Serdecznie dziękujemy za to, że we Wrocławiu Polecacie Szkołę Jazdy Autko i bardzo dziękujemy za tak pozytywne oceny.

Będziemy starać się jeszcze bardziej. Nam nie jest obojętne jak nauczysz się jeździ.

AUTKO to Twoja Szkoła jazdy

dodaj opinie o nauce jazdy AutkoDodaj swoją opinię

Wszystkie opinie o szkole jazdy Autko w naszej Księdze Gości

strona - 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 : 20 : 21 :



Oto jego treść:
Dodał: Monika
email: xwikimikix22@o2.pl
Data: 2020-01-27 08:57:27
Treść:
---------------------
Bardzo polecam!
Sama poszłam do tej szkoły z polecenia ale nie żałuję. Wykłady z panem Mateuszem i panem Leszkiem super, chętnie szło się na te zajęcia. A jazda z panem Zbyszkiem rewelacja . Złoty człowiek, anielska cierpliwość , i nie odpuścił gdy w siebie zwątpilam i myślałam, że to nie dla mnie i nie dam rady . Dzięki niemu egzamin zdany za pierwszym razem :)
Aż szkoda, że jazdy z nim dobiegły końca .
Z przyjemnością polecam :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Oksana Madej
email: oksana.madej87@gmail.com
Data: 2020-02-18 20:40:53
Treść:
---------------------
Od całego serca połecam naukę jazdy w szkołe AUTKO! Moja przygoda nauki jazdy trwała długo z przerwami ale wytrwała:) :) :) i teraz już mam za sobą egzamin w WORD. Mogę powiedzieć że jestem świężo upieczonym kierowcą. Dziękuję za wiarę, anielską cierpliwość Pana Łeszka -swietnego, doświadczonego kierowcę, nauczyciela i wspaniałego człowieka z dobrym humorem, za pomocą którego uwierzyłam w siebie i swoję możliwości. Zapamiętam słowa Pana Łeszka, oczywiście już pewnie znane dla wszystkich kursantów AUTKA: Dobry kierowca-przewidujący kierowca!. W stosunku do mnie, to Pan Łeszek cały czas powtarzał: Oksana-dasz radę, jestes zbyt mądra żeby popewniać takie błędy (ha-ha -ha, chociaz nie do końca w to wierzyłam) ale oprócz dobrego komplementu to jednocześnie byłam, a może i jestem niezłą kombinatorką która sama siebie wprowadzała w błędy. Czekam na dyplom od kombinatorstwa od Pana Łeszka. Ale moja nadzieja mnie nie zawiodła i jednak potrafiłam się czegoś nowego nauczyć. Nie mogę pominąć nowego doświadczenia jazdy z Panem Robertem, z którym się czuła jak na służbie w wojsku. Nauka jazdy z Panem Robertem obudziła mój móżg i może trochę logicznego myślenia, które u mnie czasami było wyłączone lub miałam wrażenie w ogóle nie istniało...Dziekuję równięż przemilej Pani Joli, z którą miło było porozmawiać odwiedzająć biuro. Na tym słowie kończę swoję przemówienie i podziękowanie. Życzę szkole dużo kursantów którzy trafią pod tak dobrą opiekę takich nauczycieli i wyjądą w świat drogowy ze zdobytym doświadczeniem i będą dobrymi kierowcami.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Natsa
Data: 2020-02-24 15:00:13
Treść:
---------------------
Polecam serdecznie!!

Uczyłam się w tej szkole już na dwie kategorię i obie zdobyłam bez większych trudności. Ostatnio zdałam na kat. B- za pierwszym razem dzięki naukom p. Roberta.


Oto jego treść:
Dodał: Adam
Data: 2020-02-25 07:58:21
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko. Mili instruktorzy. Profesjonalne podejście do teorii i praktyki. Bardzo sympatyczny instruktor-Pan Mirek :-)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Pati
Data: 2020-02-25 14:43:14
Treść:
---------------------
Świetna szkoła jazdy! Polecam Pana Roberta ;) Dzięki niemu zdałam za 1 :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Agnieszka
Data: 2020-02-26 12:56:43
Treść:
---------------------
Polecam, bardzo rzetelna wiedza, właściwe podejście. Jeździłam z P. Robertem, długo wydawało mi się, że zupełnie się nie nadaje i nie dam rady ale dzięki konsekwentnym poradom i zaangażowaniu prowadzącego udało mi się wytrwać do końca :)
Potrzebowałam dużo godzin aby się przygotować ale dzięki temu zdałam za pierwszym razem! Szczególnie Ci mocno zestresowani nie mają się czego obawiać!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wojtek
Data: 2020-02-26 21:18:59
Treść:
---------------------
Z czystym sumieniem polecam Szkołę każdemu kto chce zdać prawo jazdy.
Po 30 godzinach jazdy z panem Robertem bez problemu zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Instruktor przygotował mnie bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Po tym krótkim czasie potrafiłem wykonać każdy niezbędny manewr.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Alan Kominiarz
email: alan.kl@o2.pl
Data: 2020-02-27 10:12:33
Treść:
---------------------
Serdecznie polecam szkołę jazdy!
Wykłady, oprócz przekazania odpowiedniej wiedzy, były prowadzone w ciekawy sposób, a jazda z instruktorem Robertem to sama przyjemność, pan Robert nie tylko przygotował mnie do egzaminu, ale też nauczył prawidłowego zachowania na drodze i do tego zawsze można było się dogadać z terminem jazd. Dzięki szkole jazdy autko prawo jazdy zdałem za pierwszym podejściem.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Jan O
email: yankes7@o2.pl
Data: 2020-02-27 22:27:07
Treść:
---------------------
Polecam szkołę jazdy Autko we Wrocławiu. Część teoretyczna poprowadzona kompetentnie i w sposób angażujący słuchaczy. Część praktyczna poprowadzona na równie wysokim poziomie. Wszelkie błędy były wyjaśniane na bieżąco, bez zbędnego stresu. Jazdy odbywały się na trasach oficjalnych egzaminów z dokładnym wyjaśnieniem potencjalnych problemów. Dzięki temu na egzaminie nie byłem niczym zaskoczony i dokładnie wiedziałem jak mam się zachować w konkretnych sytuacjach i zdałem za pierwszym razem. Moim instruktorem był Pan Robert, którego szczególnie polecam. Dzieki szkole Autko i Panu Robertowi czuję się pewnie za kólkiem.
Dziękuję!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Marek grund
email: marekgrund30@gmail.com
Data: 2020-03-01 04:47:02
Treść:
---------------------
Super szkółka zdałem za pierwszym razem uczą bardzo dobrze 👍 polecam Pana Roberta 👌👌👌
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa lebioda
email: e.lebioda906@wp.pl
Data: 2020-03-01 04:57:00
Treść:
---------------------
Super szkoła 👌polecam Pana Roberta zdałam za pierwszym razem🚘
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kuba
email: kuba.locan@op.pl
Data: 2020-03-03 12:43:00
Treść:
---------------------
Super szkoła, profesjonalni I pełni pasji instruktorzy, dzięki którym zdałem za pierwszym razem. Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę jazdy!
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Karolina
Data: 2020-03-05 09:37:37
Treść:
---------------------
Szkołę mogę polecić, zdałam egzamin za pierwszym razem (praktykę i teorię). Część teoretyczna przeprowadzona w bardzo profesjonalny, konkretny i ciekawy sposób. Część praktyczna obejmowała wszystkie problematyczne miejsca na drodze razem z wyjaśnieniem, dzięki czemu doskonale wiedziałam jak się zachować i nie boję się jeździć.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Adam
email: sadam111s@wp.pl
Strona: GG: IP: 37.109.33.201 Data: 2020-03-11 14:39:14
Treść:
---------------------
Bardzo dobra szkoła jazdy. Szczególnie polecam instruktora Pana Roberta Wierusa. Nie mam żadnych zastrzeżeń jeżeli chodzi o atmosferę podczas jazdy. Egzamin zdany bez żadnych problemów.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Paweł
email: bilko1979@yahoo.com
Strona: GG: IP: 217.97.85.165 Data: 2020-05-25 21:10:06
Treść:
---------------------
Super szkoła jazdy. Na przywitaniu Pani Jola. Bardzo miła, życzliwa, pomocna. Prawie każdy kto ma uczestniczyć w wykładach, zastanawia się jak to będzie. Podpowiem, super. Pan Mateusz, konkretnie, merytorycznie i z humorem prowadzi zajęcia z teorii. Mimo że trzeba kilka godzin siedzieć, nudy nie będzie. Dziękuje Panie Mateuszu. No i wreszcie sama jazda. Przydzielono mi pana Zbigniewa ( oczywiście można wybrać sobie kogoś innego w przypadku złego skasowania). Jazdy były sama przyjemnością. Wiedza pana Zbyszka nieoceniona. Pan Zbyszek przewiózł mnie wszędzie nie tylko na trasach egzaminacyjnych. Nauczył mnie jeździć. Egzamin zdałem dziś tj. 25.05.2020 za drugim razem. Pani Jola powiedziała że najlepsi kierowcy zdają za drugim razem ;), dziękuje pani Jolu. Polecam z całych sił autko każdemu kto chcę nauczyć się jeździć dobrze a przy tym mieć super wsparcie i życzliwych ludzi. Polecam każdemu.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Klaudia
Data: 2020-05-30 21:14:57
Treść:
---------------------
Szczerze polecam. Pan Arek i Mirek nauczyli mnie jeździć, za co jestem im bardzo wdzięczna :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Magda
email: Strona: GG: IP: 78.8.127.187 Data: 2020-06-10 11:20:57
Treść:
---------------------
Gorąco polecam. Bardzo dobry kontakt z biurem, miła obsługa. Część teoretyczna przeprowadzona w interesujący sposób. Co do części praktycznej serdecznie polecam Pana Roberta- indywidualne podejście, luźna atmosfera i pełen profesjonalizm sprawiły że egzamin państwowy był tylko formalnością (zdałam za pierwszym razem). Przez 30 godzin jazd nauczyłam się nie tylko jak zdać egzamin, ale jak przede wszystkim być dobrym kierowcą. Pan Robert zawsze był gotowy by przycisnąć hamulec i wytłumaczyć co jest nie tak.

Wielkie podziękowania dla AUTKA i Pana Roberta.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Aleksandra Anwajler
email: olaanwaj@gmail.com
Strona: GG: IP: 178.37.183.73 Data: 2020-06-18 13:29:32
Treść:
---------------------
Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły jazdy. Ciepło, wyrozumiałość, profesjonalizm oraz uśmiech jakie bije od instruktora, Pana Leszka Pławiaka jest wyjątkowe i pozwala na bardzo dobre przygotowanie do e gzaminu wewnętrznego jak i państwowego oraz na przyjemną naukę jazdy. W Autku panuje miła, rodzinna atmosfera co pozwala na chęć nauki teorii i jazdy autem. Cudowna szkoła oraz pracownicy, którzy zawsze są uśmiechnięci i pomocni. Dziękuję bardzo za bdb przygotowanie mnie do egzaminu państwowego, co pozwoliło zdać mi go za 1 razem. Z całego serca dziękuję :D
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Ewa
email: ewa.kokurewicz@gmail.com
Data: 2020-06-20 18:49:30
Treść:
---------------------
Najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu. Poleciła mi ją moja siostra i ja też chętnie polecam dalej. Bardzo solidnie poprowadzona teoria, egzamin teoretyczny zdany bez problemu. Jazdy bardzo przyjemne i bez stresu, instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Wszystko na wysokim poziomie, na zajęcia i jazdy chodziłam z przyjemnośćią.
No i egzamin praktyczny też już zdany! :)
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Kamil
email: kamil.semkow@gmail.com
Strona: GG: IP: 93.175.107.68 Data: 2020-06-30 19:10:57
Treść:
---------------------
Bardzo polecam szkołę Autko :)
Egzamin zdałem za pierwszym razem, porady od pana Roberta oraz pana Zbyszka okazały się bardzo pomocne. Polecam
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Adrian
Data: 2020-07-01 09:37:54
Treść:
---------------------
Polecam szkołę każdemu, kto chce jak najszybciej zrobić prawo jazdy. Dobra atmosfera, profesjonalne podejście zarówno od strony biurowej oraz praktycznej.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Leviathan
email: napalony.murzynek@xd.com
Strona: http://www.autko.wroclaw.pl/opinie6.php
Data: 2020-07-24 15:34:14
Treść:
---------------------
Chciałbym w tym miejscu podziękować Panu Robertowi, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego z pełnym zaangażowaniem i skupieniem się przede wszystkim na słaby punktach. Mogę polecić Pana Roberta każdemu kto poszukuje kogoś cierpliwego, ale również wymagającego.
-----------------------


Oto jego treść:
Dodał: Wiktor
Data: 2020-07-24 22:21:30
Treść:
---------------------
Ja miałem zerowe doświadczenie w prowadzeniu auta, ale dzięki instruktorom szkoły \"Autko\" dostałem wyczerpującą wiedzę teoretyczną i praktyczną, żeby zdać egzamin państwowy za pierwszym razem na kat. B. Dziękuję za profesjonalne podejście i cenne rady. Pozdrawiam serdecznie.
-----------------------




strona 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 : 20 : 21 :