Jaką Szkołę Jazdy Polecacie we Wrocławiu WpF Medinova : Blog
 

Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej.
Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :



Oto jego treść:
Dodał: Jacek P.
email: fearkfc@o2.pl
Data: 2011-05-12 21:24:50
Treść:
---------------------
Na samym początku chciałbym pozdrowić wszystkich :) Z przyjemnością i z wielkim uśmiechem na ustach mogę polecić szkółkę jazdy AUTKO wszystkim osobą którzy są zainteresowani prawkiem i zamierzają wybrać się na egzamin. O AUTKU dowiedziałem się od mojej mamy która, również jak ja jest zadowolona z atmosfery jaka panuje w szkółce oraz wielu ciekawych osób których tam poznałem. Miło będę wspominał wszystkie chwile jakie spędziłem w AUTKU jaki te na teorii tak i te wyjeżdżone godzinki za kółkiem. Serdecznie chciał bym też podziękować wszystkim osobą, które przyczyniły się do zdobycia mojego upragnionego prawka począwszy od Pana Tomka który wykładał teorii jak i również Panu Mirkowi, który był moim instruktorem głównym i nauczył mnie jazdy od podstaw, mam nadzieję że byłem pojętnym uczniem :D Podziękować również powinienem Pani Agnieszce, która poświęciła mi parę godzinek jazdy w zastępstwie za pana Mirka i również dziękuje Panu Robertowi za parę godzinek dodatkowych na, których również nauczyłem się dość istotnych, ciekawych i pouczających rzeczy dotyczących techniki jazdy. Jaszcze raz wszystkim bardzo, ale to bardzo dziękuję i mam nadzieję że nasze drogi się jeszcze zjadą.
-----------------------


Dodał: Jolaa
email:
Strona:
Data: 2011-04-27 10:03:28
Treść:
---------------------
WItam wszystkich czytelników ;) Serdecznie polecam wszystkim szkołę AUTKO. Zajęcia teoretyczne z panem Leszkiem to saMA przyjemność. A największe podziękowania należą się instruktorowi Sebastianowi, miły, cierpliwy człowiek ;) dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! :):) ( więc tym razem amatorki nie było hihi )

POlEcam serdecznie ! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Małgorzata Z.
email: malgorzata.anna.zdunek@gmail.com
Data: 2011-04-18 00:00:24
Treść:
---------------------
Jakiś czas temu zapragnęłam zrobić kurs prawa jazdy, ośrodek wybrałam bo spodobała mi się nazwa i śliczny samochodzik w logo. I intuicja mnie nie zawiodła. Szkoła spełniła moje oczekiwania, pełen profesjonalizm i życzliwość. Mam prawo jazdy !!! głównie dzięki własnemu uporowi i determinacji, oraz dzięki naukom mojego instruktora Bogdana K*, od którego wiele się nauczyłam, właściwie wszystko bo nigdy wcześniej nie jeździłam samochodem, chyba, że jako pasażer. Wielkie dzięki PANIE INSTRUKTORZE !!! Za burzę emocji podczas jazd również !!!! Pozdrowienia również dla bardzo sympatycznego, instruktora Sebastiana, z którym odbyłam swoją ostatnią jazdę Autkiem tuż przed egzaminem, a także dla Szefa szkoły PANA LESZKA.

Więc, jeżeli masz zamiar robić kurs prawa jazdy i zdać, co jest najważniejsze, to *KONIECZNIE* w OSK AUTKO !!!!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Grzesiek
email: grzegorzmusik1@wp.pl
Strona: GG: 10062867 IP: 83.8.118.218 Data: 2011-04-15 19:09:44
Treść:
---------------------
A więc tak: Dziękuje Panie Bogdanie! Dziękuję Panie Leszku Dziękuję Panowie :) wbrew pozorom przygotowanie teoretyczne to bardzo ważna kwestia a sposób w jaki Pan Leszek przekazał mi tą wiedzę był bardzo trafny (nigdy nie zapomnę filmiku o parkowaniu) :) natomiast Pan Bogdan którego katowałem setkami pytań podczas nauki praktycznej to bardzo pozytywnie postrzelony facet a jego \"ekspresja wypowiedzi\" to coś co na długo zostaje w głowie :) Szkoła bardzo przyjazna dla kursantów ze wszystkim idą na rękę Ja nie miałem żadnego problemu żeby się z kimkolwiek dogadać szczerze i bardzo gorąco polecam! aaa... i muszę się pochwalić ze zdałem za pierwszym razem raz jeszcze dziękuję chłopaki będę was bardzo ciepło wspominał a z Panem Bogdanem będę w kontakcie :) (tak szybko się ode mnie nie uwolni) -----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sylwia
Data: 2011-04-14 20:01:45
Treść:
---------------------
Dziś zdałam moje upragnione prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem !
O szkole można mówić w samych pozytywach. Jestem z niej zadowolona w 100% i na pewno będę polecać ją swoim znajomym. Teoria prowadzona świetnie przez Pana Leszka, a praktykę miałam z Sebastianem, któremu chciałam PODZIĘKOWAĆ za cierpliwość do mnie przede wszystkim!
Poznałam większość instruktorów i każdy z nich jest przemiły i sympatyczny ! jeszcze raz super szkoła !!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sebastian
Data: 2011-04-14 21:36:25
Treść:
---------------------
Zdałem, tak! i to za pierwszym razem
pomimo tego że nigdy wcześniej nie siedziałem za kółkiem.
Jeśli zastanawiasz się czy wybrać tą szkołę, przyjdź się zapisz bez zawahania.
Dzięki zajęciom teoretycznym z panem Leszkiem udało mi się zdać bezbłędnie egzamin teoretyczny. A jeśli chodzi o jazdy znakomicie przygotował mnie do egzaminu Tomek M. Zero stresu, a po pewnym czasie stały się niczym innym tylko przyjemnością.
Ode mnie podziękowania dla całego OSK Autko, a wszystkim przyszłym kursantom powodzenia ;)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: ANIA, ILONA
Data: 2011-04-12 21:13:08
Treść:
---------------------
W KOŃCU MAMY UPRAGNIONE PRAWO JAZDY KAT. B. Kurs praktyczny to istne marzenie – profesjonalizm, cierpliwość, serdeczność, zaangażowanie w pomoc kursantowi to główne atuty instruktora pana B. Koniecznego. Jeżeli macie możliwość wyboru to w 300% polecam właśnie tego instruktora. Każdego rozweseli swoimi zabawnymi kawałami. Poza tym potrafił nawiązać z nami dobry kontakt, tworząc dobrą atmosferę podczas zajęć.
Przepis sióstr na udany kurs i zdanie prawka za pierwszym razem :
1. Zajęcia teoretyczne : L. Pławiak
2. Zajęcia praktyczne: B. Konieczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANIA I ILONA W. - TE ZAWSZE UŚMIECHNIĘTE :):):):)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: szkodziu@op.pl
Data: 2011-04-03 16:37:35
Treść:
---------------------
O tej szkolę można mówić tylko w samych superlatywach.
Zarówno przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne jest na najwyższym poziomie co w moim przypadku zaskutkowało zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem!
Naprawdę serdecznie polecam!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Damian
email: damb@wp.pl
Data: 2011-04-01 22:14:27
Treść:
---------------------
No więc tak :) Piszę na świeżo po zdanym egzaminie na kat A. Muszę się przyznać że egzamin zdany za drugim razem, wyłącznie z mojej winy. Stres = zapomniałem zapiąć kasku i dziękujemy :) Za drugim razem było już wszystko w 100% super. Szkoła bardzo fajna bo zależało mi na szybkim kursie i taki on był. Teraz o tym co najważniejsze. Z tego miejsca chciałbym bardzo gorąco raz jeszcze podziękować panu Tomaszowi Gałczyńskiemu który był moim instruktorem. Wszystko czego mnie nauczył zaprocentowało na egzaminie. Pan Tomek ma świetne podejście i wszystko rewelacyjnie tłumaczy. Po kursie z Panem Tomkiem tylko przez przez nie zapięcie kasku można oblać. Przyszli motocykliści - jeżeli kurs to z Panem Tomkiem !!! :) Mógłbym jeszcze wiele napisać ale po co, przekonajcie się sami że warto odbyć kurs w Autku a zwłaszcza gdy instruktorem jest Pan Tomasz.
Raz jeszcze dziękuję Panie Tomku i do zobaczenia na drodze.
Pozdrawiam.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Zuzanna
Data: 2011-03-27 18:58:31
Treść:
---------------------
Zdecydowanie polecam szkołę AUTKO, miła atmosfera i zero stresu:D super przygotowanie do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla instruktora Sebastiana :) i Pana Leszka oczywiście:D
-----------------------

Oto jego treść:
Dodał: Anula
email: jezioranka@gmail.com
Data: 2011-03-16 18:36:02 Treść:
---------------------
Zdałam!!! Głównie dzięki Sebastianowi, jego cierpliwości, fachowości i przyjemnej atmosferze, która ułatwiała opanowanie manewrów. Podzielam zdanie innych, mieszanym uczuciem było zdać wiedząc że już nie będzie się częstym gościem w AUTKU.
Dziękuje Seba, za każdy podstęp, czepialstwo (dokładność) i łamigłówkę, które pomogły opanować i utrwalić odpowiednie zachowania w ruchu.
Jedyna rzecz, której żałuje to, to że nie miałam okazji na egzaminie zaprezentować mojego perfekcyjnego parkowania równoległego.
Pzdr
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Monika
email: monika.rostkowska@gmail.com
GG: 5027795
Data: 2011-03-07 19:34:49
Treść:
---------------------
ooooojjj, kiedy to było... :) Pamiętam jak dziś tą moją, jakże wyszukaną, podwórkową łacinę, że znowu nic nie idzie; pamiętam masę momentów zwątpienia, że może to nie dla mnie. Pamiętam sterty absurdalnych pytań, o których teraz aż wstyd wspominać :P Ale przede wszystkim pamiętam miliony sekund śmiechu, by rozluźnić atmosferę, tony wyjaśnień, sterty informacji, dziesiątki odebranych telefonów ode mnie, bo coś mnie nurtowało... Pamiętam też egzaminacyjny stres, słowa egzaminatora \"niech Pani pogratuluje swojemu instruktorowi\" i to dziwne uczucie: \"zdałam? to ja już tam do Autka więcej nie pójdę?\" To dziwne uczucie - połączenie mega radości z dziwną nutką nostalgii, że etap Autka za mną - to chyba najlepsza recenzja dla tej Szkoły. Leszku, raz jeszcze dzięki wielkie!! :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Aniuś
email: anius@poczta.onet.eu
Strona:
GG: 6379345
Data: 2011-03-04 22:22:06
Treść:
---------------------
Przyłączam się do wszystkich mega pozytywnych opinii dla szkoły jazdy AUTKO. Sama jestem, z dumą to pisze, absolwentką i całym sercem polecam!!! Nadszedł czas na podziękowania: panu Leszkowi za sumienne wpojenie teorii, panu Mirkowi za przeprowadzony egzamin wewnętrzny i największe podziękowania dla Sebastiana Kocika za ogromną cierpliwość, poświęcenie, wsparcie i zaangażowanie, bo nigdy nie wątpi w swoich kursantów... wszyscy pozostaną w mojej pamięci bo ludzi z pasją się nie zapomina :) ;*
-----------------------


Oto jego treść: Dodał: Martyna
email: dworczak89@poczta.onet.eu
Data: 2011-02-26 12:50:56
Treść:
---------------------
Polecam gorąco szkołę AUTKO! Profesjonalna nauka w bardzo miłej atmosferze. Pozdrawiam Sebastiana! To najlepszy instruktor jaki mógł mi się trafić! Miły, cierpliwy, kompetentny i zawsze uśmiechnięty.
Jeśli szukacie szkoły, która sprawi że pokochacie jazdę samochodem i świetnie zdacie egzamin wybierzcie AUTKO!:)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Sonja
Data: 2011-02-22 12:47:27
Treść:
---------------------
AUTKO to wybór bezapelacyjnie najlepszy. Wspaniała atmosfera, kompetentni instruktorzy, a przede wszystkim nauka JAZDY, a nie patentów na ZDANIE EGZAMINU. Ukłony w stronę pani Agnieszki (z którą jazdy z całego serca polecam każdemu) za cierpliwość i świetne metody nauczania, dzięki którym nawet osoby przekonane o własnej niemożności prowadzenia pojazdu na czterech kółkach, po 30 h czują, że są w stanie zmierzyć się z nawet najgroźniejszym egzaminatorem :)) Więc wszystkich nieprzekonanych przekonuję - zamiast spędzać godziny na przeszukiwaniu internetu w poszukiwaniu najlepszej oferty - marsz do AUTKA!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Małgosia
Data: 2011-02-21 21:58:26
Treść:
---------------------
Witam :) AUTKO to naprawdę najlepszy wybór. Świetna szkoła. Wykłady z p. Leszkiem sama przyjemność - miła atmosfera i przystępne tłumaczenie zasad ruchu drogowego poskutkowały bezbłędnym zdaniem egzaminu teoretycznego. Jednak największe podziękowania należą się mojemu instruktorowi. Tomek, bardzo dziękuję :) Za cierpliwość, za wiarę, że się uda (zwłaszcza, że mi jej czasami brakowało), za super spędzone ponad 30 h w samochodzie. Z czystym sumieniem polecam AUTKO i jazdy z Tomkiem M.
Pozdrawiam, Małgosia.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Łukasz
Data: 2011-02-18 19:02:02
Treść:
---------------------
szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego zdałem prawo jazdy i jestem zadowolony polecam każdemu nie warto się zastanawiać szkoła dużo lepsza od innych gdzie na kursach uczy się po kilkadziesiąt osób i patrzą tylko na pieniądze
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paulina
email: malichaaa@wp.pl
Data: 2011-02-18 13:09:57
Treść:
---------------------
Do szkoły \"Autko\" trafiłam z polecenia 2 koleżanek. Nie zawiodłam się, a co więcej jestem pod wrażeniem sposobu traktowania i przekazywania wiedzy kursantom!!! Teorie i jazdy miałam z p.Leszkiem, dzięki któremu uwierzyłam, że ja też mogę stać się kierowcą. Egzamin zdałam wczoraj przy pierwszym podejściu! SZOK! Jeszcze raz dziękuję p.Leszkowi za wspaniałe lekcje, fachową wiedzę i cierpliwość do mojego trudnego \"kombinatorskiego\"charakteru:) Na uwagę zasługuje także mocno wyczuwalne WSPARCIE ze strony p.Leszka (od 1 dnia kursu do dnia egzaminu) !
Świetny fachowiec, psycholog i dobry człowiek (z dużym poczuciem humoru :), który naprawdę lubi swoją pracę!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!! :)
-----------------------



strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 :