Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 :



Oto jego treść:
Dodał: Paulina
Data: 2017-12-22 13:57:09
Treść:
---------------------
SERDECZNIE POLECAM !!!
Niestety kurs rozpoczęłam w innej szkole a moją najlepszą decyzją była zmiana szkoły jazdy. Jazdy z Panem Leszkiem były wspaniałe , przemiła atmosfera ,zero stresu i miałam tą przyjemność otrzymać masę wiedzy nie tylko po to żeby zdać egzamin ale żeby w przyszłości jeździć dobrze i przede wszystkim bezpiecznie . Poraz tysięczny chciałabym podziękować i serdecznie polecić tym ,którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z prawem jazdy .
P.S zdane za pierwszym podejściem :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Martyna
Data: 2017-12-21 13:44:04
Treść: ---------------------
POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM! :) Świetna szkoła i masa kompetentnych instruktorów! Szczególne ukłony przesyłam dla Sebastiana K. , który wykazał się ogromną cierpliwością do mojej osoby, ponownie nauczył mnie rozróżniać strony takie jak prawo i lewo ;p, w ciężkich chwilach potrafił pocieszyć i miał wiele cennych rad w każdej sytuacji. Poczucie humoru Sebastiana udziela się każdemu, także jazda z Nim to czysta przyjemność! Wniosek nasuwa się sam, skoro do egzaminu przygotował mnie tak, że zdałam za 1 razem, to szczerze wierzę, że nauczyłby też takich sztuczek małpę! 

Sebulku pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
Data: 2017-12-19 14:41:45
Treść:
---------------------
Szczerze polecam tę szkołę!
Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Wszystkie zajęcia i jazdy można bez problemu dostosować do swojego grafiku. No i szczególne podziękowania dla instruktora Pana Roberta Wierusa, który świetnie wszystko tłumaczył, przygotował perfekcyjnie do egzaminu no i jazdy to była sama przyjemność! Jak kurs prawa jazdy to tylko w tej szkole :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
Data: 2017-12-11 17:36:12
Treść:
---------------------
Szczerze polecam OSK AUTKO za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy typu B.
Pan Leszek bardzo przystępnie i szczegółowo omówił zakres teoretyczny, natomiast moim instruktorem od części praktycznej był pan Sebastian, którego wyróżnia bardzo pogodne usposobienie i z wielką uwagą, zaangażowaniem oraz z WIELKĄ cierpliwością udzielał mi kolejnych wskazówek - jak być dobrym kierowcą, jak czuć się dobrze w samochodzie, jak właściwie wykonywać wszelkie manewry. Jestem bardzo za to wdzięczna, bo każdemu na etapie nauki zdaża się popełnić błąd, bardzo doceniam więc życzliwość pana Sebastiana, który do wszelkich trudności podchodził ze spokojem i ogromnym poczuciem humoru. Na końcowym etapie kursu, właściwie ostatnie dwie godziny przed egzaminem państwowym, miałam także okazję jeździć z panem Norbertem, który także wydał mi się bardzo serdecznym i profesjonalnym instruktorem. Bardzo dziękuję AUTKO!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Anna
Data: 2017-12-10 10:04:59
Treść:
---------------------
Szkołę polecam wszystkim, również tym którzy twierdzą że się \"nie nadają\" do jazdy samochodem. Zgadzam się ze wszystkimi, lekcje teoretyczne pana Leszka są prowadzone w ciekawy, pełen humoru sposób, na pewno nikt nie będzie się nudził, wszystko jest wyjaśniane klarownie a pan Leszek odpowiada z chęcią nawet na najbardziej szczegółowe pytania. Jeśli chodzi o instruktora cieszę się że wybrałam pana Tomka M, którego polecam, bo dzięki niemu mam prawko w kieszeni ;) Lekcje z nim nie były stresujące dzięki jego ogromnej cierpliwości nawet przy popełnianych przeze mnie wiele razy błędach :) w czasie jazd również rozwiewał wszelkie moje wątpliwości i teraz gdy będę jeździć sama na pewno będę pamiętać o jego radach. W tej szkole zdecydowanie kursanci uczeni są jak jeździć i poradzić sobie w różnych sytuacjach a nie tylko jak zdać egzamin :) poleciłam znajomym tą szkołę i cieszę się że mój wybór padł właśnie na nią :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agata
email: aragatka@wp.pl
Data: 2017-12-08 15:31:22
Treść:
---------------------
Bardzo polecam - oba egzaminy zdane za pierwszym razem.
Gdyby nie wymagający Pan Robert nigdy nie poszłoby tak gładko:).
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: MoniKa
email: monikakowalczyk94@o2.pl
Data: 2017-12-08 09:05:52
Treść:
---------------------
Super szkoła! Teoria rewelacyjne wyłożona przez P. Leszka.
Miałam przyjemność jeździć z Sebastianem- NAJLEPSZY NA ŚWIECIE INSTRUKTOR! Poświęca on wiele uwagi i energii by wszystko wytłumaczyć i nauczyć kursanta jazdy - dobrej jazdy. Teoria i Praktyka zdane za pierwszym razem- na egzamin praktyczny poszłam bez stresu! I jak usłyszałam, że zdałam, to nie zdziwiło mnie to, bo naprawdę Sebastian nauczył mnie jeździć! Dziękuję Sebastian! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dorota
Data: 2017-12-08 00:43:12
Treść:
---------------------
Sama wybrałam tą szkołę ze względu na pozytywne opinie w Internecie - i dołączam się do nich.
Wcześniej uczyłam się w innej, ale do Autka nie ma porównania. Tutaj uczono mnie cierpliwie ale konsekwentnie. Jeździłam z p. Robertem i bardzo polecam - wierzył we mnie, chociaż ja w siebie wcale ;) po czym egzamin państwowy wydał mi się jakiś... banalny! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Arek
Data: 2017-12-05 21:34:14
Treść: ---------------------
Witam. Udało mi się bezbłędnie zdać egzamin państwowy.
Dziękuję serdecznie panu Tomkowi G. za przekazaną wiedzę i poświęcony czas oraz przede wszystkim za cierpliwość. Dziękuję również panu Leszkowi za sprawnie przeprowadzoną teorię i świetną atmosferę na zajęciach. Polecam tę szkołę każdemu kto chce się szybko i w miłej atmosferze nauczyć jazdy.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Bożena
email: bodzena@onet.pl
Data: 2017-12-05 15:19:03
Treść:
---------------------
Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem i sama jestem w szoku 😶😁
Do szkoły jazdy Autko trafiłam przypadkiem ponieważ poprzednia szkoła okazała się kiepska. Dziękuję Panu Sebastianowi Kocikowi za cierpliwość, wyrozumiałość, profesjonalne podejście i świetne rady! 😎 Zacytuję mojego męża \" Skoro Cię nauczył jeździć to jest wybitnym instruktorem.\" Gorąco polecam tę szkołę!👍👍👍
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marta
Data: 2017-12-02 18:35:09
Treść:
---------------------
Super szkoła! zdałam za drugim razem, za pierwszym zjadł mnie stres. Instruktor Robert Wierus -szczerze polecam. Konkretne podejscie a przy tym na jazdach bywało zabawnie:) jeszcze raz dziękuje! -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Dominika
Data: 2017-12-02 12:32:12
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam wszystkim !
Najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy w szczególności polecam Pana Mirka :) Człowiek z niesamowitą cierpliwością i świetnym podejściem do każdego. Bardzo mu dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu, który poszedł mi bez żadnych problemów ! :) -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Mirek
Data: 2017-12-01 16:59:37
Treść:
---------------------
Witam, wczoraj zdałem egzamin kat. A. Szczerzę polecam szkołę Autko oraz instruktora Pana Tomasza. Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera jak również mnóstwo cennych porad dotyczących jednośladów. Pozdrawiam serdecznie.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
Data: 2017-11-30 14:02:51
Treść:
---------------------
Witam! Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny :)
Polecam naukę w szkole jazdy AUTKO. Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Mirka Kucharskiego. To profesjonalista z ogromną wiedzą i cierpliwością. Czułam się przygotowana do egzaminu i do samodzielnej jazdy. Fajna szkoła z ludzkim podejściem. Do zobaczenia na drodze :)
-----------------------




strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 :