Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 :



Oto jego treść:
Dodał: Asia
email: asiulka15.94@gmail.com
Data: 2019-06-15 15:16:15
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia kierowców . Egzamin zdany za pierwszym razem . Super podejscie do przyszłego kierowcy. zero spiny wszystko na luzie .
Mega gorąco polecam !!!!!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ola
email: aleksbieniak00@icloud.com
Data: 2019-06-13 17:56:09
Treść:
---------------------
Bardzo polecam tę szkołę jazdy! W szczególności Pana Mirosława, dzięki któremu udało mi się zdać w WORD’zie za pierwszym razem. Bardzo sympatyczny instruktor, a przy okazji oaza spokoju.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: T. Szepiela
email: tesa06@interia.pl
Data: 2018-12-13 08:31:02
Treść:
---------------------
Witam. 12.12.2018 r godz 9,42 to dzień w którym zdałam egzamin , wspaniałe uczucie triumfu !! A zacznę od początku , jest to wspaniała szkoła dla przyszłych kierowców. Wykłady z p. Leszkiem to miodzio , nawet na moje niemądre pytanie p. Leszek odpowiedział z taką powagą że uwierzyłam w swoją mądrość ( śmiech) . A teraz moja nauka jazdy z p.Mirkiem ech tyle by można o Nim napisać ale ja napiszę króciutko -człowiek o wielkim sercu -**. Jazdy z Mirkiem to sama przyjemność , krok po kroku uczył mnie choć nie powiem czasami miałam dość ale On uparcie mówił dasz radę , walcz, nie poddawaj się , bądz twarda. Nigdy nie zawiódł , zawsze spokojny ,uśmiechnięty gotowy toczyć bój ze mną (śmiech) jestem uparta czasami wręcz kłótliwa że to ja mam rację taki charakterek mam .Mirek cierpliwie znosił to chwała Mu za to . Do końca trwał na posterunku żeby dodać otuchy , wesprzeć swoim spokojem i uśmiechem. Przyszłym i obecnym kursantom życzę takie instruktora jak p. Mirek z OSK AUTKO. Podziękowania dla p. Joli ***MIRKU jesteś *WIELKI* dziękuję i do zobaczenia
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Tomek.M.
email: tomaszek13m@op.pl
Data: 2018-12-07 15:13:51
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę Autko,bo pracuje tam super kadra. Wczoraj zdałem egzamin na prawo jazdy i przy tej okazji chciałbym podziękować - panu Leszkowi,za wykłady przeprowadzone w bardzo ciekawy i humorystyczny sposób -pani Joli ,za to,że zawsze służy pomocą i wesprze dobrym słowem Ale największe podziękowania należą się panu Mirkowi,bo to dzięki Niemu jestem kierowcą. To niezwykle cierpliwy człowiek.Zależy Mu na tym,żeby kursant nie tylko zdał egzamin,ale by nauczył się dobrze i bezpiecznie jeżdżić.Każdemu życzę takiego instruktora.Dziękuję !!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Piotrek Mierzejewski
email: baracus1@o2.pl
Data: 2018-12-06 15:28:30
Treść:
---------------------
Wszystkim niezdecydowanym gorąco polecam Szkołę Jazdy \"Autko\" i Pana Tomasza G. (bez nazwiska - RODO) jako Instruktora nauki jazdy, czy to auto, czy też motor.
Pan Tomasz G. z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem prowadził ze mną zajęcia praktyczne. Skupiał się przy tym na moich słabych punktach, co pozwoliło mi z większą pewnością siebie podejść do egzaminów. W razie potrzeby, nie było problemu z umówieniem się na dodatkowe jazdy tuż przed samym egzaminem. Godziny zajęć również bardzo elastyczne.
Dziękuję Panu Tomaszowi G. za życzliwość, cierpliwość i przede wszystkim za skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy kat.A. Chciałbym również podziękować Wszystkim Osobom, które przyczyniły się do zdania przeze mnie egzaminu, choćby poprzez podstawienie motoru na egzamin. Dziękuję i naprawdę polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patryk
email: patryk.photography@interia.pl
Data: 2018-11-29 23:44:29
Treść:
---------------------
Szkołę jazdy AUTKO wybrałem po wielu dobrych opiniach innych osób i mogę stwierdzić iż opinie tych ludzi były prawdą. Zajęcia z teorii prowadzonę są profesjonalnie i przede wszystkim z humorem dzięki czemu łatwiej jest cokolwiek zapamiętać. Po zakończeniu zajęć z teorii przyszedł czas na zajęcia praktyczne których uczyłem się pod czujnym okiem pana Roberta który za każdym razem kiedy popełniłem błąd wyjaśnił mi co zrobiłem źle i jak mam tego unikać w przyszłości (za co bardzo dziękuję). Na zajęciach u pana Roberta zawszę czułem się pewniej w samochodzie ponieważ wiedziałem że jeśli popełnię jakiś błąd to pan Robert zaraz wyjaśni mi na czym ten błąd polegał i jak mam go następnym razem uniknąć. Dzięki profesjonalnym zajęciom teoretycznym i bardzo profesjonalnym zajęciom praktycznym dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kategorii B i za każdym razem gdy wsiadam do samochodu czuję się pewnie ponieważ szkoła jazdy AUTKO przygotowała mnie na wszystko co czeka mnie na drodze. Bardzo polecam tą szkołę każdemu kto chce zdać prawo jazdy ale przede wszystkim każdemu kto chce czuć się PEWNIE w samochodzie, co do zajęć praktycznych bardzo polecam pana Roberta ponieważ jeżdząc z tym panem każdy wasz błąd zostanie od razu wyjaśniony a wy dostaniecie radę jak tego błędu unikać. Chciałbym bardzo podziękować szkole jazdy AUTKO za świetne przygotowanie mnie do egzaminu a także panu Robertowi że mimo iż często zdażało mi się popełniać błędy on był w stosunku do mnie cierpliwi i za każdym razem powtarzał mi co robię źlę. Dziękuję i Pozdrawiam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
Data: 2018-11-27 16:43:17
Treść:
---------------------
Polecam wszystkim serdecznie. Profesjonalne podejście zarówno do teorii jak i jazdy. W szczególności polecam Pana Mirka, jazdy z Nim to czysta przyjemnośc
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Bartosz
email: bartosz.szepiela96@interia.pl
Treść:
---------------------
Dziś zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii B. Chciałbym, bardzo podziękować P.Leszkowi za profesjonalne wykłady na których, nie brakowało również dobrej zabawy, w moim przypadku aż chciało się iść na teorie, świetne podejście bardzo sympatyczny człowiek. A za nauki jazdy chciałbym bardzo podziękować P. Mirkowi świetne podejście do kursanta, zawsze uśmiechnięty, pełen optymizmu i co najważniejsze cierpliwy, spokojny człowiek. Moim zdaniem najlepszy instruktor jakiego każdy kursant by chciał!:) bardzo dobrze będę wspominał wspólne nauki jak jazdy jeszcze raz dziękuję najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania M.
email: tomaszek13m@op.pl
Data: 2018-11-21 15:43:46
Treść:
---------------------
Na naukę jazdy szkołę Autko wybrałam
i wcale tego nie pożałowałam
wykłady u pana Leszka to rozkosz czysta
to tryskający humorem profesjonalista
pani Jola bardzo sympatyczna i życzliwa
jak by mogła to chyba człowiekowi niebo by uchyliła
a na jazdy do Mirka trafiłam
i od razu bardzo go polubiłam
zawsze uśmiechnięty i opanowany
normalnie facet przyłóż do rany
a cierpliwości mu nie brakuje
kto nie miał przyjemności z nim jeździć
to po prostu niech żałuje
bo nie ma dla mnie instruktora lepszego
od wspaniałego człowieka Mirka Kucharskiego.
Dzisiaj wiem że najlepszego wybroru dokonałam
bo choć 40-stkę na karku miałam i nigdy wcześniej za kierownicą nie siedziałam
to dzisiaj egzamin państwowy miałam
i wymarzony wynik pozytywny
w końcu otrzymałam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Robert
email: robert.waszak80@wp.pl
Data: 2018-11-18 09:23:45
Treść:
---------------------
Bardzo miła obsługa co w dzisiejszych czasach jest mało spotykane profesjonalni instruktorzy
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
Data: 2018-11-14 16:28:22
Treść:
---------------------
Witam,
Kilka dni temu zdałam egzamin na kategorię B – za pierwszym razem :D . Szczerze polecam szkołę nauki jazdy „Autko” – bardzo sympatyczna atmosfera, profesjonalne i ciekawe zajęcia teoretyczne oraz praktyczne.
Instruktor, z którym prowadzone miałam zajęcia praktyczne – p. Zbigniew Szkodziński , jest wymagający ale jednocześnie bardzo sympatyczny .
Panie Zbyszku, dziękuję za cierpliwość, za dodawanie otuchy oraz wiary w moje możliwości. Dzięki temu , do egzaminu państwowego przystąpiłam bez większego stresu .
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Anita
Data: 2018-10-26 17:19:17
Treść:
---------------------
Szkoła godna polecenia a w szczególności Pan Leszek zmienił całkiem moje podejście do egzaminu .
Bardzo polecam !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Damian
Data: 2018-10-05 18:18:01
Treść:
---------------------
Szkoła jazdy naprawdę okej. Teoria prowadzona w miły dla ucha sposób, a jazdy pozwalają przygotować się dobrze do egzaminu państwowego.
Polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: MARIO
Data: 2018-09-28 14:22:33
Treść:
---------------------
W dniu wczorajszym zdałem teoretyczny egzamin państwowy na prawo jazdy. Chciałbym przy tej okazji podziękować:
Po pierwsze: Panu Leszkowi za ludzkie podejście do kursantów, oraz bardzo ciekawe i z poczuciem humoru wykłady, które pomagają zapoznać się teoretycznym aspektem przepisów ruchu drogowego.
Po drugie: Panu Zbigniewowi za cierpliwość podczas wspólnych jazd, praktyczną naukę kierowania pojazdem oraz trafne uwagi, które pomogły mi wyeliminować moje błędy w jeździe samochodem.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy w mniejszy lub większy sposób w szkole nauki AUTO przyczynili się do mojego małego sukcesu. Gorąco polecam „AUTKO” tym, którzy nie wiedzą lub wahają się przy wyborze szkoły nauki jazdy.
Pozdrawiam
MI
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
email: natalia.gudzinska@gmail.com
Data: 2018-09-20 17:07:50
Treść:
---------------------
Wczoraj spełniło się moje marzenie, zdałam egzamin praktyczny państwowy za pierwszym razem!
Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z całego kursu na prawo jazdy. Rzetelnie przedstawiona teoria przez Pana Leszka i jazdy pod czujnym okiem Pana Roberta Wierusa, dały znakomity rezultat. W trakcie nauki popełniałam bardzo dużo błędów, jednak dzięki radom i uwagom instruktora nauczyłam się bezpiecznej jazdy, która jest przecież najważniejsza. Gdybym drugi raz miała wybrać szkołę jazdy, bez wahania byłoby to autko, dziękuję i pozdrawiam Pana Roberta :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Patrycja
Data: 2018-09-13 11:53:06
Treść:

---------------------
Serdecznie polecam szkołe! Wlasciciele są przemili, a instruktorzy profesjonalni. Mnie uczył Pan Zbigniew a wcześniej Pani Agnieszka. Oboje są fantastycznymi nauczycielami choć z różnym podejściem. Przede wszystkim szkoła kładzie nacisk by znać przepisy i patrzeć na znaki, a nie uczyć się strefy egzaminacyjnej na pamięć. U mnie egzamin zdany za pierwszym razem.
Jeszcze raz polecam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mateusz
Data: 2018-08-25 07:18:56
Treść:
---------------------
HELL o
Niedawno tj. 20 sierpnia zdałem prawo jazdy kat. A : ))
A wszystko dzięki szkole jazdy Autko -szybkie załatwienie papierologii + bezproblemowe podejście do osoby, która pracuje i nie zawsze może pojawić się w szkole. No i największe podziękowania dla instruktora, który miał zarówno dużo cierpliwości jak i wiadomości do przekazania - Pana Tomka: ) Z racji tego, że posiadałem swoje nawyki w jeździe motocyklem trudno mi było przestawić się na \"zwyczajną\" jazdę, jednak cierpliwość Pana Tomka i rady jakich mi udzielił -bezcenne : ) Polecam zarówno tą szkołę jak i tego instruktora.
Pozdrawiam
Mateusz
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Angelika
email: angelikakita89@gmail.com
Strona: GG: IP: 94.254.255.36 Data: 2018-08-17 12:23:08
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę jazdy Autko!!!
Teoria z panem Leszkiem przedstawiona w super ciekawy sposób:)
Dziękuje panu Robertowi za jazdy-dzięki Panu nauczyłam się\"myśleć\"za kółkiem.Oba egzaminy zdane za pierwszym razem:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2018-08-16 21:12:58
Treść:
---------------------
Osobiście bardzo polecam tę szkołę. Oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym! :]
Pozdrawiam Panią Jolę oraz mojego instruktora Tomka.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamil Z.
email: kamil.ziemlecki@wp.pl
Data: 2018-07-26 17:00:26
Treść:
---------------------
Bardzo serdecznie polecam szkołę. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem.
Pozdrawiam instruktora Roberta.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: ALEKSANDRA
email: ola7644@o2.pl
Data: 2018-07-20 09:03:22
Treść:
---------------------
Teoria poprowadzona bardzo fajnie, wszystko dobrze wytłumaczone, przyjemna atmosfera ;)
Na praktykę polecam Pana Roberta !
Dużo cierpliwość, popełniane błędy zawsze dobrze wytłumaczy, super atmosfera, można normalnie porozmawiać i się pośmiać :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł M.
Data: 2018-07-17 11:59:08
Treść:
---------------------
Polecam szkołe jak najbardziej, Egzamin kat A zdany za pierwszym podejściem.
Pozdrawiam Pana Tomasza G. :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dawid T
email: dawid.taulitz@poczta.fm
Data: 2018-07-05 15:08:56
Treść:
---------------------
Właśnie zdałem egzamin za pierwszym razem.Część teoretyczna prowadzona przez Pana Leszka dobrze przygotowała mnie do praktyki. Moim instruktorem był Robert Wierus, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu . Teraz już wiem , że jego metody nauczania przynoszą wymierny skutek. Nie mogłem lepiej trafić.Dziękuje za pomoc w załatwieniu formalności . Gorąco polecam tą szkołę jazdy.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
Data: 2018-06-21 20:54:48
Treść:
---------------------
Niedawno skończyłem kurs z Autkiem i jestem bardzo zadowolony z całości. Dzięki perfekcyjnemu przygotowaniu udało mi się zdać wszystko za PIERWSZYM RAZEM! Część teoretyczna była świetnie prowadzona i bardzo dobrze wytłumaczona, zawsze panowała miła i luźna atmosfera. Jazdy miałem z Panią Agnieszką i mogę szczerze powiedzieć, że zostałem porządnie przygotowany do egzaminu. Gdy popełniałem błąd byłem o tym bardzo stanowczo powiadamiany dzięki czemu już do końca pamiętałem co robić, a czego nie (z resztą przydało mi się to na egzaminie na TYM jednym skrzyżowaniu). Zawszę się miło porozmawiać i jeździłem w przyjemnej atmosferze.

Wszyscy byli zawsze bardzo mili i pomocni, wszystko dało się fajnie załatwić.

Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z całości i chętnie polecam AUTKO wszystkim którzy chcą bez problemu zdać egzaminy w WORD-zie!

-----------------------


Dodał: Ola
Data: 2018-06-15 23:23:59
Treść:
---------------------
Kurs był dobrze przygotowany. Część teoretyczna była wciągająca dzięki panu Leszkowi. Szkolenie z ratownikiem ciekawe i pouczające. Praktyka byłaby trudna bez pana Mariusza:) Najlepszy instruktor pod słońcem!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mikolaj
Data: 2018-06-13 10:44:15
Treść:
---------------------
Wszystko git zdane itp polecam pana Robercika rowny gosc, nie owija w bawełnę, dobrze konkretnie uczy wiec bez problemu mozna isc na egzamin serdecznie pozdrawiam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Bianka
email: pjankam@gmail.com
Data: 2018-06-12 14:10:08
Treść:
---------------------
Jeśli szukałeś najlepszej szkoły jazdy we Wrocławiu, to właśnie ją znalazłeś, a jeśli nie jesteś pewien, czy fotel za kółkiem w ogóle jest dla Ciebie- nie mogłeś lepiej trafić! Ja swój kurs zaczynałam pełna obaw a skończyłam oba egzaminy zdając za pierwszym razem. I już od pierwszych godzin w Autku tę szkołę mogłam każdemu polecić z całego serca. Na teorię z Panem Leszkiem chodzi się z przyjemnością, nawet nie zauważysz, kiedy wiedza sama wejdzie Ci do głowy a egzamin teoretyczny stanie się jedynie formalnością. Co do samej nauki jazdy, od początku panikowałam na sam widok kierownicy, więc Pan Robert miał ze mną nie lada wyzwanie, ale nie przestał wierzyć we mnie nawet, kiedy wszyscy już zwątpili (i pokazaliśmy tacie, że jednak można nauczyć mnie prowadzić!). I z tego miejsca chcę Panu Robertowi podziękować za bezbłędnie zdany egzamin, na który szłam ze świadomością, że potrafię! Dlatego wszystkich moich znajomych kieruję po przepis na sukces na Tęczową 7 we Wrocławiu. Tego wyboru nikt nie pożałuje ;) Polecam i pozdrawiam!
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Asia
Data: 2018-06-08 11:05:28
Treść:
---------------------
Bardzo rzetelnie przeprowadzony kurs prawa jazdy - zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny. Mimo tego, ze godzin teorii nie jest mało, Pana Leszka słuchało się miło i z wielka uwagą - umiał zaciekawić tematem i przede wszystkim zwracał uwagę na bezpieczeństwo na drodze.
Kurs praktyczny z Panem Mirkiem - robota wykonana na 5 z plusem, mimo tego ze nie byłam łatwym uczniem ;) Polecam każdemu z ręką na sercu!
Egzaminy zaliczone za pierwszym razem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ania Ż
email: annamariazienkiewicz@gmail.com
Strona: GG: IP: 94.254.241.25 Data: 2018-05-25 13:07:37
Treść:
---------------------
Droga do osiągnięcia celu bywa często długa i kręta z licznymi przeszkodami po drodze, tak było w moim przypadku aż do czasu kiedy trafiłam do szkoły jazdy AUTKO, to był najlepszy wybór, zakończony SUKCESEM. Zajęcia z teorii prowadzone przez Pana Leszka odbywały się w bardzo miłej atmosferze. Pan Leszek bardzo szczegółowo przekazywał wszystkie zagadnienia, odpowiadał cierpliwie na każde pytanie, jeżeli były jakieś wątpliwości, pytania zawsze był do dyspozycji, nie tylko w czasie zajęć z teorii ale i po zakończeniu, przez cały czas kursu. A co do jazd...
Jeżeli ktoś szuka konkretnego, wymagającego i bardzo SKUTECZNEGO instruktora to polecam Pana Roberta Wierusa, jazdy z nim to sama przyjemność i gwarancja SUKCESU. Jeszcze raz dziękuję Panie Robercie, dzięki Panu spełniło się moje marzenie o prawo jazdy:):):)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Michalina K.
email: kokocinskami@gmail.com
Data: 2018-05-17 23:09:27
Treść:
---------------------
Szczerze polecam OSK AUTKO, po skończonej i świetnie przeprowadzonej teorii z Panem Leszkiem, poprosiłam o najbardziej wymagającego instruktora i moje oczekiwania zostały w 100% spełnione. Współpraca z Panem Robertem była bardzo profesjonalna, świetnie przekazana wiedza techniczna, a także pomoc w nabieraniu doświadczenia na drodze. Państwowy egzamin poszedł gładko. Teoria zdana za drugim razem, praktyka za pierwszym. Jestem bardzo zadowolona z kursu. Za wszystko bardzo serdecznie dziękuję i polecam współprace z Panem Robertem.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Barbara
Data: 2018-04-27 19:01:23
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę jazdy AUTKO. Również trafiłam na nią z polecenia. Teoria super, szybko, konkretnie i na temat. Nikt się nie nudził, zajęcia leciały bardzo szybko, bo były po prostu ciekawe. Polecam i pozdrawiam swojego instruktora - Pana Roberta. Bardzo dużo się nauczyłam, konkretne przygotowanie do samodzielnej jazdy a do egzaminu znałam każde skrzyżowanie i zawrotkę. Dzięki temu zdałam za pierwszym razem i już jeżdżę. Teraz tylko odświeżam rady i próbuje je zastosować w praktyce.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Radek
email: smalljeff@wp.pl
Data: 2018-04-27 13:25:23
Treść:
---------------------
Bardzo dobra szkoła jazdy. Zajęcia z teorii prowadzone są w bardzo interesujący sposób. Miło się słucha i uczestniczy w zajęciach. Jeśli chodzi o praktykę jest duży wybór instruktorów. Osobiście polecam Pana Roberta. Podejście do kursanta na bardzo wysokim poziomie. Dostałem bardzo duzo rad, oraz uwag dotyczących egzaminu praktycznego w WORD. Zostałem bardzo dobrze przygotowany, a efektem tego jest zdany egzamin za pierwszym razem.
Osobiście polecam tą szkole jazdy oraz instruktora Pana Roberta.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marcin
email: marcinw9797@gmail.com
Data: 2018-04-27 11:27:41
Treść:
---------------------
Szkole jazdy autko polecam i to bardzo ! Teoria prowadzona przez pana Leszka nie jest nudna nie zasypiamy na zajeciach wrecz przeciwnie prowadzona z humorem jest w niej wszystko co musi byc i zostaje nam w glowie teoria w word za pierwszym ! I na kat A2 i na kat B. Jezeli chodzi o jazdy tu polecam i pozdrawiam pana Tomka G jazda bezstresowa, luzna atmosfera, mnostwo cennych rad i udalo sie kat A2 za 2 podejsciem i kat B za pierwszym chociaz przyznaje ze zanim zaczelem kurs jazda samochodem mnie przerażała :D teraz dajcie mi wszystko co ma 2 i 4 kola to pojade ! :p
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marysia
email: marysia200031@gmail.com
Strona: GG: IP: 94.254.242.153 Data: 2018-04-27 07:42:43
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko! Cieszę się, że to właśnie ją wybrałam. Teoria prowadzona przez pana Leszka w ciekawy i humorystyczny sposób dużo wnosi i większa część z niej zostaje w głowie, co jest pomocne już od pierwszych jazd. Jazdy z panem Robertem będę wspominać miło. Panowała przyjemna atmosfera, ale kiedy trzeba było mój instruktor potrafił „przycisnąć” :) ale „nikt nie mówił, że będzie łatwo” Instruktorzy w Autku przykładają się, aby nie tylko przygotować do egzaminu, ale przede wszystkim do codziennej jazdy.
Efekty są zadowalające,ponieważ oba egzaminy, zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem :)
Polecam!

-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ada
Data: 2018-04-25 19:02:35
Treść:
---------------------
Bardzo polecam wszystkim tę szkołę :)
Zajęcia z teorii zostały przeprowadzone w przystępny i przezabawny sposób. Zajęcia z praktyki też bez najmniejszych zastrzeżeń. Szlifowanie wszystkich najtrudniejszych manewrów do ostatniej godziny kursu, ogromne wsparcie oraz troska ze strony instruktora, rzeczowo i kompetentnie przeprowadzone lekcje. Wszystko jasno wyjaśnione i dostosowane do indywidualnych potrzeb kursanta
Egzamin państwowy zdany bez większych trudności :)
Szczególnie pozdrowienia i podziękowania dla instruktora pana Roberta :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Odida
Data: 2018-04-24 22:45:30
Treść:
---------------------
Bardzo polecam tę szkołę jazdy!
Zajęcia z teorii, istna przyjemność! Sympatyczna atmosfera i dużo śmiechu podczas wykładów!
Praktyka, z panem Robertem nie wyglądała inaczej :D Dużo cierpliwości i powtarzania problematycznych dla mnie manewrów! Można było odczuć wsparcie i realne zainteresowanie kursantem. Bardzo doceniam zwracanie uwagi na szczegóły i kluczowe punkty na mapie strefy egzaminacyjnej oraz indywidualne podejście do danej osoby.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natalia
Data: 2018-04-05 19:08:36
Treść:
---------------------
Polecam każdemu Szkołę Jazdy Autko! Trafiłam tu z polecenia po kilku nieudanych egzaminach i latach blokady i strachu przed samochodem. Wykłady pana Leszka prowadzone były w sposób ciekawy i humorystyczny - nawet nie wiadomo, gdzie mijał ten czas. Jazdy miałam z panem Mirosławem Kucharskim, który z dużą cierpliwością i spokojem tłumaczył wszystkie (powtarzające się na początku...) błędy, aż w końcu zrozumiałam, o co w tym wszystkim chodzi :) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za \"pierwszym\" (po trzech nieudanych egzaminach kilka lat temu :)) razem i wiem, że nie zrobiłabym tego bez wsparcia i cennych uwag pana Mirka. Polecam wszystkim :) !
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
Data: 2018-02-11 18:38:57
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę jazdy Autko!
Oba egzaminy i praktyczny i teoretyczny zadane za pierwszym razem.Miła i sympatyczna atmosfera, dogodny grafik jeśli chodzi o umawianie się na jazdy.Nie ma też problemu z umówieniem się tuż przed egzaminem państwowym. Dziękuje Panu Tomaszowi G. za przygotowanie praktyczne,wszystkie cenne wskazówki oraz Panu Leszkowi za przedstawienie teorii w sposób ciekawy i humorystyczny.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
Data: 2018-02-08 21:35:30
Treść:
---------------------
Polecam z całego serca! profesjonalne przygotowanie do części praktycznej jak i teoretycznej, zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy i interesujący sposób, rozjaśniają wszystkie wątpliwości i ułatwiają pierwsze jazdy! Szczególne podziękowania kieruję przede wszystkim do najlepszego instruktora pana Leszka, który stwarza miłą atmosferę nauki i bardzo pomaga przełamać strach, obawy przed pierwszymi jazdami, tłumaczy każdą niejasność, udziela wielu cennych rad pod kątem egzaminu ale przede wszystkim uczy jeździć a nie tylko przygotowuje pod zdanie egzaminu! :D To właśnie dzięki Panu udało mi się zdać egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym podejściem, ponieważ czułam że jestem dobrze przygotowana. Ogromne podziękowania należą się także pani Joli, która zawsze służy dobrym słowem i wsparciem! Najlepsza szkoła jazdy! Dziękuję!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kasia
Data: 2018-02-08 18:34:36
Treść:
---------------------
Polecam z całego serca! profesjonalne przygotowanie do części praktycznej jak i teoretycznej, zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy i interesujący sposób, rozjaśniają wszystkie wątpliwości i ułatwiają pierwsze jazdy! Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora pana Leszka, dzięki któremu udało mi się zdać za pierwszym razem obydwa egzaminy do których należy podejść w WORDZIE! Dzięki odpowiedniemu nastawieniu, wszystkim radom które dostałam poszłam na egzamin z przekonaniem że nie ma przeciwwskazań żebym nie mogła mieć prawa jazdy :D! Bardzo dziękuję też Pani Joli która zawsze służy dobrym słowem i wsparciem!
Najlepsza szkoła jazdy!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Emilia Koszyka
email: emilka.koszyka21@gmail.com
Data: 2018-02-07 20:31:34
Treść:
---------------------
Dziękuję za przyjęcie mnie pod swoje skrzydła. Dzięki Wam wiem, że nie ma rzeczy niemożliwych. Egzamin zdany i wyruszam w drogę. To była czysta przyjemność uczyć się i Was, a Sebastian Kocik to wspaniały instruktor. Na lepszego trafić nie mogłam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jakub
Data: 2018-01-12 13:57:20
Treść:
---------------------
Bardzo dobrze mi się uczyło w Autku. Bardzo dobra jakość kursu teoretycznego, przydatne i czytelne pomoce naukowe, świetni instruktorzy i dobra atmosfera. Polecam każdemu kto chce robić prawo jazdy, żeby udał się do Autka. :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Maria
email: pavlyuk.maria@gmail.com
Data: 2017-12-27 16:46:47
Treść:
---------------------
Gorąco polecam szkołę Autko.Egzaminy państwowe, teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem.
Pan Leszek bardzo dobrze tłumaczy teorię zwracając uwagę na pułapki w testach. Zajęcia praktyczne miałam z instruktorem Sebastianem Kocikiem. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość, poczucie humoru, za całą przekazaną wiedzę i wskazówki.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
Data: 2017-12-22 13:57:09
Treść:
---------------------
SERDECZNIE POLECAM !!!
Niestety kurs rozpoczęłam w innej szkole a moją najlepszą decyzją była zmiana szkoły jazdy. Jazdy z Panem Leszkiem były wspaniałe , przemiła atmosfera ,zero stresu i miałam tą przyjemność otrzymać masę wiedzy nie tylko po to żeby zdać egzamin ale żeby w przyszłości jeździć dobrze i przede wszystkim bezpiecznie . Poraz tysięczny chciałabym podziękować i serdecznie polecić tym ,którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z prawem jazdy .
P.S zdane za pierwszym podejściem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Martyna
Data: 2017-12-21 13:44:04
Treść: ---------------------
POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM! :) Świetna szkoła i masa kompetentnych instruktorów! Szczególne ukłony przesyłam dla Sebastiana K. , który wykazał się ogromną cierpliwością do mojej osoby, ponownie nauczył mnie rozróżniać strony takie jak prawo i lewo ;p, w ciężkich chwilach potrafił pocieszyć i miał wiele cennych rad w każdej sytuacji. Poczucie humoru Sebastiana udziela się każdemu, także jazda z Nim to czysta przyjemność! Wniosek nasuwa się sam, skoro do egzaminu przygotował mnie tak, że zdałam za 1 razem, to szczerze wierzę, że nauczyłby też takich sztuczek małpę! 

Sebulku pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
Data: 2017-12-19 14:41:45
Treść:
---------------------
Szczerze polecam tę szkołę!
Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Wszystkie zajęcia i jazdy można bez problemu dostosować do swojego grafiku. No i szczególne podziękowania dla instruktora Pana Roberta Wierusa, który świetnie wszystko tłumaczył, przygotował perfekcyjnie do egzaminu no i jazdy to była sama przyjemność! Jak kurs prawa jazdy to tylko w tej szkole :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
Data: 2017-12-11 17:36:12
Treść:
---------------------
Szczerze polecam OSK AUTKO za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy typu B.
Pan Leszek bardzo przystępnie i szczegółowo omówił zakres teoretyczny, natomiast moim instruktorem od części praktycznej był pan Sebastian, którego wyróżnia bardzo pogodne usposobienie i z wielką uwagą, zaangażowaniem oraz z WIELKĄ cierpliwością udzielał mi kolejnych wskazówek - jak być dobrym kierowcą, jak czuć się dobrze w samochodzie, jak właściwie wykonywać wszelkie manewry. Jestem bardzo za to wdzięczna, bo każdemu na etapie nauki zdaża się popełnić błąd, bardzo doceniam więc życzliwość pana Sebastiana, który do wszelkich trudności podchodził ze spokojem i ogromnym poczuciem humoru. Na końcowym etapie kursu, właściwie ostatnie dwie godziny przed egzaminem państwowym, miałam także okazję jeździć z panem Norbertem, który także wydał mi się bardzo serdecznym i profesjonalnym instruktorem. Bardzo dziękuję AUTKO!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Anna
Data: 2017-12-10 10:04:59
Treść:
---------------------
Szkołę polecam wszystkim, również tym którzy twierdzą że się \"nie nadają\" do jazdy samochodem. Zgadzam się ze wszystkimi, lekcje teoretyczne pana Leszka są prowadzone w ciekawy, pełen humoru sposób, na pewno nikt nie będzie się nudził, wszystko jest wyjaśniane klarownie a pan Leszek odpowiada z chęcią nawet na najbardziej szczegółowe pytania. Jeśli chodzi o instruktora cieszę się że wybrałam pana Tomka M, którego polecam, bo dzięki niemu mam prawko w kieszeni ;) Lekcje z nim nie były stresujące dzięki jego ogromnej cierpliwości nawet przy popełnianych przeze mnie wiele razy błędach :) w czasie jazd również rozwiewał wszelkie moje wątpliwości i teraz gdy będę jeździć sama na pewno będę pamiętać o jego radach. W tej szkole zdecydowanie kursanci uczeni są jak jeździć i poradzić sobie w różnych sytuacjach a nie tylko jak zdać egzamin :) poleciłam znajomym tą szkołę i cieszę się że mój wybór padł właśnie na nią :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agata
email: aragatka@wp.pl
Data: 2017-12-08 15:31:22
Treść:
---------------------
Bardzo polecam - oba egzaminy zdane za pierwszym razem.
Gdyby nie wymagający Pan Robert nigdy nie poszłoby tak gładko:).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: MoniKa
email: monikakowalczyk94@o2.pl
Data: 2017-12-08 09:05:52
Treść:
---------------------
Super szkoła! Teoria rewelacyjne wyłożona przez P. Leszka.
Miałam przyjemność jeździć z Sebastianem- NAJLEPSZY NA ŚWIECIE INSTRUKTOR! Poświęca on wiele uwagi i energii by wszystko wytłumaczyć i nauczyć kursanta jazdy - dobrej jazdy. Teoria i Praktyka zdane za pierwszym razem- na egzamin praktyczny poszłam bez stresu! I jak usłyszałam, że zdałam, to nie zdziwiło mnie to, bo naprawdę Sebastian nauczył mnie jeździć! Dziękuję Sebastian! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dorota
Data: 2017-12-08 00:43:12
Treść:
---------------------
Sama wybrałam tą szkołę ze względu na pozytywne opinie w Internecie - i dołączam się do nich.
Wcześniej uczyłam się w innej, ale do Autka nie ma porównania. Tutaj uczono mnie cierpliwie ale konsekwentnie. Jeździłam z p. Robertem i bardzo polecam - wierzył we mnie, chociaż ja w siebie wcale ;) po czym egzamin państwowy wydał mi się jakiś... banalny! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Arek
Data: 2017-12-05 21:34:14
Treść: ---------------------
Witam. Udało mi się bezbłędnie zdać egzamin państwowy.
Dziękuję serdecznie panu Tomkowi G. za przekazaną wiedzę i poświęcony czas oraz przede wszystkim za cierpliwość. Dziękuję również panu Leszkowi za sprawnie przeprowadzoną teorię i świetną atmosferę na zajęciach. Polecam tę szkołę każdemu kto chce się szybko i w miłej atmosferze nauczyć jazdy.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Bożena
email: bodzena@onet.pl
Data: 2017-12-05 15:19:03
Treść:
---------------------
Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem i sama jestem w szoku 😶😁
Do szkoły jazdy Autko trafiłam przypadkiem ponieważ poprzednia szkoła okazała się kiepska. Dziękuję Panu Sebastianowi Kocikowi za cierpliwość, wyrozumiałość, profesjonalne podejście i świetne rady! 😎 Zacytuję mojego męża \" Skoro Cię nauczył jeździć to jest wybitnym instruktorem.\" Gorąco polecam tę szkołę!👍👍👍
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
Data: 2017-12-02 18:35:09
Treść:
---------------------
Super szkoła! zdałam za drugim razem, za pierwszym zjadł mnie stres. Instruktor Robert Wierus -szczerze polecam. Konkretne podejscie a przy tym na jazdach bywało zabawnie:) jeszcze raz dziękuje! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
Data: 2017-12-02 12:32:12
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam wszystkim !
Najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy w szczególności polecam Pana Mirka :) Człowiek z niesamowitą cierpliwością i świetnym podejściem do każdego. Bardzo mu dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu, który poszedł mi bez żadnych problemów ! :) -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mirek
Data: 2017-12-01 16:59:37
Treść:
---------------------
Witam, wczoraj zdałem egzamin kat. A. Szczerzę polecam szkołę Autko oraz instruktora Pana Tomasza. Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera jak również mnóstwo cennych porad dotyczących jednośladów. Pozdrawiam serdecznie.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
Data: 2017-11-30 14:02:51
Treść:
---------------------
Witam! Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny :)
Polecam naukę w szkole jazdy AUTKO. Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Mirka Kucharskiego. To profesjonalista z ogromną wiedzą i cierpliwością. Czułam się przygotowana do egzaminu i do samodzielnej jazdy. Fajna szkoła z ludzkim podejściem. Do zobaczenia na drodze :)
-----------------------




strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 :