowi nie tylko za mile spędzony czas ale przede wszystkim za ogrom wiedzy jaki mi przekazał. No i oczywiście ze cierpliwość :) Zdałam za pierwszym razem (w co nie chce mi się wierzyć do dzisiaj bo byłam opornym uczniem). Pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: mencrew@wp.pl
Data: 2017-03-29 20:56:38
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy AUTKO, teoria bardzo dobrze wytłumaczona przez Pana Leszka i co najważniejsze - nie nudziła :) Jazdy z Panem Tomaszem były czyste przyjemnością, bardzo polecam:)
Egzamin zdany!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jola
Data: 2017-03-29 10:31:20
Treść:
---------------------
Polecam z całego serca! Długo się broniłam przed rozpoczęciem kursu- myślałam, ze to nie jest dla mnie, że najlepiej czuje się na siedzeniu pasażera. Rozpoczynając kurs praktyczny, zaznaczyłam, ze będę ciężkim przypadkiem, panikowałam już na samą myśl, że będę siedziała za kierownicą. Poprosiłam o cierpliwego i wyrozumiałego instruktora.
Pan Leszek podjął wyzwanie!
Panika była- owszem, ale tylko na pierwszej jeździe, no może dwóch…a kolejnych nie mogłam się już doczekać :)
Rewelacyjna atmosfera, indywidualne podejście do kursantów, pełen profesjonalizm!
W Autku nie uczą jak zdać egzamin, uczą jak jeździć, jak poczuć samochód, jak się zachować na drodze. Uczą jak być kierowcą-wytrawnym kierowcą!
Na egzamin poszłam pewna swoich umiejętności, poszłam do WORDu zdać egzamin!
I tak też się stało, zdałam za pierwszym razem.
Polecam! Polecam! Polecam!
Panu Leszkowi dziękuję za wiarę w moje możliwości i bezustanną motywację!
PS.Noga na sprzęgle już się słucha i grzecznie spoczywa na dywaniku:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Daniel
email: d.odolczyk@gmail.com
Data: 2017-03-28 22:24:47
Treść:
---------------------
Gorąco polecam. Kurs cały zrobiłem w 7 tygodni. Święta nauka. Jazdy z Sebastianem były super, przelewa bardzo dużo dobrych rad które wykorzystałem na egzaminie. Egzamin zdany na 1 podejściem.
----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Przemek email: zeusxx9@gmail.com
Data: 2017-03-22 17:49:22
Treść:
---------------------
Bardzo dobra szkoła jazdy.
Na instruktora mogę polecić Pana Mirka, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda B.
email: magda.bobko@gmail.com
Data: 2017-03-16 15:56:00
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę Autko. Zarówno pan Leszek, jak i instruktorzy - pełen profesjonalizm, mnóstwo cierpliwości i miła atmosfera. Dzięki Sebastianowi zdałam za pierwszym razem!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Weronika
email: wemik10@gmail.com
Data: 2017-03-20 17:33:44
Treść:
---------------------
Polecam bardzo! Zdane za pierwszym podejściem. Super atmosfera, dużo cierpliwości i profesjonalne podejście. W szczególności polecam pana Sebastiana i dziękuję serdecznie :)
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Maciek
Data: 2017-03-15 14:40:16
Treść:
---------------------
Egzamin na kategoria A DZisaj zdałem za pierwszym razem
Pan Tomek jest super instruktorem bardzo mi pomógł
Polecam !!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tomasz
Data: 2017-03-07 18:25:11
Treść:
---------------------
Dziś zdałem egzamin praktyczny na kategorię A. Wszystko dzięki OSK Autko i instruktorom.Panie Tomaszu ,panie Leszku wielkie dzieki !!!
-----------------------




strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :